Norsko – Kanada 1:10 (kon.) | Švýcarsko – Slovensko 6:4 (kon.) | Švédsko – Česko 6:3 (kon.)
konec
Norsko
1:10 (1:6, 0:1, 0:3)
Kanada
Čtvrtek 30.12.2010, 01:30Mistrovství světa do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:31
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tak fanoušci se jubilejní desáté branky dočkali. ERIK GUDBRANSON z pravého kruhu příklepem usměrnil puk za přesunujícího se Voldena. Asistence: Ryan Johansen a Ryan Ellis.
     
    58:46
    A nyní se jim to málem povedlo. Puk už byl v brance, jenže rozhodčí pro posunutí klece rozpažují!
     
    57:18
    Kanada právě vstřelila branku!
    V závěru utkání přichází další branka Javorových listů. SEAN COUTURIER byl nedůsledně bráněn na vrcholu brankoviště a tečí usměrnil touš do sítě. Asistence: Brett Connoly a Simon Despres.
     
    56:35
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tak přece jenom se Kanaďané osmé branky dočkali. Vyražený kotouč vrátil do sítě BRAYDEN SCHENN, pro kterého to je již čtvrtý zásah v dnešním utkání. Asistence: Tyson Barrie.
     
    52:57
    Bude se vylučovat. Dvě minuty za hákování dostane Jens Ulrik Bacher.
     
    33:58
    Ryan Ellis se provinil proti pravidlům a putuje na trestnou lavici na dvě minuty za sekání.
     
    31:27
    Brett Connolly převzal puk na útočné modré a pelášil sám na Voldena, který jej ovšem skvěle lapačkou vychytal.
     
    23:48
    Norové však špatně vystřídali a dostávají dvě minuty pro hráčskou lavici za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    22:14
    Kanada uzamkla svého soupeře v pásmu a Couturier odrazil svou střelu o obránce Madsa do tyčky norské klece!
     
    21:47
    Prvním vyloučeným hráčem zápasu je Nicolai Bryhnisveen (NOR) za držení protihráče.
     
    20:44
    Kanada právě vstřelila branku!
    A máme tu první hattrick večera. BRAYDEN SCHENN převzal kotouč na modré čáře, kousek popojel a brankáři norského týmu přepadla jeho nepříliš těžká střela až do branky. Asistence: Quinton Howden a Ryan Ellis.
     
    18:00
    Kanada právě vstřelila branku!
    První střela na Voldena znamená další gól a ani druhý norský brankář o svých kvalitách nepřesvědčuje. MARCUS FOLIGNO vystřelil po ledě na hranici kruhů a puk prošel do sítě pod Voldenovými betony. Asistence: Louis Leblanc.
     
    14:34
    Do branky Norska se staví Lars Volden.
     
    14:34
    Kanada právě vstřelila branku!
    Brankář Soberg nebude na dnešní večer vzpomínat rád. Mezi rukou a tělem mu propadl pokus BRAYDENA SCHENNA z levého kruhu a tato akce Soberga vyhání na střídačku. Asistence: Quinton Howden a Erik Gudbranson.
     
    13:35
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Blesková odpověď Seveřanů. RASMUS JUELL se vydal kupředu po pravém křídle a bekhendem zavěsil krásně pod břevno. Bez asistence.
     
    13:27
    Kanada právě vstřelila branku!
    Velmi laciná branka, čisté svědomí nebude mít mladičký brankář Soberg, jehož překvapil výjezdem zpoza branky a bekhendovým zasunutím mezi betony LOUIS LEBLANC. Asistence: Marcus Foligno.
     
    10:45
    Kanada právě vstřelila branku!
    Jak jednoduché. Nahozený puk do útočného pásma se dostal po mantinelu až k obránci ERIKU GUDBRANSONOVI, jenž se příklepem od modré trefuje ideálně nad brankářův beton. Asistence: Brayden Schenn a Ryan Ellis.
     
    07:55
    Norům chyběly centimetry! Weberg se z pravého křídla natlačil před branku, Visentin vyrazil přímo do hokejky Juella, od níž puk odskákal těsně mimo.
     
    05:34
    Z ničeho nic obrovská šance Norska. Brankář Visentin nahození od modré jen vyrazil před sebe, zcela osamocený Bryhnisveen ale z dorážky trefil jen připravenou lapačku.
     
    04:50
    Kanada právě vstřelila branku!
    Právě Johansen teď předvedl velkou parádu, když objel norskou branku, zadovkou přes brankoviště nečekaně přihrál BRAYDENU SCHENNOVI, a ten nadvakrát dostal puk do odkryté klece. Asistence: Ryan Johansen a Dylan Olsen.
     
    02:01
    Kanada právě vstřelila branku!
    Norové se navíc sami zakopávají pod zem. Bryhnisveen nikým neatakován při rozehrávce podklouzl a situaci dva na nikoho bez problému vyřešili Connolly a zakončující CASEY CIZIKAS. Asistence: Brett Connolly.
    Marken.cz

    Tomáš Nejedlo

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 14. Juell - 3. Cizikas (Connolly), 5. Schenn (Johansen, Olsen), 11. Gudbranson (Schenn, Ellis), 14. Leblanc (Foligno), 15. Schenn (Howden, Gudbranson), 18. Foligno (Leblanc), 21. Schenn (Howden, Ellis), 57. Schenn (Barrie), 58. Couturier (Connolly, Despres), 60. Gudbranson (Johansen, Ellis)


    Norsko: Soberg (Volden) - Bryhnisveen, Skaarberg, Rokseth, Andersen, Madso, Danielsen, Bacher - Stene, Oppoyen, Rosseli Olsen - Juell, Olden, Weberg - Lindahl, Hollstedt, Sundelius - Roste Fossen, Borresen, Haga - Brekke
    Kanada: Visentin (Roy) - Olsen, Ellis, Cowen, Barrie, Despres, Gudbranson - Schenn, Howden, Johansen - Couturier, Foligno, Leblanc - Cizikas, Eakin, Ashton - Hamilton, Connolly

    Rozhodčí: Bauer (GER), Claesson (SWE) - Kekäläinen (FIN), Tvrdoň (SVK)
    bahis siteleri