K. Vary – Chomutov 7:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Hr. Králové 2:3 (po s.n.) | Jihlava – Zlín 3:1 (kon.)
Ústí n/L – Plzeň 2:5 (kon.) | Sparta – Kladno 5:4 (kon.) | Slavia – Litvínov 0:5 (kon.)
Motor ČB – Pardubice 3:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 1:6 (kon.) | Havířov – Kometa Brno 1:3 (kon.)
Písek – Letňany 3:4 (po pr.)
po s.n.
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:3 (1:1, 1:0, 0:1 - 0:0 - 0:1.)
Královští lvi Hradec Králové
Pátek 26.11.2010, 14:30Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Hradec Králové nakonec zdolal Rebely 3:2 po samostatných nájezdech a přispuje si 2 body. Děkuji vám za pozornost a z Kotliny se s vámi pro tuto chvíli loučím. Od 18 hodin pro vás budu přenášet utkání juniorů s Plzní. (17:01:29)
     
    Konec zápasu.
     
    65:00
    Hradec právě vstřelil branku!

    VLASTIMIL DOSTÁLEK vysřelil hostům druhý, bonusový bod! Bez asistence.
     
    Dostálek (HKR) proměnil a hosté se radují z vítězství - 1:2!
     
    Wasserrbauer (HBR) dostal důvěru i podruhé, ale kotouč mu utekl na poslední chvíli z hole.
     
    Wasserbauer (HBR) trefil jen Pavelkovo rameno.
     
    Červený (HKR) se svou bekhendovou střelou vyhořel na Dolejšovu betonu.
     
    Kozlík (HBR) několikrát zamíchal s pukem na holi, ale ten mu na poslední chvíli při těžké kličce utekl z hole.
     
    Ropický (HKR) si nerozhýbal brankáře Dolejše, který puk vyrazil betonem.
     
    Pavlas (HBR) nic moc nevymýšlel a udělal dobře, protože procedil puk mezi Pavelkovými betony do sítě - 1:1!
     
    Dostálek (HKR) překonal gólmana Dolejše po povedeném blafáku - 0:1!
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    Ani prodloužení o vítězi dnešního zápasu nerozhodlo, na řadu proto přijdou samostatné nájezdy.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    64:12
    Havlíčkův Brod je stále aktivnějším týjmem a hosty vehementně tlačí do obranného bloku. Sám z postavení v útočném pásmu často a nebezpečně střílí, ale hradecká obrana odráží spoustu střel a brankáři Pavelkovi citelně ulehčuje práci.
     
    63:00
    Kulhánkovu ránu jemně tečoval mezi kruhy Račanský, ale jen do hájemství gólmana Pavelky. Hosté založili vzápětí rychlý kontr, na jehož konci se ale k zakončení přes zformovanou obranu Rebelů neprotlačili.
     
    62:28
    Hradec Králové se v těchto chvílích velice úspěšně brání, když odráží havlíčkobrodské útoky a vyhazuje puk do útočného pásma.
     
    61:42
    Havlíčkův Brod vydatně ostřeluje soupeřovu svatyni, ale jeho projektilům schází patřičná přesnost. Všechny rány nezamířily mezi tyče Pavelkovy brány.
     
    60:55
    Havlíčkův Brod si vyžádal oddechový čas a po faulu gólmana Pavelky (/HKR) za držení protihráče je vyloučený T. Půlpán (HKR), který odpyká jeho trest.
     
    60:43
    Pecen opět zakončoval, tentokrát střílel na konci kombinace z prostoru mezi kruhy, ale svou střelou našel jen uprostřed brány nastavenou Pavelkovu náruč!
     
    60:21
    Wasserbauer chvíli manipuloval s pukem v útočném pásmu a následně předložil zpětnou nahrávku na vrchol kruhů Pecnovi, jehož ránu vyrazil betony gólman Pavelka do prostoru před sebou, odkud ještě zkoušel neúspěšně dorážet Račanský.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Ve třetí třetině vyrovnal na 2:2 hradecký útočník Lukáš Pravda. Po uplynutí základní hrací doby tedy platí nerozhodný stav, na řadu přijde prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:52
    Hradec Králové se úspěšně brání, když vůbec nepouští mladé Rebely do svého pásma a na dostřel gólmana Pavelky. Pětiminutové prodloužení nás zřejmě nemine.
     
