Mladá Boleslav – Jihlava 2:0 (kon.) | Sparta – Motor ČB 5:2 (kon.) | Slavia – Havlíčkův Brod 3:4 (po s.n.)
Plzeň – Vítkovice 1:2 (kon.) | Hr. Králové – Vsetín 3:2 (kon.) | Ústí n/L – Písek 1:7 (kon.)
Litvínov – Třinec 3:2 (kon.) | K. Vary – Letňany 5:3 (kon.) | Chomutov – Olomouc 2:5 (kon.)
Liberec – Kometa Brno 4:6 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
3:2 (1:0, 2:2, 0:0)
VHK ROBE Vsetín
Pátek 21.01.2011, 16:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    39:58
    Vsetín vstřelil branku!
    Domácí už to chtěli uplácat do kabin, ale za jejich pasivitu přichází trest. Ondřej Slováček našel od mantinelu MICHALA ŽÁKA, který měl tolik prostoru, že by se v pásmu mohl bát. Ale nebál se a když už jsme čekali další skvělý zákrok Pavelky, obhodil si Žák hezkou kličkou i jeho a pohodlně snižuje na 3:2. Asistence: Ondřej Slováček.
     
    38:03
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí jen vjeli do pásma a už navyšují stav. Lukáš Pravda udělal na Kohna pár pohybů, ale ještě ho nepřekonal. To se však podařilo z dorážky MARKU FRKOVI a je to o dva góly. Asistence: Lukáš Pravda.
     
    27:39
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hokej je prostě hra chyb a kdo je trestá, ten dává góly. Do rozehrávky hostí se vložil Michal Procházka, našel před bránou volného LUKÁŠE NEDVÍDKA a ten vrací vedení zpět na domácí stranu! Asistence: Michal Procházka.
     
    21:40
    Vsetín vstřelil branku!
    Hosté už hráli přesilovku a také ji využili. Martin Ptáčník střílel od modré a do jeho pokusu se výborně vložil DOMINIK TOBOLA. Jeho teč nedala Pavelkovi šanci a je vyrovnáno. Asistence: Martin Ptáčník.
     
    08:57
    Hradec právě vstřelil branku!
    Otevírací gól zápasu střílejí domácí. Ondřej Vlček nahrál mezi kruhy volnému LUKÁŠI PRAVDOVI, který se s ničím nepáral a střelou nad Kohnovu lapačku určuje stav 1:0. Asistence: Ondřej Vlček.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 9. Pravda (Vlček), 28. Nedvídek (Procházka), 39. Frk (Pravda) - 22. Tobola (Ptáčník), 40. Žák (Slováček)


    Královští lvi Hradec Králové: Pavelka (Hejda) - Gabriel, Kopsa, Kováč, Pilař, Havlena, Konečný, Červený "C", Souček - Ropický, Procházka, Půlpán, Pravda, Frk, Vlček, Kaster, Bartoň, Havlík, Šimončič, Nedvídek, Vencl.
    VHK ROBE Vsetín: Kohn (Svoboda) - Žabčík, Pelc "C", Hradil, Stodůlka, Žák, Báchor, Kovář, Štědrý - Surý, Pokorný, Štrbík, Ptáčník, Vašíček, Kohout, Kývala, Janeba, Slováček, Brida, Tobola.

    Rozhodčí: Kubeš - Machač, Špringl.
    bahis siteleri