Žilina – Skalica 4:5 (po s.n.) | Zvolen – Martin 3:0 (kon.) | HC Slovan – Poprad 4:1 (kon.)
Košice – Banská Bystrica 5:0 (kon.) | Nitra – Trenčín 6:3 (kon.)
konec
HC Košice
5:0 (1:0, 3:0, 1:0)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Úterý 18.01.2011, 17:30Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    1:07
    Na začiatku druhej minúty si na trestnú lavicu musí momentálne sadnúť autor nedovoleného zákroku Miroslav Lažo, ktorý sa v obrannom pásme previnil kroščekom.
     
    1:58
    Košičania nehrajú najhoršie svoju presilovú hru, nedarí sa im však momentálne na dhšie usadiť pred bránou svojho súpera.
     
    2:25
    Jaroslav Kristek sa pred bránou dostal do šance, tá však mohla vzniknúť len vďaka faulu košického hráča, Jaroslav Kristek si tak za seknutie odchádza sadnúť na trestnú lavicu.
     
    3:10
    Banská Bystrica hrá v plnom počte, hostia sa v hre 4 na 4 viacej dostávali k puku a dá sa po návrate Miroslava Laža očakávať tlak baranov v obrannom pásme Košíc.
     
    3:57
    Košičania sa teraz dokázali uvoľniť zo svojho obranného pásma, keď sa jednému zo zverencov Rostislava Čadu úspešne podarilo vybojovať puk a poslať ho až za Šimonoviča.
     
    4:29
    Na striedačku si teraz zahrajú presilovú hru domáci hokejisti, keď si na trestnú lavicu sadá Juraj Cebák za držanie protihráča.
     
    5:01
    Ján Homér posielal prudkú strelu od modrej, jeho pokus však nebol natoľko presný aby skončil medzi žrďami hosťujúcej brány, tlak Košíc pokračuje.
     
    5:28
    Vladimír Kútny teraz zabojoval na obrannej modrej čiare, stálo ho to však tvrdé a bolestivé zranenie s jedným z košických obrancov, hráč Banskej Bystrice teraz za pomoci svojich spoluhráčov došiel až na striedačku, dúfajme, že to nebude nič vážne.
     
    6:14
    Veľká šanca domáceho tímu, keď sa k puku dostal v strednom pásme Richard Jenčík, ktorému sa podarilo dobre vypáliť smerom na bránu, Miroslav Šimonovič mal s jeho strelou problémy, ušla mu medzi výstroj až za bránu no chýbalo len pár centimetrov aby z toho bol úvodný gól stretnutia.
     
    8:15
    Stretnutie je zatiaľ viac menej vyrovnané aj keď menšiu prevahu a početnosť streľby je na strane Košíc, na dnešné stretnutie sa prišlo pozrieť odhadom tak 6800 divákov, chýba však lepšia atmosféra.
     
    8:53
    Zápasu chýba úvodný gól, bližšie k nemu boli domáci hokejisti no brána Miroslava Šimonoviča zatiaľ naďalej odoláva útokom domáceho tímu.
     
    10:01
    Hra v rovnovážnom stave je na začiatku druhej desaťminútovky stretnutia vyrovnaná, Košičania sú častejšie v útočnom pásme no momentálne sa im absolútne nedarí prejsť cez rozum obrane svojho súpera.
     
    11:07
    Rozhodcovia nechávajú hre voľnejší priebeh, hra sa prerušuje len minimálna, domáci hokejisti vyslali smerom na bránu svojho súpera ďalšie dva útoky, stále to však nieje to pravé orechové.
     
    12:15
    Šanca na opačnej strane, dvojica hráčov v dresoch Banskej Bystrice však nedokázala vymyslieť nič v útočnom pásme svetoborné, obranná dvojica hráčov v modrom si s touto akciou svojho súpera hravo poradila.
     
    13:07
    V zápase zatiaľ dominujú skôr obrany obidvoch mužstiev, hostia sa však opäť musia brániť momentálne bezzubým útokom košického tímu.
     
    14:11
    Vylúčenie na strane hostí, na trestnú lavicu si sadá Richard Šechný za hákovanie.
     
    14:34
    Košice sa usadili v útočnom pásme.
     
    15:16
    Košice dali gól! Domáci hokejisti využívajú presilovú hru po nenápadnej strele STANISLAVA GRONA zo strednej vzdialenosti, ktorý dokonale prekvapil skúseného brankára Banskej Bystrice, asistencie : Bartoš.
     
    16:28
    Košickí diváci si pýtajú ďalší gól, presný zásah Stanislava Grona určite potešil slušnú divácku návštevu v Steel aréne.
     
