Sparta – Lausanne 3:3 (kon.)
konec
AC Sparta Praha
3:3 (3:1)
FC Lausanne-Sport
Čtvrtek 21.10.2010, 21:05 • Generali Arena • Evropská liga
Předzápasové kurzy
     
    90+6
    Lausanne právě vstřelilo branku!
    Jestliže branka Meoniho v samém úvodu utkání připravila letenským fanouškům veliký šok, tak těžko lze nazvat moment, který se udál v samém závěru nastavení, kdy hosté udeřili ze standardní situace, po přímém volném kopu střílel jeden z hostujících hráčů do břevna a odražený míč doslova dotlačil do sítě Silvio.
     
    75
    Lausanne právě vstřelilo branku!
    Hosté výrazně dramatizují dnešní utkání! Steuble napřáhl z velké dálky a střelou ke vzdálenější tyči překonává Jaromíra Blažka.
     
    24
    Sparta právě vstřelila branku!
    Na Letné sledujeme festival útočného fotbalu! BONY WILFRIED se uvolnil v pokutovém území a efektním obloučkem přehodil brankáře Favreho, čímž zvyšuje již na 3:1 ve prospěch českého mistra!
     
    21
    Sparta právě vstřelila branku!
    Letenští velmi rychle otáčí průběh tohoto duelu! Kušnírův centr zřejmě lehce tečoval Wilfried pro JURAJE KUCKU, jenž z bezprostřední blízkosti prostřelil Favreho a Sparta vede 2:1!
     
    10
    Sparta právě vstřelila branku!
    Spartě se podařilo bleskově srovnat krok se svým soupeřem! A opět u toho výraznou roli hrál Sebastian Meoli, jenž nedlouho po svém vstřeleném gólu hrubě podskočil Sionkův centr, osamocený BONY WILFRIED si zpracoval míč na hruď a střelou z první nedal brankáři Favremu sebemenší šanci zasáhnout!
     
    6
    Lausanne právě vstřelilo branku!
    Obrovský šok na Letné! Z následného rohového kopu poslal Marazzi míč přímo na hlavu SEBASTIANA MEOLIHO, jenž hlavou nekompromisně překonává Blažka a posílá Lausanne do vedení!

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 10. Wilfried, 21. Kucka, 24. Wilfried - 6. Meoli, 75. Steuble, 90+6. Silvio

    Karty:   22. Marazzi, 77. Steuble, 88. Meoni


    AC Sparta Praha: Blažek - Kušnír, Brabec, Řepka, Pamič - Sionko, Kucka, Vacek, Podaný (81. Kladrubský) - Kadlec (90. Matějovský), Wilfried (76. Kweuke)
    FC Lausanne-Sport: Favre - Rocha, Katz (82. Roux), Meoli, Sonnerat - Steuble, Marazzi, Celestini, Pasche (68. Tosi) - Munsy (74. Avansini), Silvio

    Rozhodčí: Asumaa - Heininen, Koskelä (vš. Finsko.)

    Diváci: 12 430
    bahis siteleri