    59:23
    Havlíčkův Brod je v plném počtu a v závěru základní hrací doby má k dispozici zkrácenou přesilovku 5 na 4.
     
    58:51
    Za podražení v útočném pásmu vyfasoval 2 minuty Vlček (HKR).
     
    58:46
    Přesnou nahrávku do přebrankového prostoru obdržel z rohu brodkého pásma Frk, jehož střelu bez přípravy pohotově vyrazil betony připravený gólman Dolejš.
     
    58:18
    Východočeši si vyžádali oddechový čas, po jehož vypršení se bude vhazovat v prostoru před brankou, jíž hájí brodský gólman Dolejš.
     
    57:47
    Hradec Králové využil početní výhodu k zisku značné územní převahy a dlouze teď kombinoval v útočných pozicích. Nakonec se dostal také k zakončení, když střelu z velkého úhlu brankář Dolejš zlikvidoval u své bližší tyčky.
     
    57:23
    Velice přísné vyloučení. Za vražení na hrazení je vykázán Šulák (HBR), který si odsedí 2 minuty.
     
    57:01
    Wasserbauer bleskově obkroužil hradeckou bránu a předložil nádhernou nahrávku uvolňujícímu se Račanskému, jehož projektil bez přípravy a zblízka gólman Pavelka vyrazil betonem a poté ukryl ve své výstroji a přerušil hru!
     
    56:22
    Dalekonosné nahození obránce Pavlase, který puk poslal vysokým obloučkem na hradeckou bránu až ze středního pásma, ukryl připravený gólman Pavelka v lapačce a před dojíždějícími útočníky přerušil hru.
     
    55:21
    Hra má rychlý spád a nabízí velice útočný hokej, o který se oba tábory neustále snaží. V těchto chvílích mají přece jen mírně navrch Rebelové, kteří se usilovně a pravidelně tlačí úspěšně do zakončení.
     
    53:58
    Hradec právě vstřelil branku!

    A je znovu vyrovnáno. Při obléhání brodské branky nahrál Ondřej Vlček volnému LUKÁŠI PRAVDOVI, jenž si nabruslil do volného prostoru u levé tyčky a k níž poslal puk, přesouvající se brankář Dolejš už nedokázal jeho ránu vytěsnit do bezpečí a puk dojel až za brankovou čáru! Asistence: Ondřej Vlček.
     
    53:39
    Další střelecký pokus vyslaný z pravé strany hřiště ztroskotal na brankáři Dolejšovi, který ho betony vyrazil do rohu havlíčkobrodského pásma.
     
    53:20
    V rohu pásma zabojoval o puk Dundáček a probíjel se do zakončení, když se tlačil do zakončení a vpádu nedosáhl na kotouč ležící před sebou. Hradec Králové je už v plném počtu.
     
    52:25
    Za vražení na hrazení obdržel dvouminutový trest Kozlík (HBR).
     
    51:42
    Havlíčkův Brod je v plném počtu a začíná jeho přesilovka 5 na 4.
     
    51:38
    Hezkou nahrávku od levého mantileu obdržel na vrchol kruhů obránce Pecen, zkušeně naznačil střelu a počkal si na pád před sebou stojícího protihráče, kterého vzápětí objel a z mezikruží nastřelil jen dobře postaveného gólmana Pavelku.
     
    51:19
    Na lavici hanby usedl na 2 minuty za faul loktem Kopsa (HKR).
     
    51:09
    Mladí Votroci se opět nastěhovali do útočného postavení a seskupili se do postavení kolem broské svatyně, jenže z těchto míst je vzápětí vyhnala jejich přihrávka rukou.
     