    18:15
    Peter Bartoš sa dostával do slušnej pozície na streľbu pred bránou, záver osobného súboja s jedným z obrancov Banskej Bystrice už neustál a Šimonovič tak nemusel zasahovať.
     
    19:10
    Domáci hokejisti v závere prvej tretiny držia puk hravo na svojich hokejkách, Július Hudáček si väčšinu tejto tretiny mohol pokojne postávať v bráne bez väčšieho fyzického zaťaženia.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Košice: Hudáček - Homér, Tabaček, Deyl, Šterbák, Šeda, Grman, Slimák, Jokeľ - Andrašovský, Kristek, Miklík - Bartoš, Gron, Dravecký - Huba, Jenčík, Fabuš - Baláž, Frolík a Gmitter.

    HC 05 Banská Bystrica: Šimonovič - Cebák, Biro, Vantroba, Bambúch, Kolba, Paľov, Kubka, Vizváry - Sýkora, Hudec, Tománek - Rumpel, Hlinka, Hvila - Weissmann, Šechný, Lažo - Kútny, Češík a Petro.

    Rozhodca: .
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    20:29
    Krátko po úvodnom hvizde v druhej tretine sa domáci hokejisti previnili zakázaním uvoľnením a hra sa tak vráti na vhadzovanie pre košickú bránu.
     
    20:57
    Vylúčenie na domácej strane, na trestnú lavicu si sadá Ján Tabaček, ktorý sa previnil nedovoleným bránením v hre.
     
    21:18
    Michel Miklík dostal pred bránou presnú prihrávku, domáci útočník skúsil prudko vystreliť smerom na bránu, jeho strela však neohrozila pozorného brankára Banskej Bystrice.
     
    22:14
    Košice dali gól! Domáci hokejisti opäť dávajú gól v nerovnovážnom stave, tentoraz dokonca vo vlastnom oslabení, keď sa do útočného pásma prebojoval s pukom Richard Jenčík, ten ešte našiel lepšie postaveného DUŠANA ANDRAŠOVSKÉHO, ktorý sa môže tešiť z druhého gólu svojho tímu v tomto zápase.
     
    23:07
    Košice už hrajú v plnom počte, v závere oslabenia ešte pálil smerom na bránu Rumpel, jeho pokus však obetavým zákrokom zmaril Radek Deyl.
     
    23:34
    Po tvrdom osobnom súboji s jedným domácim hráčom, ktorý sa momentálne za pomoci svojich spoluhráčov dostáva na striedačku si odchádza sadnúť na trestnú lavicu Miroslav Vantroba za podrazenie.
     
    24:54
    Košičania tlačia na pílu v útočnom pásme, nieje to však ideálne a momentálne sa zverencom Rostislava Čadu veľmi nedarí dostať cez rozum svojmu súperovi v obrane.
     
    25:34
    Dnešné stretnutie sleduje 6253 platiacich divákov.
     
    27:01
    Hrá sa opäť väčšinou v strednom pásme, domáci hokejisti majú viacej z hry no posledné minúty sa im nedarí niečo vymyslieť pred Šimonovičom.
     
    28:12
    Šanca Košíc, dvojica hráčov v modrom sa rútila smerom na Šimonoviča, ktorý si nakoniec s útokom oceliarov poradil, blafák Marcela Baláža úspech neslávil.
     
    29:15
    Za nedovolené bránenie v hre si sadá na trestnú lavicu Michal Šeda, Banská Bystrica tak bude maž vhodnú príležitosť na prípadný retuš skóre.
     
    30:13
    Július Hudáček musel teraz riešiť nepríjemnú strelu v podaní Romana Tománka, ktorý sa dobre uvoľnil tesne pred bránou, košický brankár však bol úspešnejší.
     
    31:23
    Košice dali gól! Domáci hokejisti sa dostávajú už do trojgólového vedenia, keď sa v útočnom pásme osmelil RICHARD JENČÍK, ktorý tvrdou strelou skoro roztrhol sieť v bráne Miroslava Šimonoviča.
     
    32:03
    Košice dali gól! Dlho to netrvalo a do brány Banskej Bystrice padá aj štvrtý pokus, keď sa po zmätku pred bránou najlepšie zorientoval MARTIN FROLÍK, ktorý zvyšuje už na celkových 4:0.
     
    32:03
    Striedanie brankárov na strane hostím ŚImonoviča strieda čerstvá krv Ivan Fedor.
     
    34:12
    V Steel aréne sa po štvrtom góle oslavuje, Július Hudáček mal teraz obrovské šťastie po šanci Rumpela, mám pocit, že sa jeho strela zastavila až na konštrukcii brány.
     
