Třebíč – Písek 3:2 (kon.) | Benátky n/J – Kadaň 5:2 (kon.) | Jihlava – Znojmo 2:3 (kon.)
Tábor – Vrchlabí 3:4 (po s.n.) | Chrudim – Litoměřice 3:6 (kon.) | Hr. Králové – Ústí n/L 3:4 (kon.)
Olomouc – Chomutov 7:6 (po s.n.) | Beroun – Havlíčkův Brod 5:6 (kon.)
konec
Medvědi Beroun 1933
5:6 (1:1, 2:2, 2:3)
HC Rebel Havlíčkův Brod
Pondělí 10.01.2011, 18:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:34
    Beroun právě vstřelil branku!
    Švagrovský vyhrál vhazování a od modré vypálil JAROSLAV NEDVĚD, který propálil vše, co mu stálo v cestě a dává Medvědům ještě šanci. Asistence: David Švagrovský.
     
    55:40
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    LADISLAV RYTNAUER si připisuje další branku, když krásnou střelou vymetl pavučiny z Novotného branky. Asistence: Miroslav Holec.
     
    53:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Knotek posunul kotouč na LADISLAVA RYTNAUERA, který prostřelil prostor mezi betony Novotného a ktouč se jen tak tak doklouzal za brankovou čáru. Asistence: Jan Knotek.
     
    52:18
    Beroun právě vstřelil branku!
    Švagrovský si sebral kotouč za brankou Suchana a přihrál zpoza branky na najíždějícího LADISLAVA VLČKA, který střelou k tyči vyrovnává. Asistence: Davdi Švagrovský, Jaroslav Nedvěd.
     
    50:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Krejčík zavezl kotouč na úroveň branky, naznačil střelu, ale posunul kotouč na zcela volného HYNKA ZOHORNU, který neměl problém trefit prázdnou branku. Asistence: Jakub Krejčík, Jonáš Fiedler.
     
    39:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Holec namazal na modrou JAKUBOVI KREJČÍKOVI, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Miroslav Holec, Jan Knotek.
     
    38:28
    Beroun právě vstřelil branku!
    "Komár" jak se přezdívá domácímu MARTINOVI KUPCOVI, který se pomstil za předešlý faul. Najel si po křídle a střelou pod ruku překonal Suchana. Asistence: Davdi Švagrovský.
     
    30:01
    Beroun právě vstřelil branku!
    Další krásný gól v podání domácích, Kupec nádherně zavezl kotouč do útoku, hledal Vlčka, který stál u vzdálenější tyče, ale kotouč přes obránce neprošel, toho využil Švagrovský, když si sebral kotouč a sjel s ním mezi kruhy, naznačil střelu, ale lépe postavený LADISLAV VLČEK si řekl o přihrávku a vyrovnává stav utkání na 2:2. Asistence: Davdi Švagrovský, Martin Kupec.
     
    24:49
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Signalizované vyloučení využil Holec, který vysunul LADISLAVA RYTNAUERA, který počkal na pohyb Novotného a po ledě zasunul kotouč mezi tyčí a betonem domácího gólmana. Asistence: Miroslav Holec.
     
    15:14
    Beroun právě vstřelil branku!
    Tak Medvědi předvedli krásnou učebnicovou situaci, jak si rozebrat obranu hostů. Pavel stál s kotoučem na modré, na pravém kruhu viděl Kupce, který ihned poslal křižnou přihrávku skvěle postavenému DAVIDOVI ŠVAGROVSKÉMU, který vyrovnává do odkryté klece. Asistence: Martin Kupec, Michal Pavel.
     
    2:46
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Morava vypálil od modré, Novotný kotouč vyrazil, ale Nedvědovi se kotouč nepodařilo odehrát, ležící Novotný neměl přehled o situaci, za to MIROSLAV HOLEC přesně věděl kde je kotouč, vydoloval jej a uklidil za záda domácího gólmana. Asistence: Marian Morava.
    Marken.cz

    Petr Titlbach

    Branky a nahrávky: 16. Švagrovský (Kupec, Pavel), 31. Vlček (Švagrovský, Kupec), 39. Kupec (Švagrovský), 53. Vlček (Švagrovský, Nedvěd), 57. Nedvěd (Švagrovský) - 3. Holec (Morava), 25. Rytnauer (Holec), 40. Krejčík (Holec, Knotek), 51. Zohorna (Krejčík, Fiedler), 54. Rytnauer (Knotek), 56. Rytnauer (Holec)


    Medvědi Beroun 1933: Novotný (Kareš) - Višňák, Malý, Jelínek, Látal, Jebavý, Nedvěd, Hertl - Pavel, Žálčík, Besser - Vlček, Kupec, Švagrovský - Novotný J., Hašek, Rudovský - Doležal, Polák, Tůma
    HC Rebel Havlíčkův Brod: Suchan (Neruda) - Morava, Krejčík, Jelínek, Vošmik, Soldán, Pavlík, Zítka, Šenkeřík - Meidl, Němec, Endál - Holec, Knotek, Rytnauer - Fiedler, Zábranský, Zohorna - Sedlák, Stromko

    Rozhodčí: Kalivoda - Hejl, Žídek

    Diváci: 500
    bahis siteleri