Žilina – Skalica 4:5 (po s.n.) | Zvolen – Martin 3:0 (kon.) | HC Slovan – Poprad 4:1 (kon.)
Košice – Banská Bystrica 5:0 (kon.) | Nitra – Trenčín 6:3 (kon.)
konec
HC Košice
5:0 (1:0, 3:0, 1:0)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Úterý 18.01.2011, 17:30Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    55:16
    Košice dali gól! Domáci hokejisti pridávajú svoj piaty gól v tomto zápase, keď po perfektnej prihrávke v podaní Petra Bartoša nastavil hokejku do správneho uhla pred bránou STANISLAV GRON, ktorý sa tak môže tešiť zo svojho druhého gólového zápisu v tomto zápase.
     
    41:54
    Pekná kombinačná akcia domáceho tímu, veľa nechýbalo a Košičania sa mohli tešiť z ďalšieho gólu v početnej výhode, chýbalo len málo.
     
    44:23
    V závere dvojnásobnej početnej výhody mal gól na dosah Richard Jenčík, Fedor sa však stihol rýchlo presunúť na druhú stranu a zmaril tak veľkú šancu svojmu dnešnému súperovi.
     
    43:15
    V krátkom časovom úseku druhé vylúčenie hostí, tentoraz si na trestnú lavicu sadá Richard Šechný, Košice tak budú môcť hrať 5 na 3 minútu a deväť sekúnd.
     
    40:21
    Krátko po začiatku tretej tretiny sa do dvojnásobnej príležitosti pred bránou dostal Richard Šechný, ktorému sa však ani z dobrej pozície nepodarilo prekvapiť pozorného košického brankára.
     
    34:12
    V Steel aréne sa po štvrtom góle oslavuje, Július Hudáček mal teraz obrovské šťastie po šanci Rumpela, mám pocit, že sa jeho strela zastavila až na konštrukcii brány.
     
    32:03
    Striedanie brankárov na strane hostím ŚImonoviča strieda čerstvá krv Ivan Fedor.
     
    32:03
    Košice dali gól! Dlho to netrvalo a do brány Banskej Bystrice padá aj štvrtý pokus, keď sa po zmätku pred bránou najlepšie zorientoval MARTIN FROLÍK, ktorý zvyšuje už na celkových 4:0.
     
    31:23
    Košice dali gól! Domáci hokejisti sa dostávajú už do trojgólového vedenia, keď sa v útočnom pásme osmelil RICHARD JENČÍK, ktorý tvrdou strelou skoro roztrhol sieť v bráne Miroslava Šimonoviča.
     
    30:13
    Július Hudáček musel teraz riešiť nepríjemnú strelu v podaní Romana Tománka, ktorý sa dobre uvoľnil tesne pred bránou, košický brankár však bol úspešnejší.
     
    23:34
    Po tvrdom osobnom súboji s jedným domácim hráčom, ktorý sa momentálne za pomoci svojich spoluhráčov dostáva na striedačku si odchádza sadnúť na trestnú lavicu Miroslav Vantroba za podrazenie.
     
    22:14
    Košice dali gól! Domáci hokejisti opäť dávajú gól v nerovnovážnom stave, tentoraz dokonca vo vlastnom oslabení, keď sa do útočného pásma prebojoval s pukom Richard Jenčík, ten ešte našiel lepšie postaveného DUŠANA ANDRAŠOVSKÉHO, ktorý sa môže tešiť z druhého gólu svojho tímu v tomto zápase.
     
    20:57
    Vylúčenie na domácej strane, na trestnú lavicu si sadá Ján Tabaček, ktorý sa previnil nedovoleným bránením v hre.
     
    15:16
    Košice dali gól! Domáci hokejisti využívajú presilovú hru po nenápadnej strele STANISLAVA GRONA zo strednej vzdialenosti, ktorý dokonale prekvapil skúseného brankára Banskej Bystrice, asistencie : Bartoš.
     
    14:11
    Vylúčenie na strane hostí, na trestnú lavicu si sadá Richard Šechný za hákovanie.
     
    6:14
    Veľká šanca domáceho tímu, keď sa k puku dostal v strednom pásme Richard Jenčík, ktorému sa podarilo dobre vypáliť smerom na bránu, Miroslav Šimonovič mal s jeho strelou problémy, ušla mu medzi výstroj až za bránu no chýbalo len pár centimetrov aby z toho bol úvodný gól stretnutia.
     
    4:29
    Na striedačku si teraz zahrajú presilovú hru domáci hokejisti, keď si na trestnú lavicu sadá Juraj Cebák za držanie protihráča.
     
    2:25
    Jaroslav Kristek sa pred bránou dostal do šance, tá však mohla vzniknúť len vďaka faulu košického hráča, Jaroslav Kristek si tak za seknutie odchádza sadnúť na trestnú lavicu.
     
    1:07
    Na začiatku druhej minúty si na trestnú lavicu musí momentálne sadnúť autor nedovoleného zákroku Miroslav Lažo, ktorý sa v obrannom pásme previnil kroščekom.

    Rastislav Supik

    Branky a nahrávky: 16. Gron (Bartoš), 23. Andrašovský (Jenčík), 32. Jenčík, 33. Frolík, 56. Gron (Bartoš)


    HC Košice: Hudáček - Homér, Tabaček, Deyl, Šterbák, Šeda, Grman, Slimák, Jokeľ - Andrašovský, Kristek, Miklík - Bartoš, Gron, Dravecký - Huba, Jenčík, Fabuš - Baláž, Frolík a Gmitter.
    HC´ 05 Banská Bystrica: Šimonovič - Cebák, Biro, Vantroba, Bambúch, Kolba, Paľov, Kubka, Vizváry - Sýkora, Hudec, Tománek - Rumpel, Hlinka, Hvila - Weissmann, Šechný, Lažo - Kútny, Češík a Petro.
    bahis siteleri