Vsetín – Prostějov 6:1 (kon.) | Poruba 2011 – Karviná (Baník) 4:2 (kon.) | Frýdek-M. – Třebíč 2:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
6:1 (2:1, 2:0, 2:0)
LHK Jestřábi Prostějov
Pátek 22.10.2010, 12:00Liga juniorů
Partner:
     
    44:29
    Vsetín vstřelil branku!
    Deset vteřin stačilo Vsetínu k využití přesilové hry. TOMÁŠ ŽABČÍK vypálil zápěstím od modré čáry, kotouč si našel cestičku houštinou těl a zapadl do pravého horního růžku Klocovy svatyně. Hosté zároveň střídají brankáře, místo Kloce nastupuje na led Lukáš Vydržel. Asistence: Ondřej Lechner, Patrik Skyba.
     
    43:59
    Vsetín vstřelil branku!
    A přeci hosté domácímu tlaku neodolali. Důrazný David Vítek vybojoval za brankou puk pro MARTINA VALIGURU, ten vybruslil před Kloce a puk zasunul mezi jeho betony do sítě. Asistence: David Vítek.
     
    39:29
    Vsetín vstřelil branku!
    Nyní už ale Kloc kapituloval.Střelu Davida Vítka z levého křídla totiž gólman dokázal vyrazit jen k osamocenému MARTINU KUBOVI, stojícímu na křídle pravém. Zkušený domácí forvard poté potvrdil pověst střelce, puk si s rozvahou zpracoval a pak ho nekompromisně uklidil do odkrytého kouta branky. Asistence: David Vítek, Martin Valigura.
     
    30:00
    Vsetín vstřelil branku!
    Přesně v polovině zápasu se ale Vsetín dočkal. ONDŘEJ ZBRANEK napřáhl od modré čáry a Kloc jeho pokus dokázal vyrazit pouze na tyč, od níž se puk odrazil do jeho svatyně. Asistence: David tyralík, Martin Valigura.
     
    13:26
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    To už ale neplatí. MARTIN KRYL vystřelil z pravého kruhu, puk prošel skrumáží těl před brankou a s notnou dávkou štěstí proklouzl Hromadovou výstrojí do sítě. Bez asistence.
     
    7:43
    Vsetín vstřelil branku!
    Vsetín předvedl další rychlý výpad a znenadání je to 2:0. Petr Studený poslal kolmini na rozjetého MICHALA ONDRU, ten udělal Klocovi bekhendový blafák a po zemi zasunul puk do sítě. Asistence: Petr Studený.
     
    0:21
    Vsetín vstřelil branku!
    Tak to byl bleskový úvod! Lechner našel MARTINA KUBA, ten si položil brankáře Jestřábů a bekhendovou střelou uklidil puk do branky. Asistence: Ondřej Lechner.

    Radek Bařina

    Branky a nahrávky: 1. Kubo (Lechner), 8. Ondra (Studený), 30. Zbranek (Tyralík, Valigura), 40. Kubo (Vítek, Valigura), 44. Valigura (Vítek), 45. Žabčík (Lechner, Skyba) - 14. Kryl


    VHK ROBE Vsetín: Hromada (Šenk) - Ondra, Studený, Urban, Galia, Kubo, Zbranek, Stupka, Skyba, Vítek, Pokus, Gromus, Tyralík, Žabčík, Lechner, Valigura, Lukeš, Motloch
    LHK Jestřábi Prostějov: Kloc (Vydržel) - Tomiga M., Hrdlička, Karas, Finkes, Mašek, Kolibár, Zapletal, Rek, Matoušek, Stráněl, Čech, Stloukal S, Husák, Zona, Tomiga S., Kryl, Complel, Stloukal O.
    bahis siteleri