Kladno – Třinec 4:6 (kon.) | Mladá Boleslav – Motor ČB 3:2 (kon.) | Vítkovice – K. Vary 4:2 (kon.)
Kometa Brno – Zlín 2:4 (kon.) | Pardubice – Litvínov 4:2 (kon.) | Sparta – Slavia 3:0 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
4:6 (0:2, 2:3, 2:1)
HC Oceláři Třinec
Pátek 21.01.2011, 17:30 • Městský zimní stadion • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:37
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak ještě branka padla. SACHA TREILLE vystřelil od mantinelu, sám si střelu dojel a dorazil do branky.
     
    52:10
    Třinec právě vstřelil branku!
    Teď už je po nadějích nejspíš definitivně. JIŘÍ POLANSKÝ se pěkně natlačil před branku a zavěsil přesně pod břevno. Asistence: Martin Růžička, David Květoň.
     
    45:50
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno ztrácí už jen dvě branky. Milan Toman našel mezi kruhy volného TOMÁŠE KNOTKA, kterému stačilo zamířit a prostřelit Hamerlíka. Asistence: Milan Toman.
     
    39:35
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak nevím, jestli se z tohohle ještě Kladno vzpamatuje. Bílek prohrál osobní souboj za brankou, hosté se dostali k puku, nahrál VOJTĚCHU POLÁKOVI a hosté vedou o tři branky. Asistence: Václav Varaďa.
     
    32:31
    Třinec právě vstřelil branku!
    Kladno ve vlastním pásmu ztrácí puk a může jen litovat. První pokus ještě brankou neskončil, pak ale Bonk našel JAKUBA ORSAVU a třinecký mladík se trefil přesně pod "klacek". Asistence: Radek Bonk.
     
    27:12
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno je zpět v zápase. Zpoza branky hledal Kuchler Bicka. Ten puk sice netrefil, ale gumová pryž se dostala na modrou čáru, kde jí přesně umístěnou střelou vrátil do sítě JAROSLAV MRÁZEK. Asistence: Jiří Kuchler. Přesilovka Kladna ale bude pokračovat, dvě minuty za vysokou hůl dostává Martin Richter.
     
    26:07
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Teď už se ale domácí radují. Kombinaci Kladna zakončil po přihrávce od Tomana přesnou střelou PAVEL PATERA. Asistence: Milan Toman.
     
    22:44
    Třinec právě vstřelil branku!
    Kuchler vypustil ve středním pásmu JIŘÍHO POLANSKÉHO. Procházka se ani nenamáhal k třineckému útočníkovi dobruslit a třinecký útočník tak bez problémů dostal před Cikánka a zavěsil pod břevno. Asistence: David Květoň, Lukáš Zíb.
     
    7:55
    Třinec právě vstřelil branku!
    Polanský stál u zrodu druhé branky Ocelářů. On sám sice přihrávku nedostal úplně ideální, ale zpracoval jí a poslal na druhou stranu k DAVIDU KVĚTOŇOVI, který přesnou ranou pokořil Cikánka. Asistence: Jiří Polanský.
     
    6:33
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté přesto využívají přesilovku. Zagrapan dostal přihrávku z rohu hřiště a byl zcela sám před Cikánkem. Jeho střelu sice Cikánek vyrazil, ale jen k volnému LUKÁŠI ZÍBOVI, který puk sice netrefil, ale přesto ho dostal do branky. Asistence: Marek Zagrapan, Jan Peterek.
    Marken.cz

    Michal Sobotka

    Branky a nahrávky: 27. Patera (Toman), 28. Mrázek (Kuchler), 46. Knotek (Toman), 60. Treille - 7. Zíb (Zagrapan, Peterek), 8. Květoň (Polanský), 23. Polanský (Květoň, Zíb), 33. Orsava (Bonk), 40. Polák (Varaďa), 53. Polanský (Růžička, Květoň)


    Rytíři Kladno: Cikánek (Falter) - Drtina, Kameš, D. Růžička, Toman, Mrázek, Šmach, Procházka, Piskáček - Bicek, Patera, Kuchler - Treille, Melka, Bílek - Látal, Stieler, Bělohlav - Valský, Knotek, Eberle.
    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Vojtek) - Hudec, Zíb, Lojek, Seman, Richter, Krajíček, Vágner, Hrabal - Květoň, Polanský, M. Růžička - Zagrapan, Peterek, Adamský - Polák, Bonk, Varaďa - McGregor, Orsava, Hrňa.

    Rozhodčí: Fraňo, Lacina - Pešek, Jelínek
    bahis siteleri