    35:28
    Košickí hokejisti momentálne až na zaváhanie pri šanci Rumpela kontrolujú priebeh stretnutia, dnes sa im podarilo eliminovať útočné chúťky svojho súpera.
     
    36:40
    Hrá sa pomerne dlho bez prerušenia hry, puk je častejšie na obrannej polovici baranov, oceliarov však ako keby po štvrtom góle prešla chuť na ďalšie góly a zverenci Rostislava Čadu len kontrolujú priebeh stretnutia.
     
    38:09
    Náznak šance hostí, tí sú však v dnešnom zápase bezzubí a Hudáček si v tomto zápase užil zatiaľ len minimum práce.
     
    39:01
    Banská Bystrica je v závere druhej tretiny v útočnom pásme, hostia sa však len veľmi veľmi ťažko dostávajú od mantinelu.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:21
    Krátko po začiatku tretej tretiny sa do dvojnásobnej príležitosti pred bránou dostal Richard Šechný, ktorému sa však ani z dobrej pozície nepodarilo prekvapiť pozorného košického brankára.
     
    42:23
    Peter Hubu sa dostával do peknej príležitosti pred bránou, podarilo sa mu kľučkou zbaviť posledného obrancu hostí, vystreliť však nedokázal.
     
    43:15
    V krátkom časovom úseku druhé vylúčenie hostí, tentoraz si na trestnú lavicu sadá Richard Šechný, Košice tak budú môcť hrať 5 na 3 minútu a deväť sekúnd.
     
    44:23
    V závere dvojnásobnej početnej výhody mal gól na dosah Richard Jenčík, Fedor sa však stihol rýchlo presunúť na druhú stranu a zmaril tak veľkú šancu svojmu dnešnému súperovi.
     
    46:12
    Košičania nevyužili na strelenie svojho piateho gólu ani početnú výhodu o dvoch mužov, hostia tak majú ešte akú takú teoterickú možnosť niečo s výsledkom spraviť.
     
    47:57
    KOšičania kontrolujú priebeh stretnutia, necelých 12 minút do konca riadneho hracieho času majú pohodlný náskok a zrejme si už dnes pripíšu ďalšie tri body do tabuľky.
     
    49:20
    Mohutný potlesk v Steel aréne, diváci dnes určite nemôžu banovať príchod na hokej, hralo sa väčšinou len na jednu stranu.
     
    50:12
    Vylúčenie hostí, na trestnú lavicu si sadá Miroslav Vantroba za vrazenie na mantinel.
     
    41:54
    Pekná kombinačná akcia domáceho tímu, veľa nechýbalo a Košičania sa mohli tešiť z ďalšieho gólu v početnej výhode, chýbalo len málo.
     
    53:29
    Mám pocit, že zápas sa začne pomaly ale isto dohrávať, hostia nemajú veľa šancí na otočenie nepriaznivého skóre, domáci hokejisti sa taktiež nikde zbytočne neženú a vyzerá to na ďalšie čisté konto košického brankára.
     
    54:28
    Steel arénou sa valí prvá mexická vlna.
     
    55:16
    Košice dali gól! Domáci hokejisti pridávajú svoj piaty gól v tomto zápase, keď po perfektnej prihrávke v podaní Petra Bartoša nastavil hokejku do správneho uhla pred bránou STANISLAV GRON, ktorý sa tak môže tešiť zo svojho druhého gólového zápisu v tomto zápase.
     
    58:58
    Vylúčenie pre hráčsku lavicu domáceho tímu za porušenie pravidla o striedaní.
     
    V závere zápasu standing ovation divákov v Steel aréne.
     
    60:00
    Koniec zápasu. (19:33:47)

    Rastislav Supik

    Branky a nahrávky: 16. Gron (Bartoš), 23. Andrašovský (Jenčík), 32. Jenčík, 33. Frolík, 56. Gron (Bartoš)


    HC Košice: Hudáček - Homér, Tabaček, Deyl, Šterbák, Šeda, Grman, Slimák, Jokeľ - Andrašovský, Kristek, Miklík - Bartoš, Gron, Dravecký - Huba, Jenčík, Fabuš - Baláž, Frolík a Gmitter.
    HC´ 05 Banská Bystrica: Šimonovič - Cebák, Biro, Vantroba, Bambúch, Kolba, Paľov, Kubka, Vizváry - Sýkora, Hudec, Tománek - Rumpel, Hlinka, Hvila - Weissmann, Šechný, Lažo - Kútny, Češík a Petro.
    bahis siteleri