    50:00
    Východočechům se stále daří držet děj hry v blízkosti gólmana Dolejše, z níž se snaží co nejčastěji střílet. Tentokrát je ale Rebelové odzbrojili a založili rychlý protiútok, na jehož konci střílel z pravého kruhu těsně vedle vzdálenější tyčky Jelínek.
     
    49:42
    Hradecký tlak vůbec nepolevil na své intenzitě a po Červeného vyražené ráně se strhla kolem brankáře Dolejše urputná bitva ve skrumáži před brankou. Po přerušení se do sebe pustili Vlček (HKR) s Němcem (HBR), za což si odnesli dvouminutové ttresty v podobě hrubosti.
     
    48:40
    Kolem brankáře Dolejše je teď opravdu pořádně rušno. Havlíčkobrodský gólman se opět musel zaskvět ve svém brankovišti, když si poradil z tvrdou střelou z vrcholu kruhů i s následnou dorážkou z bezprostřední blízkosti. Domácím se záhy podařilo vyhodit.
     
    47:45
    Havlíčkobrodští se rychleji zorientovali po vhazování ve svém obranném pásmu a kotouč okamžitě odstřelili dlouhým vyhozením až do hájemství brankáře Pavelky.
     
    47:29
    Havlíčkův Brod špatně vystřídal a rozhodčí mu za to udělil dvouminutový trest, který odsedí Němec (HBR).
     
    46:50
    Nepříjemnou ránu z pravého kruhu vyrazil brankář Dolejš betony a kotouč se chvíli nerušeně povaloval vedle jeho pravého betonu, ale havlíčkobrodská opora mezi tyčemi si toho včas všimla a puk ukryla pod lapačkou.
     
    46:27
    Východočeši se museli několikrát vrátit zpět ke své brance, jíž stráží gólman Pavelka, protože Rebelům se podařilo párkrát vyhodit puk do tohoto prostoru, nyní už jsou však hosté zpět v útočném postavení.
     
    45:35
    Gólman Dolejš se na chvilku ocitl pod ostrou palbou, když zasahoval proti spršce nepříjemných hradeckých projektilů. Poslední z nich měl na svědomí Frk, jehož ránu od modré čáry vyrazil strážce domácí svatyně betony do bezpečí.
     
    45:09
    Na trestnou lavici vykázal rozhodčí na 2 minuty T. Dvořáka (HBR), který se provnil podražením.
     
    44:35
    Hradec Králové je v plném počtu. V oslabení sice musel vzdorovat převaze domácích hráčů, vše však ustál bez úhony. Pokračuje se ve hře 5 proti 5.
     
    44:20
    Trojice Dundáček - Špringl - Kuchta se nebezpečně tlačila do zakončení a také přinutila brankáře Pavelku k zásahu, přičemž se vzápětí snažila probít k nebezpečným dorážkám, ale neúspěšně.
     
    43:38
    Havlíčkův Brod zaujal přesilovkové postavení, ze kterého teď prověřil gólmana Pavelku. Konkrétně se o to zasloužil Wasserbauer, jehož projektil z pravého kruhu zneškodnil pozorný hradecký muž s maskou.
     
    43:17
    Domácí bojovníci sice přešli útočnou čáru bez provinění v podobě postavení mimo hru, ale vzápětí se kotouče zmocnili hosté a odpálili ho zpět do středního pásma.
     
    42:35
    Útok Hradce Králové úspěch nesklidil, protože domácí se rychle ujali puku a založili rychlý brejk, na jehož konci se ocitl rozjetý Wasserbeuer, který sám před gólmanem Pavelkou při blafáku nedokázal zakončit. Po odpískání dostal 2 minuty za sekání Půlpán (HKR).
     
    41:42
    Havlíčkobrodští mladíci dostali kotouč do ofenzivního postavení, kde chvilku kombinovali a rozhodčí vzápětí přerušil hru. Následné buly proběhne v prostoru před gólmanem Pavelkou.
     
