Basilej – AS Řím 2:3 (kon.) | Kluž – Bayern 0:4 (kon.) | Chelsea – Spartak 4:1 (kon.)
Žilina – Marseille 0:7 (kon.) | Auxerre – Ajax 2:1 (kon.) | AC Milán – Real Madrid 2:2 (kon.)
Partizan Bělehrad – Braga 0:1 (kon.) | Šachtar – Arsenal 2:1 (kon.)
konec
FK Šachtar Doněck
2:1 (2:1)
Arsenal FC
Středa 03.11.2010, 20:45 • Donbass Arena • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    45
    Šachtar Doněck právě vstřelil branku!
    Fanoušci Arsenalu mu v minulém střetnutí na Emirates Stadium připravili bouřlivé přivítání, teď ale z chorvatského útočníka příliš nadšeni nebudou. EDUARDO si v pokutovém území našel místo, počkal na přesnou přihrávku Srny, jenž na pravém křídle skvělou prací vybojoval míč, a z první poslal míč ke vzdálenější tyči mimo dosah natahujícího se Fabianskiho. Eduardo sice neslaví, ale Šachťar těsně před pauzou vede!
     
    28
    Šachtar Doněck právě vstřelil branku!
    Je tu zasloužené vyrovnání. Do statistik se sice zapíše vlastní gól nešťastného CRAIGA EASTMONDA, ale velkou zásluhu na brance má Čigrinskij, na jehož hlavu přesně doplachtil rozehraný přímý kop a domácí stoper jej od hlavy současně skákajícího Eastmonda nasměroval k bližší tyči. Fabianski neměl šanci.
     
    10
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Standardní situace dopadla pro domácí přímo katastroficky! Srnův roh se nedostal dál než k bližší tyči, dlouhý míč na půlící čáru okamžitě našel rozběhnutého THEO WALCOTTA, který se prohnal kolem soupeřů jako lokomotiva, postupoval sám na branku a chytrou střelou ke vzdálenější tyči obstřeluje brankáře. Stoper Rat vyrážel ke sprintu ze stejné pozice jako Walcott, ale na konci na anglického rychlíka ztrácel dobrých deset metrů.

    Lukáš Peroutka

    Branky: 28. Eastmond (vla.), 45. Eduardo - 10. Walcott

    Karty:   28. Hübschman, 47. Gai, 83. Rat - 28. Eboue


    FK Šachtar Doněck: Pjatov - Rat, Rakickij, Čigrinskij, Srna - Hübschman, Gai (62. Alex Teixeira), Willian, Eduardo, Jadson (74. Costa) - Luiz Adriano (88. Moreno)
    Arsenal FC: Fabianski - Clichy, Djourou, Squillaci, Eboue - Eastmond (59. Vela), Rosický, Nasri, Walcott (82. Emmanuel-Thomas), Wilshere - Bendtner (73. Šamach)

    Rozhodčí: Busacca - Arnet, Buragina - Circhetta, Studer (všichni SUI)
    bahis siteleri