Spartak – Chelsea 0:2 (kon.) | AS Řím – Basilej 1:3 (kon.) | Bayern – Kluž 3:2 (kon.)
Marseille – Žilina 1:0 (kon.) | Ajax – Auxerre 2:1 (kon.) | Real Madrid – AC Milán 2:0 (kon.)
Braga – Partizan Bělehrad 2:0 (kon.) | Arsenal – Šachtar 5:1 (kon.)
konec
AS Řím
1:3 (1:2)
FC Basilej
Úterý 19.10.2010, 20:45Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Basilej právě vstřelila branku!

    Domácí vrhli všechny síly do útoku, což hosté dokázali potrestat, čímž definitivě rozhodují o svém vítězství v dnešním klání. CABRAL se zmocnil kulatého nesmyslu před soupeřovou svatyní, elegantně protancoval až do šestnáctky a přesnou ranou vystřelil svému týmu tři body - 1:3.
     
    89
    Basilej střídá, místo Freie si zahraje Almerares.
     
    88
    Ou, stadionem to jen zahučelo! Francesco Totti nic nevymýšlel a tvrdou ranou pořádně protáhl Costanza, jenž konečky prstů vyráží do bezpečí.
     
    84
    Řím vybojoval také standardku, na balón si vyskočil obránce Mexés, svoji střelu však pouze otřel o břevno!
     
    79
    Basilej vystřídala, odešel Streller, na závěr duelu jde do pole Cabral.
     
    77
    Baptista na Brighiho a mohlo být vyrovnáno! To by ale musel druhý jmenovaný zamířit svoji hlavičku z penaltového puntíku o malý kousek níže.
     
    74
    Řím střídá, odešel Perrotta, na opačnou stranu míří Baptista.
     
    69
    Hostující trenér také sáhl ke střídání, zraněného Stockera nahrazuje Chipperfield.
     
    59
    Domácí střídají, odchází Riise, do boje míří Castellini.
     
    57
    Taddei se dostal ke střele z pravé strany a trefil tyč! Balón se posléze odrazil k volnému Pizarrovi, jenž z dobré pozice vysoko přestřelil. Řím získal nad svým sokem převahu.
     
    52
    Cassetti ale fauloval, vidí žlutou kartu a hosté budou zahrávat standardku ze třiceti metrů.
     
    50
    Francesco Totti se opřel do balónu na hranici velkého vápna a jen o několik centrimetrů minul břevno! Parádní rána domácího ostrostřelce.
     
    45
    Inkoom si při oslavě branky sundal dres, za což vidí žlutou kartu.
     
    44
    Basilej právě vstřelila branku!

    SAMUEL INKOOM střílí svému celku důležitý gól do šatny, švýcarský tým jde znovu do vedení. Hostující zadák se z ničeho nic objevil u míče před pokutovým územím, obelstil stojícího protihráče a nechytatelnou bombou zavěsil - 1:2.
     
    38
    Basilej dokonce vstřelila branku, jenže ta pro ofsajd neplatí. Stocker nalezl parádním pasem rozběhnutého Freie, který z hranice malého vápna zakončoval do sítě, úsměv na tváři mu však zarazil kostkovaný praporek rozhodčího, jenž se vymrštil do výšin.
     
    37
    O další vzruch na zeleném pažitu se postaral Totti, jeho dobře mířená rána z pravé strany totiž minula soupeřovu branku zhruba o půl metru.
     
    35
    Na druhou stranu měl naopak namířeno Cassetti, jenž se ve sprintu zbavil protivníka, prolétl až do velkého vápna a snažil se balón přiťuknout přibíhajícímu spoluhráči, ovšem to se mu nepodařilo.
     
    21
    AS Řím právě vstřelilo branku!

    Domácí ovšem hned vzápětí dokázali těsný náskok svého soka dorovnat a začínáme znovu od začátku! Přesný pas až z poloviny hřiště převzal MARCO BORRIELLO, který rozkmital své rychlé nohy, předběhl překvapené zadáky a v přímém souboji s brankářem Costanzem se nemýlil - 1:1.
     
    12
    Basilej právě vstřelila branku!

    Hostující tým překvapuje favorita rychlým úderem! Centr plachtící do domácí šestnáctky sklepl Streller na uplně volného ALEXANDERA FREIE, jenž přesně mířenou pumelící do dolní poloviny branky poslal své družstvo do vedení - 0:1.

    Lukáš Šonský

    Branky: 21. Borriello - 12. Frei, 44. Inkoom, 90+2. Cabral

    Karty:   52. Cassetti - 45. Inkoom


    AS Řím: Lobont - Cassetti, Mexés, N.Burdisso, Riise (59.Castellini) - Taddei, Pizarro, Brighi, Perrotta (74.Baptista) - Totti, Borriello.

    FC Basilej: Costanzo - Safari, Ferati, Abraham, Inkoom - Stocker (69.Chipperfield), Yapi, Huggel, Shaqiri - Streller (79.Cabral), A.Frei (89.Almerares)

    Rozhodčí: Nikoalev - Golubev, Averianov.
    bahis siteleri