    40:43
    Kozlík v útočném pásmu neúnavně napadal hradeckou rozehrávku a donutil Východočechy k chybě, po níž se ujali Rebelové puku, ale k zakončení se neprotlačili, když Kozlíkův bekhendeový pas nezachytil před brankou číhající Kuchta.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Prostřední řčást vyzněla příznivěji pro havlíčkobrodkou družinu, jíž poslal zpět do těsného vedení svou druhou trefou David Kozlík. Před závěrečným dějstvím, které začne přibližně v 16:04, vede Havlíčkův Brod nad Hradcem Králové 2:1.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:20
    Kuchta hledal před brankou najetého Špringla, ale ten nezachytil prudkou nahrávku do předbrankového prostoru. Vzápětí ještě střílel při přečíslení 2 na 1 Dundáček, ale po Kuchtově nahrávce zblízka minul odkrytý kout branky!
     
    37:58
    Havlíčkův Brod si aktivním pojetím hry vynutil značnou územní převahu, z níž pravidelně prověřuje pozornost gólmana Pavelky. Ten naposledy krásně zlikvidoval nebezpečnou Jelínkovu ránu z levého kruhu, když kotouč schoval ve vymrštěné lapačce.
     
    37:02
    Po vytrvalém dobývání hradecké branky mohutně napřáhl na modré čáře obránce Pecen, jehož dělovka prosvištěla kousek od levé tyčky Pavelkovy svatyně.
     
    35:58
    Nahozený puk nepřekvapil pozorného gólmana Dolejše, jenž ho ukryl v lapačce a před dojíždějícími hradeckými útočníky raději přerušil na chvilku hru.
     
    35:38
    Východočeši vyvezli kotouč z obranného pásma, ovšem záhy o něj brzy přišli. Mladí Rebelové se zkoušeli rychle nastěhovat do útočných pozic, ale zastavilo je odpískané postavení mimo hru.
     
    34:43
    Račanský se zmocnil puku a doprovázen svým parťákem Wasserbauerem si to namířil do útočného pásma, kde udělal rychlou kličku do středu útočného pásma a z vrcholu kruhů netrefil vzdálenější tyčku Pavelkovy svatyně.
     
    34:10
    Zblokovaná rána z mezikruží jedním z havlíčkobrodských hráčů pomalu doplachtila až vysoko na brodskou bránu, kde se zastavila o ochrannou síť.
     
    34:01
    Gólman Dolejš si připsal na konto další úspěšný zákrok, když zneškodnil Půlpánovu ránu z prostoru pravého kruhu tím, že puk schoval v nastavené náruči.
     
    33:15
    Wasserbauerova dělovka od modré čáry sice nezasáhla svůj cíl, odrazila se však od zadního mantinelu na hůl Račanského, jenž bez přípravy a z velkého úhlu neprostřelil u bližší tyčky postaveného gólmana Pavelku.
     
    32:00
    Vlček se objevil úplně sám před gólmanem Dolejšem, minisouboj s ním ale prohrál, když dvakrát zakončoval jen do výstroje rychle se přesunuvšího muže s maskou.
     
    31:36
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Havlíčkův Brod se znovu ujímá těsného vedení. Domácí se usídlili v útočném pásmu, kde po pasu Jana Wasserbauera střílel z prostoru pravého kruhu DAVID KOZLÍK a z těchto míst nasměroval kotouč přesně ke vzdálenější tyčce mimo Pavelkův dosah! Asistence: Jan Wasserbauer.
     
    30:45
    Mladí Rebelové jsou v polném počtu a může začít jejich zkrácená přesilovka.
     
    30:22
    Domácí se zabydleli v útočném pásmu, kde se pokoušejí o postupné vyšachování hradecké defenzívy, jenže Východočeši brání vělmi aktivně a svědomitě.
     
    29:52
    Poměr sil na hřišti se vyrovnal. Za hákování je na trestnou lavici vykázán Pravda (HKR).
     
    29:23
    Dlouhé obléhání havlíčkobrodské branky zakončil tvrdou ranou z vrcholu levého kruhu Frk, přičemž brankář Dolejš měl zakrytý výhled, ale puk vyrazil a Rebelové se záhy osvobodili.
     
