Havířov – Vsetín 2:3 (kon.) | Sparta – K. Vary 2:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 2:4 (kon.)
Motor ČB – Letňany 2:3 (kon.) | Ústí n/L – Litvínov 3:6 (kon.) | Písek – Hr. Králové 2:5 (kon.)
Chomutov – Plzeň 2:3 (po s.n.) | Havlíčkův Brod – Liberec 3:2 (kon.) | Olomouc – Zlín 6:4 (kon.)
Slavia – Kladno 3:6 (kon.)
konec
HC Olomouc
6:4 (4:0, 0:2, 2:2)
Berani Zlín
Sobota 23.10.2010, 15:30 • Zimní stadión Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:57
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Střelou přes celé kluzištrě rozhoduje o osudu utkání domácí JIŘÍ PEŠTUKA. Bez asistence.
     
    58:52
    Zlín právě vstřelil branku!
    Je zaděláno na drama. Hostující útočníci předvedli v útočném pásmu kombinaci na jeden dotek, na jejímž konci stál LUKÁŠ BUCHTA, který snížil na rozdíl jediné branky. Asistence: David Jurik, David Hrazdíra.
     
    50:07
    Zlín právě vstřelil branku!
    Na začátku poslední desetiminutovky hosté snižují. DAVID HRAZDÍRA odzbrojil ve středním pásmu olomouckého hráče a po pravé straně se dostal až před Lukáše, kterého bekhendovým blafákem prostřelil. Bez asistence.
     
    43:03
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti odskakují na rozdíl tří branek. A opět u toho byla domácí třiadvacítka. V přečíslení tři na dva olomoucká trojice úplně vyšachovala obránce a ALEŠ JERGL dorazil kotouč za bezmocného Rozuma. Asistence: Milan Ostřanský.
     
    32:33
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci ve vlastním oslabení snižují na rozdíl dvou branek. TOMÁŠ SKOČÍK dostal kotouč mezi kruhy a zcela osamocený měl dostatek času na přípravu a realizaci přesného zásahu. Bez asistence.
     
    24:44
    Zlín právě vstřelil branku!
    Početní výhodu ale nakonec hosté využívají. Poté co se domácím nepodařilo vyhodit kotouč ze svého pásma, se k puku dostal DAVID HRAZDÍRA, který z pravého kruhu mířil nad rameno Lukáše. Asistence: Jan Strojil.
     
    12:29
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Už je to o čtyři. Střela Jiřího Peštuky propadla zlínskému strážci branky mezi betony a zastavila se těsně před brankovou čárou. Toho si jako první všiml domácí ALEŠ JERGL a svou třetí brankou v utkání završil již ve třinácté minutě hattrick. Asistence: Jiří Peštuka, Milan Ostřanský.
     
    7:10
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci využívají i svou druhou početní výhodu. Ve valné hromadě před Rozumem se nejlépe zorientoval ALEŠ JERGL a poslal svým druhým gólem v utkání Kohouty do tříbrankového trháku. Asistence: Milan Ostřanský.
     
    4:28
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti se během jediné minuty podruhé prosazují. JINDŘICH ZITKA se po samostatné akci dostal až mezi kruhy, odkud vyslal přesnou střelu do pravého horního růžku branky. Bez asistence.
     
    3:51
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí se přece jen v přesilovce ujímají vedení. ALEŠ JERGL vybruslil zpoza zlínské klece a osamocen nadvakrát překonal Rozuma. Bez asistence.

    Miroslav Fantal

    Branky a nahrávky: 4. Jergl A., 5. Zitka, 8. Jergl A. (Ostřanský), 13. Jergl A. (Peštuka, Ostřanský), 44. Jergl A. (Ostřanský), 60. Peštuka - 25. Hrazdíra (Strojil), 33. Skočík, 51. Hrazdíra, 59. Buchta (Jurík, Hrazdíra)


    HC Olomouc: Lukáš (Kochta) – Němec, Hes, Škůrek, Novotný, Jirák, Paksi, Zpěvák, Jergl A., Bauer, Zitka, Rašner, Vondra, Ostřanský, Koutský, Macek, Kunce, Schejbal, Peštuka.
    Berani Zlín: Rozum (Dohnal) – Buchta, Strojil, Stuchlík, Galuška, Papežík, Burša, Skočík, Tomeček, Macharáček, Popelka, Jurík, Sekerka, Matula, Hrazdíra, Sedláček, Vaculín.

    Rozhodčí: Minář – Novotný, Šimčík.
    bahis siteleri