Sparta – Lausanne 3:3 (kon.)
konec
AC Sparta Praha
3:3 (3:1)
FC Lausanne-Sport
Čtvrtek 21.10.2010, 21:05 • Generali Arena • Evropská liga
Předzápasové kurzy
     
    90+6
    Lausanne právě vstřelilo branku!
    Jestliže branka Meoniho v samém úvodu utkání připravila letenským fanouškům veliký šok, tak těžko lze nazvat moment, který se udál v samém závěru nastavení, kdy hosté udeřili ze standardní situace, po přímém volném kopu střílel jeden z hostujících hráčů do břevna a odražený míč doslova dotlačil do sítě Silvio.
     
    90+3
    Hosté zmiňovanou standardní situaci rozehráli naprosto otřesným způsobem, velmi krátký centr vystihl Matějovský ještě před vlastní šestnáctkou, rozehrál rychlý protiútok, kdy Sionko mířil zcela osamocen proti Favremu, švýcarský brankář jej však ve více než vyložené příležitosti vychytal.
     
    88
    Sionko se neprosadil na pravém křídle, hosté nevyužili možnosti ke své akci, přišli o míč ve středu pole a rychlý Kadlec vybojoval přímý volný kop v těsné blízkosti hostujícího pokutového území, navíc i žlutou kartu pro Meoniho.
     
    82
    Poslední střídání hostů, stopera Katze mění na pažitu útočník Jocelyn Roux, Švýcaři vsází vše na jednu kartu.
     
    80
    Za potlesku letenských ochozů přepouští svůj post Podaný Kladrubskému.
     
    77
    Žlutou kartu inkasoval Steuble.
     
    76
    Vládce sparťanské lavičky Jozef Chovanec připravil první změnu ve své jedenáctce, Kweuke střídá dvougólového střelce Bony Wilfrieda.
     
    75
    Lausanne právě vstřelilo branku!
    Hosté výrazně dramatizují dnešní utkání! Steuble napřáhl z velké dálky a střelou ke vzdálenější tyči překonává Jaromíra Blažka.
     
    74
    Hosté podruhé střídají, Munsy přenechává svůj post Michelu Avanzinimu.
     
    69
    Hosté poprvé mění sestavu, ze hry odstoupil Alexander Pasche, nahradil jej Tosi.
     
    51
    Sparťané si fotbal za současného stavu užívají, Vacek vybojoval skluzem míč ve středu pole pro Kucku, jenž si narazil míč s Wilfriedem, který mu vrátil patičkou, slovenský reprezentant se však ocitl v přílišné blízkosti Favreho.
     
    25
    V době kdy si sparťanské obecenstvo vyžádalo tolik populárního "bůra" se o jedovatou střelu na druhé straně postaral Pasche a Jaromír Blažek měl plné ruce práce, aby míč vyrazil do bezpečí.
     
    24
    Sparta právě vstřelila branku!
    Na Letné sledujeme festival útočného fotbalu! BONY WILFRIED se uvolnil v pokutovém území a efektním obloučkem přehodil brankáře Favreho, čímž zvyšuje již na 3:1 ve prospěch českého mistra!
     
    24
    Brankář Favre se stal hrdinou okamžiku, po centru do pokutového území přistrčil Kucka míč Wilfriedovi, kterého ve stoprocentní příležitosti vychytal právě Favre a z dorážky Kucka namířil tečovanou střelu nad branku.
     
    22
    První žlutou kartu viděl hostující středopolař Marazzi.
     
    21
    Sparta právě vstřelila branku!
    Letenští velmi rychle otáčí průběh tohoto duelu! Kušnírův centr zřejmě lehce tečoval Wilfried pro JURAJE KUCKU, jenž z bezprostřední blízkosti prostřelil Favreho a Sparta vede 2:1!
     
    10
    Sparta právě vstřelila branku!
    Spartě se podařilo bleskově srovnat krok se svým soupeřem! A opět u toho výraznou roli hrál Sebastian Meoli, jenž nedlouho po svém vstřeleném gólu hrubě podskočil Sionkův centr, osamocený BONY WILFRIED si zpracoval míč na hruď a střelou z první nedal brankáři Favremu sebemenší šanci zasáhnout!
     
    6
    Lausanne právě vstřelilo branku!
    Obrovský šok na Letné! Z následného rohového kopu poslal Marazzi míč přímo na hlavu SEBASTIANA MEOLIHO, jenž hlavou nekompromisně překonává Blažka a posílá Lausanne do vedení!

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 10. Wilfried, 21. Kucka, 24. Wilfried - 6. Meoli, 75. Steuble, 90+6. Silvio

    Karty:   22. Marazzi, 77. Steuble, 88. Meoni


    AC Sparta Praha: Blažek - Kušnír, Brabec, Řepka, Pamič - Sionko, Kucka, Vacek, Podaný (81. Kladrubský) - Kadlec (90. Matějovský), Wilfried (76. Kweuke)
    FC Lausanne-Sport: Favre - Rocha, Katz (82. Roux), Meoli, Sonnerat - Steuble, Marazzi, Celestini, Pasche (68. Tosi) - Munsy (74. Avansini), Silvio

    Rozhodčí: Asumaa - Heininen, Koskelä (vš. Finsko.)

    Diváci: 12 430
    bahis siteleri