Inter – Tottenham 4:3 (kon.) | Twente – W. Brémy 1:1 (kon.) | Schalke – Hapoel Tel Aviv 3:1 (kon.)
Lyon – Benfica 2:0 (kon.) | Rangers – Valencia 1:1 (kon.) | Manchester Utd. – Bursaspor 1:0 (kon.)
Panathinaikos – Kazaň 0:0 (kon.) | Barcelona – Kodaň 2:0 (kon.)
konec
FC Barcelona
2:0 (1:0)
FC Kodaň
Středa 20.10.2010, 20:45 • Camp Nou, Barcelona • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Série jasných střeleckých pozic - zalekli se Xavi i Pedro a následně trošku nepovedenou přihrávku Abidala dopravil za záda Wilanda z těsné blízkosti znova MESSI. Argentinský útočník vstřelil druhou branku zápasu.
     
    90
    A Iniestu Keita.
     
    90
    Chybujícího orbánce Wendta nahradí Larsson.
     
    89
    Pravý obránce Daniel Alves dlouho šel za obráncem Wendtem a následně z pravé strany velkého vápna i vypálil. Trefil pravou tyč!
     
    81
    Domácí poslali za obranu Kodaně přesný centr, jenže rozhodčí správně viděl ofsajd. Iniesta ale protestoval tak dlouho, až si vykoledoval žlutou kartu.
     
    75
    I norský trenér Kodaně střídá. Útočníka Santina nahradí mladíček Zohore.
     
    73
    Guardiola sahá hned ke dvojitému střídání. Záložníka Maxwella nahradí tvůrce hry Xavi. Snad se tedy máme na co těšit.
     
    73
    David Villa má pro dnešek dohráno. Střídá ho mladíček Pedro.
     
    73
    Villa zblízka napálil tečovanou střelu přesně do vyběhnutého Wilanda!
     
    68
    Druhá karta zápasu patří také Kodani. Pospěch šel pro míč skluzem a i když jej zasáhl dříve než Maxwella, faul to asi byl.
     
    67
    Ovšem nyní se útočník tmavé pleti pochlapil! Zpracoval si centr Kvista a po otočce z pravé strany napálil břevno! Hlavičkou ještě dorážel Santin, jenž minul odkrytou bránu! Barcela měla obrovské štěstí.
     
    63
    Máme tu první střídání. Vingaarda nahradí na hrací ploše Bolaños.
     
    61
    Rozhodčí udělil první žlutou kartu. Dostal ji N'Doye, jenž zezadu přejel Mascherana.
     
    42
    Abidal poslal do vápna prudkou přihrávku, na kterou nedosáhl Villa. Po něm z velkého úhlu od vzádlenější tyče poslal míč do oblak Iniesta, jenže jej narozdíl od Villy stihl.
     
    38
    A máme tu další neuznanou branku Barcelony. Piqué se vydal na útočný výpad, dostal krásnou přihrávku k levé tyči a už byl před Wilandem sám. Jenže se rozhodl ještě pro nahrávku na Messiho, jenž byl při domylšení pomyslné lajny před ním - ofsajd. Střela Messiho do prázdné brány nebude do statistik zapsána.
     
    33
    Alves hlavou nahrál zpětně na Villu, jenž se do míče opřel a z rozmezí velkého a malého vápna napálil bombou Wilanda přímo do rukavic.
     
    27
    Santin mohl běžet po levém křídle od poloviny sám, jenže najednou přestal hrát! Asi zaslechl hvizd jednoho z diváků a přestal pod myšlenkou ofsajdu hrát. Trenér Kodaně jen nevěřícně kroutí hlavou.
     
    20
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Tak to byla nádhera! To si přesně fanoušci na Nou Campu přejí vidět. Iniesta za velkým vápnem nahrál z pravé strany na střed MESSIMU, jenž následně levačkou vymetl levou šibenici. Wiland plachtil vzduchem marně.
     
    11
    Daniel Alves centroval a Villa u pravé tyče napálil jen brankáře Wilanda.
     
    8
    Na začátku osmé minuty hledal Messi od levé tyče Villu, ale přihrávku na poslední chvíli někdo tečoval mimo dosah španělského kanonýra.
     
    5
    Messi s míčem u kopaček se dostal až před vápno, kde se štěstím předal míč na levou stranu, kde byl Villa. Udělal asi dvě stahovačky a nakonec technickou střelou napálil břevno!

    Tomáš Čekal

    Branky: 20. Messi, 90+2. Messi

    Karty:   81. Iniesta - 61. N'Doye, 68. Pospěch


    FC Barcelona: José Pinto - Abidal, Puyol, Piqué, Daniel Alves - Mascherano - Maxwell, Busquets - Iniesta, Villa, Messi. Trenér: Josep Guardiola
    FC Kodaň: Wiland - Wendt, Antonnson, Zanka, Pospěch - Grønkjær, Claudemir, Kvist, Vingaard - Santin, N'Doye. Trenér: Ståle Solbakken

    Rozhodčí: Lannoy - Dansault, Ugo
    bahis siteleri