    28:45
    Za krosček vyfasoval dvouminutový trest Turek (HBR).
     
    28:25
    Již při hře s plným počtem hráčů na ledovém kolbišti zavezli Východočeši kotouč do soupeřova pásma, kde po nahození před branku střílel ze vzduchu Půlpán, ale trefil jen dobře postaveného brankáře Dolejše, jenž přerušil hru!
     
    27:44
    Hosté dokázali jednou vyhodit puk až do hájemství brodského gólmana Dolejše, ale mladí bojovníci z Kotliny se nastěhovali zpět do útočných pozic, z nichž ostřelují gólmana Pavelku.
     
    26:56
    Havlíčkův Brod je už v plném počtu hráčů na ledové ploše a začal svou kratší hru v početní převaze dobře, když brzy vyprodukoval sraženou střelu od modré čáry, po níž kotouč zaletěl do ochranné sítě.
     
    26:15
    Kozlík získal v útočném pásmu puk a zpětnou nahrávkou ho zkoušel přiťuknut svému spoluhráči, ovšem ten jeho úmysl nepochopil a kotouč mu utekl. Rebelové ale udrželi útočné pásmo.
     
    25:49
    Hradec králové je potrestán za příliš mnoho hráčů na ledě 2 minutami. Ty odpyká T. Půlpán (HKR).
     
    25:40
    Po dlouhé kombinaci v útočném pásmu obdržel puk do pravého kruhu Frk a brzy tvrdě vystřelil, nacházel se ale v mírném úhlu, a trefil proto jen dobře postaveného gólmana Dolejše.
     
    25:00
    Východočeši stále drží hru v přesilovkových pozicích, ale musejí vzdorovat vytrvalé snaze Rebelů o vyhození.
     
    24:28
    Hradecký nápor vyústil ve dvouminutový trest Račanského (HBR), který se provinil držením protihráče.
     
    24:18
    Havlíčkobrodským mlaíkům se nedaří držet puk na holích na souvislejší časový úsek. Hradec Králové hodně bruslí a usilovně se tlačí do zakončení.
     
    23:05
    Rebelové se pomalu dostávají pod narůstající tlak Východočechů. Naposledy měl brankář Dolejš opět o práci a vrásky na čele dobře postaráno, když se Hradečtí srotili v jeho blízkosti a znovu nebezpečně zahrozili.
     
    22:45
    Puk se chvíli stěhoval po ledové ploše s rychlostí blesku, když se střídavě nacházel v havlíčkobrodské a hradecké moci. Nakonec gólman Dolejš ukryl nahozený puk ve výstroji a přerušil hru.
     
    21:59
    Havlíčkův Brod je už v kompletním složení na ledové ploše, když ubránil soupeřovu zkrácenou přesilovku, při níž se gólman Dolejš ve svém brankovišti pořádně zapotil. Pokračuje se ve hře 5 na 5.
     
    21:31
    Od modré čáry pálil dvakrát velice nebezpečně obránce Červený. Nejdříve gólman Dolejš se štěstím vyrazil puk betony na horní tyčku, poté vyrazil tvrdou ránu od modré čáry betony do bezpečí.
     
    20:47
    Hradec Králové je v plném potu a začíná jeho zkrácená přesilová hra pěti proti čtyřem.
     
    40:18
    Nahozený puk z havlíčkobrodského pásma se pomalu doklouzal volným prostorem za hradeckou branku až na odpískané zakázané uvolnění.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    V úvodní dvacetiminutovce padly v Kotlině dva góly. Rebely nejdříve poslal do vedení přesnou trefou David Kozlík, za hosty poté odpověděl vstřelenou brankou Marek Frk. Před 2. třetinou, jež začne zhruba v 15:18, platí v Havlíčkově Brodě nerozhodný stav 1:1.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:59
    Dvouminutový trest vyfasoval od sudího Kulhánek (HBR) za faul kolenem.
     
