Poruba 2011 – SHK Hodonín 5:4 (kon.) | Hr. Králové – Kolín 4:2 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
4:2 (0:0, 2:1, 2:1)
SC Marimex Kolín
Pátek 10.12.2010, 19:30Liga juniorů
Partner:
     
    55:20
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradecké přesilovky jsou dneska jedním slovem skvělé. Kotouč převzal na vrcholu kruhů kapitán TOMÁŠ BUJŇÁK a nechytatelnou pumelicí navyšuje skóre na 4:2! Asistence: Dominik Barbora.
     
    48:50
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec to přece jen ještě stihnul! Lahůdková kombinace vedla až k JANU VLČKOVI, který o tyčku střílí třetí gól svého týmu. Asistence: Patrik Stehno, Daniel Filip.
     
    42:38
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Hradec měl puk na hokejkách, ale k němu se po chybě domácí obrany dostal Lukáš Procházka. Následně našel úplně volného JIŘÍHO PECKU, který podruhé v zápase srovnává. Asistence: Lukáš Procházka.
     
    38:27
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí jdou v téhle veledůležité bitvě podruhé do vedení! ONDŘEJ BŘEZINA se v pravém kruhu rozhodl k důrazné střele a ta mířila přesně do bližšího horního růžku Brázdilovy branky. Přesilovka je tak využita. Asistence: Tomáš Bujňák.
     
    29:39
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Nedáš - dostaneš. Pavel Musil se přehnal hradeckým pásmem, natáhl na sebe dva obránce a ti tak nechali v mezikruží volného MARTINA JEŽKA. Právě na něj směřovala Musilova přihrávka a kolínský útočník si už věděl rady. Je vyrovnáno 1:1. Asistence: Pavel Musil, Dominik Výborný.
     
    26:51
    Hradec právě vstřelil branku!
    A je to první gól! PAVEL VANĚK se pokládal do přihrávky spoluhráče, ale netrefil ji ideálně. To však bylo nakonec pro Hradečáky štěstí, neboť kotouč zapadl vysokým obloučkem za záda šokovaného Brázdila! Bez asistence (údajně).

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 27. Vaněk, 39. Březina (Bujňák), 49. Vlček (Stehno, Filip), 56. Bujňák (Barbora) - 30. Ježek (Musil, Výborný), 43. Pecka (Procházka)


    Královští lvi Hradec Králové: Mahdal (Vyčítal) - Popler, Komárek, Kulhánek, Bujňák "C", Vaněk P., Stříteský, Jičinský - Havelka, Pechánek, Jakubčo, Hradecký, Vlček, Filip, Hlavatý, Drda, Barbora, Stehno, Knotek, Březina, Urban.
    SC Marimex Kolín: Brázdil (Svoboda) - Barták "C", Chaloupka, Výborný, Přibyl, Tvrdík, Skalník, Vala, Kráčmar, Pecka, Cerk, Procházka, Král, Musil, Ježek, Kapička, Šebek, Vágner, Nekvasil, Flídr, Vaněk V.

    Rozhodčí: Stolín - Holeček, Plch.
    bahis siteleri