Třebíč – Písek 3:2 (kon.) | Benátky n/J – Kadaň 5:2 (kon.) | Jihlava – Znojmo 2:3 (kon.)
Tábor – Vrchlabí 3:4 (po s.n.) | Chrudim – Litoměřice 3:6 (kon.) | Hr. Králové – Ústí n/L 3:4 (kon.)
Olomouc – Chomutov 7:6 (po s.n.) | Beroun – Havlíčkův Brod 5:6 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
3:4 (0:2, 2:2, 1:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
Pondělí 10.01.2011, 18:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:20
    Hradec právě vstřelil branku!
    Po větší době přišla velká šance domácích a ti jí nekompromisně využívají ke snížení na nejtěsnější rozdíl! Jaroslav Roubík našel před brankou ZDEŇKA KUBICU, který prásknul do puku a Orct nestihl sklapnout betony! Asistence: Jaroslav Roubík.
     
    38:30
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak tohle je razítko na hradecké ožití. Velký nápor zakončil VÍT BUDÍNSKÝ střelou z úhlu, která Orctovi proklouzla do branky a už je to jen o dvě branky! Asistence: Daniel Volráb, Martin Vágner.
     
    36:26
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovku skutečně využívají a snižují na 1:4. Aleš Křetínský si dvakrát přihrál napříč pásmem s PATRIKEM MOSKALEM, který lahůdkovou kombinaci zakončil přesnou střelou do sítě přesouvajícího se Orcta. Asistence: Aleš Křetínský.
     
    27:49
    Lvi právě vstřelili branku!
    Hradečtí beci zase jen koukali a teď už to JANU ALINČOVI vyšlo. Nejprve Luňák skvěle vytáhl pokus Zbyňka Hampla, vyrazil ho však jen na hokejku útočníka s číslem 38 a ten asi v kariéře moc snadnějších branek nedal. Už je to o čtyři. Asistence: Zbyněk Hampl.
     
    24:08
    Lvi právě vstřelili branku!
    Teď už ani Jaroslav Pavelka nestačil. Oldřich Horák nedávno přijel z mistrovství světa dvacítek, ale teď jen koukal, jak mu z dosahu mizí ROK PAJIČ a samostatný nájezd proměňuje bekhendovým blafákem. Asistence: Jan Klobouček.
     
    09:51
    Lvi právě vstřelili branku!
    Hradec sice vyhodil, ale Ústí se zase jen na chvilku dostalo do třetiny a bleskovou akcí zvyšuje na 2:0. Milan Mikulík poslal přihrávku na střed MARTINU ŠAGÁTOVI, jenž z první obstřelil Jaroslava Pavelku. Asistence: Milan Mikulík, Marek Čurilla.
     
    01:25
    Lvi právě vstřelili branku!
    Tak to je studená sprcha pro vyhřívané hradecké ochozy. Hosté vtrhli do pásma a po 85 vteřinách otevírá střelou z levého kruhu skóre utkání MAREK ČURILLA. Asistence: Zbyněk Hampl, Jan Alinč.
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 37. Moskal (Křetínský), 39. Budínský (Volráb, Vágner), 55. Kubica (Roubík) - 2. Čurilla (Hampl, Alinč), 10. Šagát (Mikulík, Čurilla), 25. Pajič (Klobouček), 28. Alinč (Hampl)


    Královští lvi Hradec Králové: Pavelka (Luňák) - Křetínský, Klement, Hendrich, Čáp, Vágner, Chmelíř, Horák - Kubica, Roubík "C", Kadlec - Budínský, Koudelka, Volráb - Hruška J., Moskal, Čermák - Berger, Jindřich, Hruška O. - Šejnoha.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Orct (Francouz) - Němeček, Pojkar, Klobouček "C", Hořava, Poživil, Gureň - Šagát, Mikulík, Ludvík, Čurilla, Alinč, Hampl, Diviš, Pajič, Rod, Kloz, Hanzl, Handlovský, Hovorka.

    Rozhodčí: Florian - Bertlík, Koskuba.
    bahis siteleri