Rusko – Kanada 3:6 (kon.) | Finsko – USA 2:3 (po pr.)
po prodl.
Finsko
2:3 (0:1, 1:1,1:0 - 0:1)
USA
Pondělí 27.12.2010, 02:00Mistrovství světa do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:52
    USA právě vstřelilo branku!
    Virtanen měl puk pod kontrolou, ale nepochopitelně trefi jednoho ze spoluhráčů, kteří šli právě střídat, puk se odrazil k NICKU BJUGSTADOVI, jehož střela zpoza obránce propadla Joni Ortiovi do sítě. Bez asistence.
     
    42:59
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Faulk trochu podrazil IIRO PAKARINENA, který v záklonu neuvěřitelně trefil vyražený puk Campbellem a kotouč doskákal záhadně do branky, i když Pakarinen trochu v pádu atakoval Campbella.
     
    35:08
    USA právě vstřelilo branku!
    Trochu sporný gól, kterému možná předcházel neodpískaný faul na finského hráče. Puku se zmocnil u mantinelu JASON ZUCKER, vybruslil si do středu mezi kruhy a zvedl puk pod víko. Bez asistence.
     
    33:52
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Tlak Finů gradoval a vyrovnávací brankou ho korunoval JOONAS NÄTTINEN, který dostal přihrávku zpoza branky od Rajaly a zvoleje skóroval. Brankáře hodně zmátl Pulkinnen, který nechal projít přihrávku na svého spoluhráče. Asistence: Toni Rajala.
     
    18:54
    USA právě vstřelilo branku!
    Palmieri sice zlomil, ale Spojené státy o pásmo nepřišly. U mantinelu ho vybojoval spoluhráč Merrill, přihrál na modrou JUSTINU FAULKOVI a jeho střelu uviděl Ortio až v síti. Asistence: Jon Merrill, Chris Kreider.
    Marken.cz

    David Schlegel

    Branky a nahrávky: 34. Nattinen (Rajala), 43. Pakarinen - 19. Faulk (Merrill, Kreider), 36. Zucker, 64. Bjugstad


    Finsko: Ortio (Aittokallio) - Jokipakka, Vatanen, Manelius, Rissanen, Kivisto, Virtanen, Maatta - Pulkkinen, Haula, Pakarinen - Armia, Rajala, Nattinen - Junttila, Tuominen, Donskoi - Salomaki, Virkkunen, Talberg - Turtiainen
    USA: Campbell (Iles) - Ramage, Merrill, Dumoulin, Faulk, Leddy, Forbort, Wey - Coyle, Kreider, Palmieri - Nelson, D´Amigo, Etem - Morin, Bourque, Bjugstad - Brown, Shore, Zucker, Callahan

    Rozhodčí: Bauer, Jablukow (oba GER) - Kekalainen (FIN), Wilmot (CAN)
    bahis siteleri