    19:24
    Východočechům se podařilo brzy vyhodit puk z Pavelkovy blízksoti, ale Rebelové se nastěhovali zpět do útočných pozic, z nichž se snaží vyšachovat soupeřovu obranu.
     
    18:47
    Na trestnou lavici je na 2 minuty vykázán Gabriel (HKR) za hákování.
     
    18:00
    Úchvatný zákrok předvedl ve svém brankvoišti gólman Dolejš, když se puk nečekaně odrazil od zadního mantinelu na hůl hostů, jejichž rána z vrcholu kruhů byla několikrát tečována, naposledy Včlkem, ale brodský brankář vyrazil jeho pokus zblízka betonem nad bránu!.
     
    17:15
    V těchto okamžicích sledujeme velice vyrovnanou hru, v níž se oba soupeři snaží zatím neúspěšně o dobytí útočného pásma na souvislejší časový úsek.
     
    16:21
    Havlíčkobrodští mladíci na chvilku sevřeli Východočechy do pevného objetí, nevytěžili z toho však skoro nic. Brzy totiž přišli o puk a hrát tak mohou mladí Votroci.
     
    15:57
    Královéhradečtí mladíci si neporozuměli při přechodu do útočného pásma a vyhodili puk přes všechny čáry jen na odpískané zakázané uvolnění.
     
    15:12
    Hradec právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno. Z vrcholu pravého kruhu po přiťuknutí Marka Červeného napřáhl MAREK FRK, jehož rána zapadla až za záda brankáře Dolejše, jenž měl zcela zakrytý výhled, a neměl proto šanci zasáhnout! Asistence: Marek Červený.
     
    14:46
    Východočeši se okamžitě po vyhraném vhazování rozmístili ve velkém obdélníku kolem Dolejšovy branky, ale po něpřesné nahrávce o puk přišli a dovolili Rebelům vyhodit.
     
    14:08
    Brankář Dolejš se ocitl pod obrovskou palbou, jíž sice odolal, ale po odpískání usedá na lavici hanby k dvouminutovému trestu za sekání Špringl (HBR).
     
    13:16
    Hradec Králové je v plném počtu. Oslabení sehrál velmi dobře, když svého soka z Vysočiny nepustil do žádného nebezpečnějšího zakončení v Pavelkově blízkosti.
     
    12:49
    Do zakončení se natlačil po přihrávce z prostoru za brankou Račanský, ale poslal puk jen do míst, kde v tu chvíli pobýval brankář Pavelka. Ten přerušil hru, když ve svém brankovišti zalehl kotouč.
     
    12:18
    Hostům se stále daří držet hru v uctivé vzdálenosti od svého gólmana Pavelky. Naopak Havlíčkův Brod má plné ruce práce s překonáním obranného valu Východočechů.
     
    11:52
    Rebelové ztratili puk v útočném pásmu a hosté se rychle dostali do slibného přečíslení 2 na 1, ze kterého individuálně zakončoval v levém kruhu Frk, jehož ránu gólman Dolejš schoval do vymrštěné lapačky!
     
    11:16
    Za zdržování hry je vyloučen gólman Pavelka (HKR), který vyjel daleko ze svého brankoviště a skočil rozjetému Dundáčkovi pod nohy. Trest odpyká Gabriel (HKR).
     
    10:26
    Na modré čáře zkoušel štěstí obránce Kulhánek, jehož razantní projektil srazil do bezpečí blízko stojící protihráč. Rebelové tak byli vyhnáni do středníhio pásma, odkud je čeká další dobývání soupeřovy defenzívy.
    .
     
    09:50
    Gólman Pavelka teď zneškodnil dlouhou sérii nebezpených dorážek z bezprostřední blízkosti, když vychytal všechny soupeřovy střelce a schoval puk pod lapačkou, čímž přerušil hru.
     
    9:00
    V obrovské šanci se ociítl rozjetý Dundáček, jenž se pokoušel před hradeckou bránou o blafák, ovšem puk mu utekl z hole a skončil jen v rohu pásma hostů.
     
