Třinec – Kladno 2:1 (kon.) | Litvínov – Pardubice 3:1 (kon.) | Motor ČB – Mladá Boleslav 10:2 (kon.)
K. Vary – Vítkovice 3:4 (po pr.) | Slavia – Sparta 3:2 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 3:2 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
10:2 (4:1, 1:0, 5:1)
BK Mladá Boleslav
Pátek 10.12.2010, 17:30Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:35
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Po šesti vteřinách Českobudějovičtí skórují a na kontě Boleslavi naskočila potupná desítka! Novák přihrál přes pásmo FRANTIŠKU PTÁČKOVI, ten se opřel do puku a Schwarz jen nešťastně pokrčil rameny. Asistence: Jan Novák.
     
    57:33
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Přesilovka se HC MOUNTFIELD nevyvedla, ale vzápětí udeřil. Podlešák si všiml napřáhnutého JANA SNOPKA, a puk svou trajektorii ukončil v růžku Schwarzovy brány. Nádherná střela. Asistence: Martin Podlešák
     
    52:12
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Milan Gulaš se proháčkoval přes tři hráče, bekhendem přihrával k druhé tyči PAVLU KAŠPAŘÍKOVI a ten se trefil bez přípravy pod víko. Krásných gólů už dnes večer bylo v Budvar Aréně k vidění více, ale tento zatím vede. Asistence: Milan Gulaš.
     
    44:19
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A je tu snížení na 2:7. ZBYNĚK HRDEL byl důrazný na hranici brankovišti a protlačil puk za Kováře. Beci HC MOUNTFIELD nedokázali uhlídat aktivní dvojici protivníků. Asistence: Daniel Boháč.
     
    41:02
    Mountfield právě vstřelil branku!
    PAVEL KAŠPAŘÍK vyhnal Marka Schwarze na střídačku a do brány se staví opět Valent. Jak k tomu došlo? Domácí centr přesprintoval hostující beky, Schwarz vyrazil proti němu, ale Kašpařík si toho všiml a předvedl excelentní zakončení, po krátké kličce zasunul puk do prázdné brány. Asistence: Milan Gulaš.
     
    40:12
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Po šesti vteřinách vybojovali domácí buly v útočném pásmu a po dvanácti skórují. Šimánek přistrčil puk odražený od zadního mantinelu na MICHALA MIKESKU a ten zamířil z úhlu přesně. Druhá využitá přesilovka domácích v zápase. Asistence: Jiří Šimánek.
     
    28:45
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Langhammer poslal Přihrávkou, která si velké "p" na začátku rozhodně zaslouží, do úniku TOMÁŠE MERTLA. Mertl si počínal suverénně a přízemní střelou prostřelil Schwarze. Asistence: Jakub Langhammer.
     
    11:11
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Krásná akce domácího celku, ťukes jak má být. Pletka použil osvědčenou přihrávku na Šulce, ten posunul kotouč na volného JIŘÍHO ŠIMÁNKA a útočník zamířil přesně mezi Schwarzovo betony. Ten by možná také volil střídání, byť byl v inkasované brance nevinně, stejně jako Valent po druhém gólu, ale situaci bude muset vydýchat. Asistence: Jakub Šulc, Václav Pletka.
     
    9:05
    Mountfield právě vstřelil branku!
    JAKUB ŠULC se trefil poprvé v dresu HC MOUNTFIELD. První kloudná přesilovková akce znamenala další změnu stavu. Pletka si nádherně všiml najetého obránce, adresoval mu přihrávku a Šulc nezaváhal a trefil odkrytý prostor v bráně. Asistence: Václav Pletka, Jan Snopek.
     
    6:16
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hostům se přesilovka povedla, strávila ji celou v útočném pásmu, až udeřila. JURAJ ŠTEFANKA tečoval šikovně střelu Haye a domácí gólman byl bez šance. Asistence: Darrel Hay, Boris Žabka.
     
    4:51
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Jihočeši přidávají další branku. MILAN GULAŠ zabojoval a trefil se přesně nad Valentovo rameno. Asistence: Jan Novák
     
    1:48
    Mountfield právě vstřelil branku!
    HC MOUNTFIELD se dostal rychle do vedení. Podlešák střílel z úhlu, vyjetý Valent nepředvedl jistý zákrok, kotouč zůstal pod ním a Langhammer ho přistrčil do brankoviště TOMÁŠI MERTLOVI. Ten moc snadnějších branek v kariéře nedal. Asistence: Jakub Langhammer, Martin Podlešák
    Marken.cz

    Michal Špírek

    Branky a nahrávky: 2. Mertl (Langhammer, Podlešák), 5. Gulaš (Novák), 10. Šulc (Pletka, Snopek), 12. Šimánek (Šulc, Pletka), 29. Mertl (Langhammer), 41. Mikeska (Šimánek), 42. Kašpařík (Gulaš), 53. Kašpařík (Gulaš), 58. Snopek (Podlešák), 60. Ptáček (Novák) - 7. Štefanka (Hay, Žabka), 45. Hrdel (Boháč)


    Banes Motor České Budějovice: Kovář - Snopek, Šulc, Ptáček, Kolarz, Novák, Tůma, Kotaška - Šimánek, Mikeska, Pletka, Gulaš, Kašpařík, Martynek, Mertl, Langhammer, Podlešák, Kuchejda, Červený, Pšurný R., Pšurný M.
    BK Mladá Boleslav: Valent (od 5. Schwarz, od 42. Valent) - Hay, Jindra, Marušák, Lehikoinen, Duben, Macháček, Žabka, Mikuš - Macho, Vrbata, Fabuš, Hrdel, Štefanka, Bahenský, Barney, Nouza, Gajovský, Matějovský, Loskot, Boháč.

    Rozhodčí: Husička, Minář - Hlavatý, Tošenovjan.

    Diváci: 4007
    bahis siteleri