Žilina – Skalica 4:5 (po s.n.) | Zvolen – Martin 3:0 (kon.) | HC Slovan – Poprad 4:1 (kon.)
Košice – Banská Bystrica 5:0 (kon.) | Nitra – Trenčín 6:3 (kon.)
konec
HC Košice
5:0 (1:0, 3:0, 1:0)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Úterý 18.01.2011, 17:30Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (19:33:47)
     
    V závere zápasu standing ovation divákov v Steel aréne.
     
    58:58
    Vylúčenie pre hráčsku lavicu domáceho tímu za porušenie pravidla o striedaní.
     
    55:16
    Košice dali gól! Domáci hokejisti pridávajú svoj piaty gól v tomto zápase, keď po perfektnej prihrávke v podaní Petra Bartoša nastavil hokejku do správneho uhla pred bránou STANISLAV GRON, ktorý sa tak môže tešiť zo svojho druhého gólového zápisu v tomto zápase.
     
    54:28
    Steel arénou sa valí prvá mexická vlna.
     
    53:29
    Mám pocit, že zápas sa začne pomaly ale isto dohrávať, hostia nemajú veľa šancí na otočenie nepriaznivého skóre, domáci hokejisti sa taktiež nikde zbytočne neženú a vyzerá to na ďalšie čisté konto košického brankára.
     
    41:54
    Pekná kombinačná akcia domáceho tímu, veľa nechýbalo a Košičania sa mohli tešiť z ďalšieho gólu v početnej výhode, chýbalo len málo.
     
    50:12
    Vylúčenie hostí, na trestnú lavicu si sadá Miroslav Vantroba za vrazenie na mantinel.
     
    49:20
    Mohutný potlesk v Steel aréne, diváci dnes určite nemôžu banovať príchod na hokej, hralo sa väčšinou len na jednu stranu.
     
    47:57
    KOšičania kontrolujú priebeh stretnutia, necelých 12 minút do konca riadneho hracieho času majú pohodlný náskok a zrejme si už dnes pripíšu ďalšie tri body do tabuľky.
     
    46:12
    Košičania nevyužili na strelenie svojho piateho gólu ani početnú výhodu o dvoch mužov, hostia tak majú ešte akú takú teoterickú možnosť niečo s výsledkom spraviť.
     
    44:23
    V závere dvojnásobnej početnej výhody mal gól na dosah Richard Jenčík, Fedor sa však stihol rýchlo presunúť na druhú stranu a zmaril tak veľkú šancu svojmu dnešnému súperovi.
     
    43:15
    V krátkom časovom úseku druhé vylúčenie hostí, tentoraz si na trestnú lavicu sadá Richard Šechný, Košice tak budú môcť hrať 5 na 3 minútu a deväť sekúnd.
     
    42:23
    Peter Hubu sa dostával do peknej príležitosti pred bránou, podarilo sa mu kľučkou zbaviť posledného obrancu hostí, vystreliť však nedokázal.
     
    40:21
    Krátko po začiatku tretej tretiny sa do dvojnásobnej príležitosti pred bránou dostal Richard Šechný, ktorému sa však ani z dobrej pozície nepodarilo prekvapiť pozorného košického brankára.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    39:01
    Banská Bystrica je v závere druhej tretiny v útočnom pásme, hostia sa však len veľmi veľmi ťažko dostávajú od mantinelu.
     
    38:09
    Náznak šance hostí, tí sú však v dnešnom zápase bezzubí a Hudáček si v tomto zápase užil zatiaľ len minimum práce.
     
    36:40
    Hrá sa pomerne dlho bez prerušenia hry, puk je častejšie na obrannej polovici baranov, oceliarov však ako keby po štvrtom góle prešla chuť na ďalšie góly a zverenci Rostislava Čadu len kontrolujú priebeh stretnutia.

    Rastislav Supik

    Branky a nahrávky: 16. Gron (Bartoš), 23. Andrašovský (Jenčík), 32. Jenčík, 33. Frolík, 56. Gron (Bartoš)


    HC Košice: Hudáček - Homér, Tabaček, Deyl, Šterbák, Šeda, Grman, Slimák, Jokeľ - Andrašovský, Kristek, Miklík - Bartoš, Gron, Dravecký - Huba, Jenčík, Fabuš - Baláž, Frolík a Gmitter.
    HC´ 05 Banská Bystrica: Šimonovič - Cebák, Biro, Vantroba, Bambúch, Kolba, Paľov, Kubka, Vizváry - Sýkora, Hudec, Tománek - Rumpel, Hlinka, Hvila - Weissmann, Šechný, Lažo - Kútny, Češík a Petro.
    bahis siteleri