Znojmo – Motor ČB 6:1 (kon.) | Olomouc – Liberec 4:1 (kon.) | Opava – Sparta 5:2 (kon.)
Třinec – Plzeň 6:2 (kon.) | Jihlava – Kladno 5:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Ústí n/L 4:3 (kon.)
Havířov – K. Vary 1:2 (kon.) | Vítkovice – Slavia 4:1 (kon.) | Pardubice – Chomutov 1:4 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:3 (1:3, 0:0, 3:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
Sobota 16.10.2010, 12:00 • ZS Kotlina • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    55:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové otáčejí vývoj utkání! Martin Hadrava jel společně s PAVLEM BLAŽKEM 2 na 1 a Hadrava si počkal na pohyb brankáře Petráska a následně poslal puk pře úplně prázdnou branku, kde Blažek chladnokrevně zakončil! Asistence: Hadrava!
     
    49:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Trestné střílení proměnil JAN MILFAIT a rázem se začíná na novo, já musím doplnit, že jeho forhendový blafák, zakončený pod břevno neměl chybu!
     
    42:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A je to tady, utkání dostává nový impuls v podobě vstřelené branky. Musil nahrál PAVLU BLAŽKOVI , který nijak neotálel ihned střelou ze středu pravého kruhu propálil brankáře Petráska mezi vyrážečkou a betonem! Asistence: Musil
     
    12:53
    Lvi právě vstřelili branku!
    Baránek vysunul ŠTĚPÁNA KUCHYNKU, ketrý si v samostatném nájezdu poradil s Krchem a svůj blafák do forhendu provedl precizně a s Rebely to nevypadé vůbec dobře.
     
    8:52
    Lvi právě vstřelili branku!
    Až následný přechod do pásma se již ústeckým podařilo přetavit v branku, kterou vsítil z mezikruží DAVID KELTNER, jenž si sjel na pas od Martina Beránka a chladnokrevně zakončil nad Krchovu vyrážečku. Asistence Baránek.
     
    3:01
    Lvi právě vstřelili branku!
    TOMÁŠ VÁVRA si najel mezi kruhy, kde sebral puk a nekompromisně zakončil k pravé tyči brankáře Krcha.
     
    0:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté sice vyhráli vhazování, ale rebelové z první akce vytěžili branku, když si JAN MILFAIT sjel na pas od Vladimíra Szilvy a položil si brankáře a zakončil. Asistence: Szilva

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 1. Milfait (Szilva), 43. Blažek (Musil), 50. Milfait, 56. Blažek (Hadrava) - 4. Vávra, 9. Keltner (Baránek), 13. Kuchynka (Baránek)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Krch (Zvolánek) - R. Novotný "A", Šíma, Ambrož, Bancíř, Vá. Němec, Musil, Šplíchal, Zohorna, Varga, Milfait "C", Szilva, Honza, Zdražil, P. Blažek, Havel, F. Ondráček, Novák, Doležal, M. Hadrava. Trenér: Adam Václav.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Petrásek (Formánek) - Holomek "C", Drahorád "A", Smetana, Hříbal, Burkovec, Grin, T. Novotný, Humpolíček "A", Krupička, Kuchyňka, Hošek, Vávra, Keltner, Daráš, Šetka, Bříza, Pořický, Baránek, Pojezný, Racek. Trenér: Chládek Karel

    Rozhodčí: J. Kareš - M. Kis, R. Prchal

    Diváci: asi 50
    bahis siteleri