Slavia – Vítkovice 4:3 (kon.) | K. Vary – Kometa Brno 2:4 (kon.) | Pardubice – Liberec 3:5 (kon.)
Motor ČB – Kladno 2:1 (kon.) | Zlín – Mladá Boleslav 2:1 (kon.) | Sparta – Třinec 3:5 (kon.)
Litvínov – Plzeň 1:0 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
3:5 (0:1, 0:2, 3:2)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 23.01.2011, 17:00 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:27
    Liberec právě vstřelil branku!
    Drama končí, Liberec si odveze tři body! Jan Kolář II na modré ztratil puk, který uzmul a následně pohodlně dopravil a ve svůj hattrick přetavil JAROSLAV KUDRNA. Bez asistence.
     
    56:23
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Mohutný comeback Eatonu přibližuje tým Josefa Jandače na rozdíl jediné branky. Bartek po objetí branky nestačil zasunout k tyči a našel na druhé straně volného BRANISLAVA MEZEIE, který prudkou ranou pod horní tyč hecuje domácí publikum. Asistence: Martin Bartek a Rastislav Špirko.
     
    49:46
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Kombinace Kolář I + Koukal končí druhou brankou Eatonu. Jan Kolář I. našel v útočném pásmu z druhé vlny sjíždějícícho PETRA KOUKALA, který přízemní ranou prostřelil Pince a snížil tak na rozdíl dvou branek - 2:4. Asistence: Jan Kolář I a František Kaberle.
     
    45:14
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí snižují náskok Liberce. Po vhazování puk poskakoval před brankou hostů až se ho po nahrávce Starého ujal kapitán domácích PETR KOUKAL, který z bezprostřední blízkosti prostřeluje Pince. Asistence: Jan Starý.
     
    41:21
    Liberec právě vstřelil branku!
    Čtvrtý gól v brance domácích již zavání debaklem. Píša na modré lacině ztratil puk a do samostatného úniku se dostal MILOSLAV HOŘAVA. Liberecký forvard zkusil zakončit svižnou ranou mezi betony Svobody, který i přes veškerou snahu brance nezabránil. Asistence: Petr Nedvěd.
     
    39:43
    Liberec právě vstřelil branku!
    Velmi příjemný konec druhé třetiny pro hosty znamená už existenčí problémy v dnešním duelu pro Eaton. Vak přistrčil ve středním pásmu puk do jízdy na JAROSLAVA KUDRNU, který se s pukem příliš nemazlil a prudkou dělovkou vymetl šibenici domácí klece. Asistence: Tomáš Vak a Jiří Moravec.
     
    28:15
    Liberec právě vstřelil branku!
    Dlouhá pasáž hostů v útočném pásmu končí druhou brankou. Absolutně nekrytý JAROSLAV KUDRNA dostal z rohu kluziště puk od Duška a vůbec se s ním nemazlil. Přistrčil si ho do ještě výhodnější pozice a prostřelil Svobodu. Asistence: Antonín Dušek a Martin Čakajík.
     
    07:56
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení! Svoboda nejprve dobře zakročil proti střele od mantinelu v podání Kicy, ale puk pouze vyrazil do strany, kde si jej přebral LUKÁŠ VANTUCH. Ten si puk připravil a přízemní ranou z otočky posílá hosty do jednobrankového vedení. Asistence: Tomáš Urban.
    Marken.cz

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 46. Koukal (Starý), 50. Koukal (Kolář I, Kaberle), 57. Mezei (Bartek, Špirko) - 8. Vantuch (Urban), 29. Kudrna (Dušek, Čakajík), 40. Kudrna (Vak, Moravec), 42. Hořava (Nedvěd), 60. Kudrna


    HC Dynamo Pardubice: Svoboda (Růžička) - Kolář II, Kaberle, Píša, Kočí, Nakládal, Mezei, Jillson, Drtina - Bartek, Koukal, Buchtele - Kolář I, Špirko, Starý - Pineault, Zohorna, Kůrka - Kousal, Nahodil, Rákos.

    Trenéři: Josef Jandač a Pavel Hynek

    Bílí Tygři Liberec: Pinc (Stejskal) - Hunkes, Čakajík, Moravec, Holub, Derner, Trončinský, Pavlů - Bartovič, Podkonický, Hořava - Kudrna, Nedvěd, Dušek - Klimenta, Vak, Špaček - Urban, Vantuch, Kica.

    Trenéři: Jiří Kalous, Filip Pešán a Miroslav Kapoun

    Rozhodčí: Šindler, Jeřábek - Jindra, Kostka

    Diváci: 8645
    bahis siteleri