Plzeň – Kladno 3:2 (kon.) | Zlín – Motor ČB 5:3 (kon.) | Litvínov – Sparta 2:1 (kon.)
K. Vary – Třinec 3:2 (po s.n.) | Kometa Brno – Vítkovice 3:2 (kon.) | Slavia – Pardubice 5:4 (po s.n.)
konec
HC Kometa Brno
3:2 (1:1, 0:1, 2:0)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 19.11.2010, 18:10 • hala Rondo • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:50
    Kometa právě vstřelila branku!
    Zvýšená aktivita Brna je zužitkována. MAREK KVAPIL ukázal šikovné české ručičky. Dvakrát zakvedlal pukem a pak si pravděpodobně vyslal pozvánku do zlaté helmy. Jeho střela měla fantastické parametry, puk letěl přímo od tyče pod víko. Asistence: Ondřej Veselý, Radim Bičánek.
     
    43:44
    Kometa právě vstřelila branku!
    Rána jako z kulometu a je vyrovnáno. Od modré pálil opět RICHARD STEHLÍK, který má dnes na góly doslova čuch. Málek neměl s jeho tvrdou bombou šanci, navíc ani přes bránící hráče neviděl. Asistence: Radim Bičánek.
     
    25:50
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ale teď již neměl šanci. Hosté zahráli výborně přesilovku a kotouč dotlačili téměř do prázdné brány. U zrodu byl Malík, našel na kruhu Ujčíka a ten před osamocenou bránou ROMANA TOMASE, ten neměl problém využít početní výhodu. Asistence: Viktor Ujčík a Marek Malík.
     
    18:13
    Kometa právě vstřelila branku!
    Další dělovka v podání RICHARDA STEHLÍKA se již ujala. Puk se několikrát odrazil od mantinelu, kotouče se poté ujal brněnský obránce a jeho střelu Málek neměl šanci chytit. Asistence: Petr Hubáček a Roman Erat.
     
    2:27
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak to je úvod. Vítkovice svého soupeře zaskočily rychlým gólem. Vrána zpoza brány našel zcela volného PETR POHLA, který překonává Hoviho střelou mezi betony. Domácí brankář si ještě nesáhl na puk a už jej musí lovit ze své sítě. Asistence: Petr Vrána.
    Marken.cz

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 19. Stehlík (Hubáček, Erat), 44. Stehlík (Bičánek), 52. Kvapil (Veselý, Bičánek) - 3. Pohl (Vrána), 26. Tomas (Ujčík, Malík)


    HC Kometa Brno: Hovi (Suchan) - Houdek, Bičánek, Malec, Mojžíš, Stehlík, Protivný, Zubíček - Erat, Dopita, Hubáček - Kvapil, Hruška, Brabenec - Jar. Svoboda, Huml, Veselý - Dlouhý, Meidl, Jakub. Svoboda.
    HC Vítkovice Ridera: Málek (Šindelář) - Malík, Voráček, Rehák, Punčochář, Trnka, Ovčačík, Kovář - Húževka, Sýkora, Szturc - Svačina, Burger, Huna - Tomas, Ujčík, Káňa - Klimek, Pohl, Vrána.

    Rozhodčí: Hribik, Blecha - Barvíř, Blümel

    Diváci: 7039
    bahis siteleri