Třinec – Vítkovice 2:5 (kon.) | Kometa Brno – Jihlava 6:5 (kon.) | Hr. Králové – Písek 2:1 (kon.)
Plzeň – Chomutov 9:1 (kon.) | Vsetín – Havířov 6:3 (kon.) | K. Vary – Sparta 3:4 (po pr.)
Liberec – Havlíčkův Brod 4:6 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
6:3 (2:0, 4:3, 0:0)
AZ Havířov
Sobota 20.11.2010, 14:00 • Zimní stadion Na Lapači na Vsetíně • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    37:07
    Vsetín vstřelil branku!
    Vsetín zvyšuje na 6:3. MARTIN ŠTRBÍK si vybruslil do prostoru mezi kruhy a střelou zápěstí zavěsil pod horní tyč branky Ondřeje Tomšů. Asistence: Janeba.
     
    35:14
    Havířov právě vstřelil branku!
    A je to góól na straně Havířova . MICHAL DIVOKÝ po samostatné akci a hrubce vsetínského obránce si položil Kohna a do prázdné branky pohodlně zavěsil.
     
    32:05
    Vsetín vstřelil branku!
    A je to góól. MICHAL ŽÁK dostal od Janeby krásnou gólovou přihrávku. Střelou mezi vyrážečnou a tělem zvyšuje na 5:2. Asistence: Janeba.
     
    28:24
    Vsetín vstřelil branku!
    Další využitá přesilová hra! Ondřej Slováček si vyměnil post s obráncem Žákem. Od modré čáry nahodil puk na Pelce, ten vystřelil a vyražený puk na dva krát dorazil do branky. MARTIN PTÁČNÍK. Asistence: Pelc, Slováček.
     
    25:28
    Havířov právě vstřelil branku!
    A Havířov se dostává do utkání. Od modré čáry v přesilové hře 5 na 3 prostřelil vše co mu stálo v cestě obránce. DAVID BUREŠ. Asistence: Juhász
     
    43:10
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov snižuje na 3:1. Po obrovské chybě vsetínských hráčů si JAKUB JUHÁSZ udělal ze vsetínského obránce kuželku a střelou na vyrážečku k tyči nádherně prostřelil golmana Kohna. Asistence: Diviš.
     
    20:40
    Vsetín vstřelil branku!
    A je to 3:0. JOSEF DANĚK. si vyjel od levého křídla od mantinelu a lehkou přízemní backhendovou střelou zaskočil havířovského brankáře. Asistence: Martin Ptáčník.
     
    13:25
    Vsetín vstřelil branku!
    A valaši zvyšují na 2:0. Druhá využitá přesilová hra. MARTIN PTÁČNÍK. doklepl puk z levého křídla již do odkryté branky. Asistence : Daněk, Slováček.
     
    8:37
    Vsetín vstřelil branku!
    Vsetín využívá přesilovou hru. Z prostoru u levé tyče havířovské branky se nakonec Prosazuje ONDŘEJ SLOVÁČEK. Asistence: Pelc, Daněk.

    Jiří Kubják

    Branky a nahrávky: 9. Slováček (Pelc, Daněk), 14. Ptáčník (Daněk, Slováček), 21. Daněk (Ptáčník), 29. Ptáčník (Pelc, Slováček), 33. Žák (Janeba), 38. Štrbík (Janeba) - 44. Juhász (Diviš), 26. Bureš (Juhász), 36. Divoký


    VHK ROBE Vsetín: Kohn, (Bača), - Pelc, Hradil, Žák, Báchor, Gajdoš, Kovář, Štědrý, Neuwirth, Daněk, Štrbík, Ptáčník, Stodůlka, Kohout, Kývala, Janeba, Slováček, Brida, Tobola.
    AZ Havířov: Tomšů, (Carbol), - Szewieczek, Bureš, Školoud, Flamík, Deutsch, Kostelník, Čintala, Gráca, Suchý, Kasperlík, Pasker, Křibík, Patrman, Divoký, Juhász, Vyčesaný, Diviš.