Vsetín – SHK Hodonín 4:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:3 (1:2, 3:0, 0:1)
SHK Drtiči Hodonín
Sobota 20.11.2010, 17:30Liga juniorů
Partner:
     
    52:41
    Tomáš Martyčák střílel z bezprostřední blízkosti. Mířil dobře, pod břevno, Rajčák ale ukázal, že nejen jeho lapačka dokáže nemožné a puk pomocí vyrážečky vytěsnil mimo.
     
    49:09
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hosté si asi řekli: Když to nejde z vyložených pozic, zkusíme to jinak. Lukáš Konečný nahodil puk žabičkou z rohu před bránu a od PETRA BĚLOCHA se kotouč záhadným způsobem odrazil a propadl Šenkovi do brány. Asistence: Lukáš Konečný, Tomáš Bilický.
     
    44:59
    A mohlo být ještě hůř pro hráče v zelenožluté. Konečný se totiž řítil zcela, ale skutečně zcela sám na Šenka. Udělal mu sice pěknou kličku, místo odkrytého kouta branky ale trefil pouze zadní mantinel.
     
    43:51
    Domácí Gromus byl při svých operacích za brankou soupeře podražen jedním z hostujících beků. Vsetín si zahraje přesilovou hru.
     
    41:15
    A teď byl Rajčák nejen pozorný, ale i bravurní. Alespoň jeho zákrok takový byl. Odra dorážel z bezprostřední blízkosti do prázdné branky, ležící muž s maskou ale dokázal vymrštit svou lapačku a puk zapadl přímo do ní.
     
    39:09
    Vsetín vstřelil branku!
    A z protiútoku udeřil oslabený Vsetín. MARTIN VALIGURA dostal krásnou přihrávku do brejku, jakoby nic udělal forhendovou kličku brankáři a bez problémů zasunul puk za bezmocného Rajčáka. Asistence: Michal Ondra, Ivo Lukeš.
     
    38:33
    Dvě minuty pro Jana Kozáka. Hodonínu se nabízí příležitost ke srovnání. Prohřeškem domácího hráče jest hákování.
     
    36:33
    Vsetín vstřelil branku!
    Domácí jdou podruhé v zápase do vedení. Michal Ondra zavezl pomocí utěšené kličky puk do útočného pásma a následně jej přihrál do střelecké pozice Martinu Valigurovi. Domácí útočník se neukvapil, překvapil hosty přihrávnou na TOMÁŠE SURÉHO, který bez problémů doklepl zblízka puk do zcela opuštěné branky. Asistence: Martin Valigura.
     
    33:51
    Domácí Motloch vyloučen na dvě minuty za napadení. Hodonín si po delším čase zahraje přesilovku.
     
    25:51
    Zcela volný před Šenkem zůstal jeden z hostujících útočníků, svou "loženku" ale zakončil mimo.
     
    22:00
    Vsetín může útočit dál. Za hákování totiž putuje na lavici hanby Konečný.
     
    21:17
    Vsetín vstřelil branku!
    A na Lapači máme opět srovnáno. Přesilovku sice Vsetín nevyužil, krátce po jejím skončení ale předvedl takřka dokonalou trefu MARTIN VALIGURA. Ten se na levém kruhu dostal ke kotouči, v rychlosti jej zpracoval a poté křížnou střelou vymetl veškeré pavouky ze šibenice hodonínské branky. Rajčák se po jeho milimetrové trefě mohl pouze ohlédnout. Asistence: Mário Pokus, David Tyralík.
     
    19:01
    První vyloučení hostů má na svědomí Lenkovič - dvě minuty, sekání.
     
    17:26
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Drtiči otáčejí zápas. TOMÁŠ ZELINKA obkroužil domácí branku a následným zasunutím zpoza klece dokonale zaskočil domácího brankáře. Asistence: Martin Adamec.
     
    13:42
    Vsetín mohl získat svůj ztracený náskok zpět. Odra byl sám před ležícím Rajčákem, svůj bekhendovým pokus ale poslal mimo tři tyče.
     
    12:48
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Dlouho se ale z vedení Valaši neradovali. Lukáš Konečný si s MATĚJEM CHARVÁREM hezkým překřížením v útočném pásmu vyměnili puk a byť druhému jmenovanému střela příliš nevyšla, Šenk přes houštinu těl nic neviděl a kotouč mu mezi betony proklouzl do branky. Asistence: Lukáš Konečný.
     
    12:08
    Vsetín vstřelil branku!
    Vsetínu se ale dobré napadání vyplatilo! Michal Ondra vybojoval za hostující brankou puk, poslal ho před bránu na volného LUKÁŠE GROMUSE a ten z blízka prostřelil Rajčáka mezi betony. Asistence: Michal Ondra.
     
    6:31
    První vyloučení zápasu je zde. David Tyralík zatáhl za záchrannou brzdu a je vyloučen za držení.

    Radek Bařina

    Branky a nahrávky: 13. Gromus (Ondra), 22. Valigura (Pokus, Tyralík), 37. Surý (Valigura), 40. Valigura (Ondra, Lukeš) - 13. Charvát (Konečný), 18. Zelinka (Adamec), 50. Běloch (Konečný, Bilický)


    VHK ROBE Vsetín: Šenk (Mana) - Ondra, Surý, Boháčik, Galia, Zbranek, Kubo, Stupka, Skyba, Vítek, Pokus, Gromus, Tyralík, Martyčák J., Urban, Lechner, Martyčák T., Valigura, Lukeš, Motloch, Kozák.
    SHK Drtiči Hodonín: Rajčák (Jež) - Adamec, Charvát, Lenkovič, Kulyk, Směřička, Koubek, Mokráň, Nekoranec, Zelinka, Juránek, Ivan, Běloch, Bilický, Hlavačka, Konečný, Pekar, Novotný, Navrátil, Smetana.

    Rozhodčí: Smeták
    bahis siteleri