Třinec – Sparta 5:6 (po pr.) | Havlíčkův Brod – Hr. Králové 2:4 (kon.) | Vsetín – Plzeň 3:2 (kon.)
Písek – Liberec 0:0 (odl.) | Kometa Brno – Chomutov 6:2 (kon.) | Vítkovice – Slavia 5:3 (kon.)
Olomouc – Ústí n/L 5:3 (kon.) | Jihlava – Kladno 5:2 (kon.) | Motor ČB – Pardubice 6:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:2 (2:0, 1:2, 0:0)
HC Škoda Plzeň
Pátek 14.01.2011, 16:00Zimní stadion Na Lapači Poloha: Zimní stadion Na Lapači se nachází na křižovatce výpa • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    57:36
    Likvidační zákrok v obranném pásmu Vsetína v podání Vojtěcha Tulačky (PLZ), který si po zásluze odchází zchladit hlavu do šaten po trestu 5 + 10 minut do konce utkání. Naražený Daněk (VSE) naštěstí už je na nohou a odchází na střídačku.
     
    51:46
    Vyloučení na obou stranách Šmíd (PLZ) 2 minuty nesportovní chování, Štrbík (VSE) 2 minuty hákování.
     
    51:26
    David Tolar (PLZ) vyloučen na dvě + 10 minut za vražení.
     
    50:35
    Hradil (VSE) vyloučen na dvě minuty za držení.
     
    47:11
    Tobola se po levé s traně útočného pásma dostal až před Polívku, který si proti němu povyjel a Tobola na to zareagoval kličkou, kterou se dostal před prázdnou bránu, ale v rozhodující chvíli trefil pouze tyč!
     
    43:01
    Štědrý (VSE) si počínal nedovoleně a odsedí dvě minuty na trestné lavici za hákování.
     
    43:01
    Tulačka ve velké šanci poté co chyboval Štědrý se dostal do samostatného úniku, ale jeho backhandový blafák Kohn zneškodnil.
     
    38:36
    Michal Moravčík (PLZ) vyloučen na dvě minuty za podražení a Vsetín má před sebou výhodu přesilové hry pět na tři.
     
    37:42
    Patrik Marcel (PLZ) vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění a domácím se naskýtá již třetí přesilová hra za sebou.
     
    34:45
    Slováček ve středním pásmu našel Janebu, který se rozjel sám na Polívku, ale jeho blafák na backhand plzeňský gólman vystihl a zlikvidoval.
     
    32:40
    Slováček se po levé straně prodíral do útočného pásma, ale byl držen Váchalem (PLZ), který si za tento zákrok odchází na dvě minuty odpočinout na trestnou lavici.
     
    30:14
    Vyloučení na druhé straně, na dvě minuty odchází Michal Šmíd (PLZ) za napadení.
     
    27:44
    Domácí mužstvo hrálo v šesti a je tady vyloučení, které odsedí Dominik Tobola na dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    24:50
    Ve stejném čase vyloučen Pelc na dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    24:50
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň také využívá svou přesilovou hru! Po pravé straně útočného Plzně pásma si najel před Kohna DAVID TOLAR a jeho následná střela skončila za zády domácího brankáře. Asistence: Michal Pour.
     
    23:10
    Dominik Tobola (VSE) si posedí na dvě minuty za podražení a hosté tak mají před sebou první přesilovou hru.
     
    20:52
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hned po buly ve středním pásmu se dostali do přečíslení 2 na 1 pro změnu hosté a dnes výborně hrající DOMINIK KUBALÍK volil podobně jako na druhé straně Slováček střelu a krásně prostřelil domácího gólmana do šibenice. Asistence: Filip Mašek.
     
    20:45
    Vsetín vstřelil branku!
    Hned v úvodu druhé třetiny se prosazuje domácí Vsetín! Hosté ve středním pásmu ztratili kotouč, který zachytil na modré čáře Pelc a poslal do přečíslení 2 na 1 ONDŘEJE SLOVÁČKA s Bridou a první jmenovaný volil místo přihrávky střelu, kterou Polívka nedokázal zachytit. Asistence: Vítězslav Pelc.
     
    16:32
    Vsetín vstřelil branku!
    Vsetín využívá svou přesilovou hru! V přesilové hře při obléhaní plzeňské branky se na modré ujal kotouče Pelc, který přihrál ONDŘEJI SLOVÁČKOVI do prostoru pravého kruhu a ten si nepokrytý najel až před Polívku a tvrdou ranou příklepem pod horní tyč vstřelil druhou branku domácích. Asistence: Vítězslav Pelc.
     
    16:00
    Daniel Pejchar (PLZ) se nyní trochu zbytečně nechává na dvě minuty vyloučit za vražení na hrazení. Vsetín si zahraje 12 vteřin přesilovku 5 na 3.
     
    14:12
    Šmíd (PLZ) zahákoval při průniku Slováčka a posedí si na dvě minuty za hákování.
     
    4:15
    Krásná hokejová akce v podání domácích. Slováček na levé straně útočného pásma našel výbornou přihrávkou před brankou Bridu, který měl před sebou jen prázdnou branku, ale netrefil kotouč přesně a tak skóre zůstává 1:0.
     
    3:11
    Zimmermann (PLZ) odchází na trestnou lavici na dvě minuty za podražení.
     
    1:36
    Vsetín vstřelil branku!
    Vsetín se ujímá vedení! Velká chyba brankáře Polívky, který za svou brankou rozehrával kotouč do rohu kluziště, kde stál Pokorný a ten rychlou přihrávkou našel před brankou MARTINA KOHOUTA, který už měl úlohu jednoduchou a se vším klidem zasunul kotouč do prázdné branky. Asistence: Dominik Pokorný.

    Filip Bazala

    Branky a nahrávky: 2. Kohout (Pokorný), 17. Slováček (Pelc), 21. Slováček (Pelc) - 21. Kubalík (Mašek), 25. Tolar (Pour)


    VHK ROBE Vsetín: Kohn (Bača) - Žabčík, Pelc, Hradil, Žák, Báchor, Galia, Kovář, Štědrý, Surý, Daněk, Pokorný, Štrbík, Vašíček, Kohout, Kývala, Janeba, Slováček, Brida, Tobola.
    HC Škoda Plzeň: Polívka (Karafiát) - Tichý, Farný, Kubík, Šmíd, Marcel, Moravčík, Andrlík, Procházka, Pejchar, Šimandl, Mašek, Schleiss, Tolar, Zimmermann, Noga, Kubalík, Váchal, Houfek, Pour, Tulačka.

    Rozhodčí: R. Volf - J. Kašík, L. Wesley.

    Diváci: 150
    bahis siteleri