Plzeň – Kladno 3:2 (kon.) | Zlín – Motor ČB 5:3 (kon.) | Litvínov – Sparta 2:1 (kon.)
K. Vary – Třinec 3:2 (po s.n.) | Kometa Brno – Vítkovice 3:2 (kon.) | Slavia – Pardubice 5:4 (po s.n.)
konec
HC Kometa Brno
3:2 (1:1, 0:1, 2:0)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 19.11.2010, 18:10 • hala Rondo • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:28
    Fatalní chyba Zubíčka s Bičánkem, kteří málem darovali vyrovnání pro Tomase, naštěstí pro Brno si na brankové čáře poradil Hovi.
     
    51:50
    Kometa právě vstřelila branku!
    Zvýšená aktivita Brna je zužitkována. MAREK KVAPIL ukázal šikovné české ručičky. Dvakrát zakvedlal pukem a pak si pravděpodobně vyslal pozvánku do zlaté helmy. Jeho střela měla fantastické parametry, puk letěl přímo od tyče pod víko. Asistence: Ondřej Veselý, Radim Bičánek.
     
    50:50
    Velká loženka v podání Jiřího Dopity, který z dobré pozice pálil do tyče! Málek byl již překonán a diváci vstávali, nakonec měli hosté velkou kliku.
     
    47:53
    Punčochář hrubost, Jaroslav Svoboda hrubost.
     
    46:06
    Paradní akce střídá akci, Kometa tlačí, gól ji nakopl k větší aktivitě. Kupříkladu Erat mohl potřetí překonat Málka, ten s velkým vypětím sil chytá i následnou dorážku Dopity.
     
    43:44
    Kometa právě vstřelila branku!
    Rána jako z kulometu a je vyrovnáno. Od modré pálil opět RICHARD STEHLÍK, který má dnes na góly doslova čuch. Málek neměl s jeho tvrdou bombou šanci, navíc ani přes bránící hráče neviděl. Asistence: Radim Bičánek.
     
    43:28
    Pro hosty bude ještě hůř. Marek Malík menší trest. Hrát se bude 5/3.
     
    42:34
    Jasná šance na vyrovnání, Svoboda přihrál na hůl Humla, ten nedává!
     
    42:19
    Hosté jdou opět za katr. Veselý se prodral kolem mantinelu a zastavit ho musel Ujčík - držení.
     
    39:37
    Hubáček vybojoval v závěru třetiny faul, na trestnou putuje Ovčačík.
     
    32:27
    Sudí Hribik vylučuje domácího Houdka, tomu se výrok příliš nepozdává, ale musí na lavici trestů. Vítkovice mají další možnost zvýšit skóre.
     
    28:20
    Jasně nejlepší hráč Komety dnešního zápasu se jmenuje Jiří Dopita. Jednak se dostal do šance a jednak jej složil k zemi Denis Rehák. Brněnský kapitán vybojoval přesilovku.
     
    25:50
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ale teď již neměl šanci. Hosté zahráli výborně přesilovku a kotouč dotlačili téměř do prázdné brány. U zrodu byl Malík, našel na kruhu Ujčíka a ten před osamocenou bránou ROMANA TOMASE, ten neměl problém využít početní výhodu. Asistence: Viktor Ujčík a Marek Malík.
     
    24:55
    Malec trefil Klimka a ten se vydal na sprint, brněnský bek jej musel nedovoleně zadržet a tak se síly na ledě vyrovnají.
     
    23:56
    Obrovská šance nejprve Erata, který vyprášil Málkovy betony, následně dorážel Eratův komplic Dopita, ani ten neuspěl. Vítkovický strážce si pohlídal své pracoviště.
     
    22:57
    ...je to tak, Petr Pohl (VIT) inkasuje menší trest za zdržování hry.
     
    19:07
    Kometa mohla podruhé v zápase prohrávat, Hovi i s velkým štěstím chytá bekhendový blafák Svačiny, poté se hosté dostali k dorážce, ale to už si i brněnská obrana ošetřila.
     
    18:21
    Pro změnu vyloučení domácího hráče, Kamil Brabenec nedovolené bránění.
     
    18:13
    Kometa právě vstřelila branku!
    Další dělovka v podání RICHARDA STEHLÍKA se již ujala. Puk se několikrát odrazil od mantinelu, kotouče se poté ujal brněnský obránce a jeho střelu Málek neměl šanci chytit. Asistence: Petr Hubáček a Roman Erat.
     
    17:13
    V kompletním složení na ledě se dlouho nebylo. Petr Vrána jde za katr (podražení).
     
    14:32
    Veselý zahákoval před bránou osamoceného Káňu a jde na dvě minutu. Brno může být rádo pouze za tento trest, zákrok zaváněl trestným střílením.
     
    10:57
    Tutovka v podání Dopity, na kterého úplně zapomněla hostující obrana, jenže domácí zkušený borec na Málka nevyzrál. Ten měl navíc velké štěstí, puk se mu pod betonem doslova odplazil mimo brankoviště.
     
    10:02
    Byl ale zahákován Malíkem, ten jde na trestnou.
     
    10:02
    Dvě události. Nejprve několik střel na Hoviho v podání Káni, ten s pomocí obrany reaguje úspěšně, posléze Jaroslav Svoboda se dostal do dobré střelecké pozice, z levého kruhu však přestřeluje.
     
    9:25
    Rušno i na druhé straně, Mojžíš pálil od modré a před bránou se snažil tečovat Kamil Brabenec, měl však smůlu, hokejka se mu zasekla o jedno z hostujících obránců.
     
    2:27
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak to je úvod. Vítkovice svého soupeře zaskočily rychlým gólem. Vrána zpoza brány našel zcela volného PETR POHLA, který překonává Hoviho střelou mezi betony. Domácí brankář si ještě nesáhl na puk a už jej musí lovit ze své sítě. Asistence: Petr Vrána.
    Marken.cz

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 19. Stehlík (Hubáček, Erat), 44. Stehlík (Bičánek), 52. Kvapil (Veselý, Bičánek) - 3. Pohl (Vrána), 26. Tomas (Ujčík, Malík)


    HC Kometa Brno: Hovi (Suchan) - Houdek, Bičánek, Malec, Mojžíš, Stehlík, Protivný, Zubíček - Erat, Dopita, Hubáček - Kvapil, Hruška, Brabenec - Jar. Svoboda, Huml, Veselý - Dlouhý, Meidl, Jakub. Svoboda.
    HC Vítkovice Ridera: Málek (Šindelář) - Malík, Voráček, Rehák, Punčochář, Trnka, Ovčačík, Kovář - Húževka, Sýkora, Szturc - Svačina, Burger, Huna - Tomas, Ujčík, Káňa - Klimek, Pohl, Vrána.

    Rozhodčí: Hribik, Blecha - Barvíř, Blümel

    Diváci: 7039
    bahis siteleri