    08:50
    Brankář Pavelka byl opět v permanenci, když po zásahu betony ukryl puk pod lapačkou po střele Kuchty. Po přerušení hry se bude vhazovat v prostoru před jeho brankou.
     
    07:50
    Havlíčkobrodští nepolevují ze své převahy a jsou očividně na koni. Brankář Pavelka znovu musel prezentovat svou kvalitu, když zneškodnil celou řadu nepříjemných střel. Tu poslední na něj vyslal Němec, jehož projektil z vrcholu kruhů vyrazil hradecký muž s maskou betony do bezpečí.
     
    6:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Havlíčkobrodská družina vyvinula na soupeře mohutný tlak, z něhoř nakonec vstřelila úvodní branku zápasu. Miloslav Račanský vyhrál buly na Davida kozlíka, který využil svých dlouhých rukou a z předbrankového prostoru vpádu prostřelil gólmana Pavelku, jenž se nestihl včas přesunout! Asistence: Miloslav Račanský.
     
    05:51
    Bartoň si vybruslil z velkého úhlu do lepší střelecké pozice v levém kruhu, odkud mířil k bližší tyčce, ale brankář Dolejš se bleskurychle přesunul ve svém brankovišti a schoval kotouč v náruči.
     
    5:32
    Od modré čáry zkusil štěstí obránce Kopsa, jehož střelu letící těsně nad ledem chytil brankář Dolejš do nastavené lapačky, jíž měl nachystanou nad svým betonem.
     
    4:41
    Brankář Pavelka teď měl plnou výstroj práce, když ho havlíčkobrodští střelci vytrvale ostřelovali ze všech možných pozic útočného pásma. Strážce hradecké svatyně tak musel vytáhnout ze svého arzenálu několik povedených zákroků.
     
    3:55
    Havlíčkobrodský výpad směrem do útočného pásma hradecká obrana zachytila a vyhnala mladé Rebely zpět do jejich obranného pásma, odkud začínají novou akci.
     
    3:12
    Vencl měl k dispozici dostatek protoru a času v prostoru mezi kruky, odkud pohotově střílel zápěstím. Gólman Dolejš byl ale připravený k zásahu a puk ukryl ve své lapačce, čímž přerušil hru.
     
    2:15
    Hradec Králové si vynutil na svém soupeři chvilkovou územní převahu, ale z postupné kombinace v útočném pásmu se neprobil k zakončení. Podobná situace se opakovala záhy také na druhé straně, kde se nepodařilo vystřelit Rebelům.
     
    1:25
    Nejdříve zachytil přihrávku zpoza branky v dobré palebné pozici číhající Kuchta, ale než stihl zakončit, odzbrojila ho hradecká obrana. Vzápětí se pokoušeli Východočeši o rychlý protiútok, jenže jejich snahu zastavilo postavení mimo hru.
     
    0:46
    S dalekonosným nahozením až ze středního pásma neměl gólman Dolejš větší problémy, když kotouč letící po ledě vyrazil betony do rohu havlíčkobrodského pásma.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Dolejš (Fučík) - Pecen "A", Šulák, Pavlas, T. Dvořák, Kulhánek, Meloun - Kuchta, Wasserbauer "C", Křesťan, Špringl, Račanský "A", Hynek, Dundáček, Jelínek, Turek, Kozlík, Němec.

    HC VCES Hradec Králové:
    Pavelka (Hermann) - Gabriel, Ropický "A", Procházka, Kopsa, T. Půlpán, Kováč, Dostálek, Ouzký, Havlena, Pravda, Konečný, Frk, Vlček "A", Bartoň, Šimončič, Novotný, Červený "C", Souček, Nedvídek, Vencl.

    Rozhodčí:
    Z. Paulík - L. Budínský, J. Jeletz.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:30.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 7. Kozlík (Račanský), 32. Kozlík (Wasserbauer) - 16. Frk (Červený), 54. Pravda (Vlček), 65. Dostálek


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Královští lvi Hradec Králové:
    bahis siteleri