Spartak – Chelsea 0:2 (kon.) | AS Řím – Basilej 1:3 (kon.) | Bayern – Kluž 3:2 (kon.)
Marseille – Žilina 1:0 (kon.) | Ajax – Auxerre 2:1 (kon.) | Real Madrid – AC Milán 2:0 (kon.)
Braga – Partizan Bělehrad 2:0 (kon.) | Arsenal – Šachtar 5:1 (kon.)
konec
AS Řím
1:3 (1:2)
FC Basilej
Úterý 19.10.2010, 20:45Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Basilej právě vstřelila branku!

    Domácí vrhli všechny síly do útoku, což hosté dokázali potrestat, čímž definitivě rozhodují o svém vítězství v dnešním klání. CABRAL se zmocnil kulatého nesmyslu před soupeřovou svatyní, elegantně protancoval až do šestnáctky a přesnou ranou vystřelil svému týmu tři body - 1:3.
     
    44
    Basilej právě vstřelila branku!

    SAMUEL INKOOM střílí svému celku důležitý gól do šatny, švýcarský tým jde znovu do vedení. Hostující zadák se z ničeho nic objevil u míče před pokutovým územím, obelstil stojícího protihráče a nechytatelnou bombou zavěsil - 1:2.
     
    21
    AS Řím právě vstřelilo branku!

    Domácí ovšem hned vzápětí dokázali těsný náskok svého soka dorovnat a začínáme znovu od začátku! Přesný pas až z poloviny hřiště převzal MARCO BORRIELLO, který rozkmital své rychlé nohy, předběhl překvapené zadáky a v přímém souboji s brankářem Costanzem se nemýlil - 1:1.
     
    12
    Basilej právě vstřelila branku!

    Hostující tým překvapuje favorita rychlým úderem! Centr plachtící do domácí šestnáctky sklepl Streller na uplně volného ALEXANDERA FREIE, jenž přesně mířenou pumelící do dolní poloviny branky poslal své družstvo do vedení - 0:1.

    Lukáš Šonský

    Branky: 21. Borriello - 12. Frei, 44. Inkoom, 90+2. Cabral

    Karty:   52. Cassetti - 45. Inkoom


    AS Řím: Lobont - Cassetti, Mexés, N.Burdisso, Riise (59.Castellini) - Taddei, Pizarro, Brighi, Perrotta (74.Baptista) - Totti, Borriello.

    FC Basilej: Costanzo - Safari, Ferati, Abraham, Inkoom - Stocker (69.Chipperfield), Yapi, Huggel, Shaqiri - Streller (79.Cabral), A.Frei (89.Almerares)

    Rozhodčí: Nikoalev - Golubev, Averianov.
    bahis siteleri