Poprad – Martin 6:2 (kon.) | Nitra – Skalica 2:7 (kon.) | Žilina – Banská Bystrica 0:0 (odl.)
Košice – HC Slovan 5:4 (po s.n.) | Zvolen – Trenčín 2:3 (kon.)
konec
HK Poprad
6:2 (2:0, 2:2, 2:0)
HK VITAR Martin
sk Pátek 26.11.2010, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    51:16
    Poprad dal gól! MIROSLAV ŠKOVIRA sa dostal opäť do svojej typickej pozície na pravej strane a tentoraz náprahom prestrelil betóny Michala Dzubinu. Kanadský bod za vysunutie si pripíše Radoslav Suchý.
     
    43:28
    Poprad dal gól! Tradičnú prevahu v úvode tretiny domáci znovu využívajú na gól, tentoraz sa oň postaral presnou delovkou od modrej čiary JURAJ KLEDROWETZ po prihrávkach Arneho Krotáka a Ladislava Nagyho.
     
    25:02
    Martin dal gól! Ak budeme pokračovať v tomto tempe, dočkáme sa minimálne hádzanárskeho výsledku, o ďalší gól, pre zmenu v domácej sieti sa postaral ANDREJ THEMÁR, keď mu domáci puk pred bránku doslova prihrali a proti jeho umiestnenej strele nemal Marcel Melicherčík veľa šancí.
     
    24:08
    Poprad dal gól! Aktéri na ľade akoby nerešpektovali to, že góly v hokeji nepadajú až tak často a v priebehu minúty sa postarali už o tretí gól! Tentoraz bol úspešný domáci PETER KLOUDA, keď využil pozabudnutie hosťujúcej obrany a po vysunutí od Tomáša Nádašdiho prekonal brankára Martina strelou popod vyrážačku. Karola Križana v bránke strieda Michal Dzubina.
     
    23:30
    Martin dal gól! O rýchlu odpoveď hostí sa postarala druhá formácia Martina, Dávid Appel s Filipom Macejkom dokázali prejsť cez útočnú modrú a pre JURAJA FAITHA bolo lahôdkou doraziť puk za ležiaceho Marcela Melicherčíka.
     
    23:03
    Poprad dal gól! Domáci opäť s vynikajúcim úvodom tretiny, ĽUBOŠ BARTEČKO zúžitkoval prihrávku od Miroslava Škoviru spoza bránky, keď spomedzi kruhov prestrelil lapačku Karola Križana. Druhú prihrávku si pripísal Emil Lundberg.
     
    06:10
    Poprad dal gól! ĽUBOŠ BARTEČKO ukázal domácim divákom svoju rýchlosť a hosťujúcej obrane chrbát, keď dupol na útočnej modrej po prihrávke od Arneho Krotáka do korčúľ a bekhendovým blafákom zakončil cez rozhodeného Karola Križana. Druhú prihrávku si pripísal Juraj Kledrowetz.
     
    04:15
    Poprad dal gól! Domáci využívajú presilovku prekrásnym gólovým sólom EMILA LUNDBERGA. Radoslav Suchý ho našiel ešte v strednom pásme a švédsky útočník sa pohral s hosťujúcou obranou a zakončil do vinkla ponad vyrážačku Karola Križana.

    Marián Handzuš

    Branky a nahrávky: 5. Lundberg (Suchý), 7. Bartečko (Kroták, Kledrowetz), 24. Bartečko (Škovira, Lundberg), 25. Klouda (Nádašdi), 44. Kledrowetz (Kroták, Nagy), 52. Škovira (Suchý) - 24. Faith (Macejka, Appel), 26. Themár (Važan)


    HK Poprad: Melicherčík (Klempa) - Kasík, Suchý, D. Brejčák, Kledrowetz, J. Brejčák, Nádašdi, Ficko - Škovira, Lundberg, Bartečko - Nagy, Kmiť, Kroták - Kopecký, Klouda, Lapšanský - Paločko, Mlynarovič, Svitana. Tréner - Jaško Ján, asistent - Spišák Róbert.
    HK VITAR Martin: Križan (Dzubina) - Matejka, Novotný, Drgoň, Klepáč, Velebný, Ďatelinka - Uram, Beran, Jabrocký - Appel, Faith, Macejka - Rechtorík, Galamboš, Markovič - Themár, Važan, Mikula. Tréner - Husár Jaroslav, asistent - Stolárik Branislav.

    Rozhodčí: Grečko - Korba, Tornay

    Diváci: 3908
    bahis siteleri