Vítkovice – Zlín 1:3 (kon.) | Ústí n/L – Chomutov 5:2 (kon.) | HC Litvínov – Jihlava 3:1 (kon.)
K. Vary – Plzeň 3:0 (kon.) | Opava – Motor ČB 1:2 (po pr.) | Znojmo – Slavia 1:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Olomouc 2:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:3 (1:0, 0:1, 1:2)
HC Olomouc
Čtvrtek 27.01.2011, 18:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    Havlíčkův Brod i přes závěrečný tlak nedokázal vyrovnat a Olomouc si domů na Hanou odváží cenný tříbodový zisk za těsné vítězství 3:2. Děkuji vám za pozornost, z Kotliny se s vámi loučím a přeji vám hezký zbytek čtvrtečního večera. (20:00:09)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Na lavici hanby je za krosček vyloučen Heža (OLO).
     
    59:35
    Novotný při závaru před gólmanem Kúdelou napřáhl ke střele, jenže nakonec poslal puk na Zohornu, jehož střela bez přípravy z levého kruhu skončila v Kúdelově náruči u bližší tyčky.
     
    59:21
    Po obdržení nahrávky pálil z bezprostřední blízkosti bez přípravy Zohorna, jenže z ideální pozice na vyrovnání nepropálil připravené betony gólmana Kúdely. Rebelové si po přerušení hry vyžádali oddechový čas.
     
    58:41
    Při obrovském tlaku Rebelů nejdříve netrefil od modré čáry branku J. Milfait a záhy střílel ze stejného prostoru Novotný, jehož dělovku vyrazil gólman Kúdela betonem kousek od své levé tyčky!
     
    57:56
    Po přerušení hry si hosté vyžádali oddechový čas a Rebelové se vracejí zpět na led bez gólmana Dolejše, ale s šesti hráči v poli. Zkoušejí štěstí při power-play.
     
    57:31
    Dvě obrovské šance Rebelů. Nejdříve vyslal prakticky z nulového úhlu překvapivou ránu Zohorna, jíž trefil Kúdelovy betony u bližší tyčky, na což se puk odrazil mezi kruhy k volnému Pecnovi, jehož lehce tečovaná dělovka o kousek minula pravou tyčku. Po odpískání dostal 2 minuty Wasserbauer (HBR) za vysokou hůl.
     
    57:10
    Hostům se podařilo po vyhraném vhazování před gólmanem Kúdelovou vyhodit kotouč až do hájemství gólmana Dolejše. Rebelové se ale rychle nastěhovali zpět a obléhají olomouckou bránu.
     
    56:45
    Domácí hokejisté mají k dispozici přesilovku, v níž mají skvělu šanci vyrovnat. Na trestnou lavici usedl Ustrnul (OLO) za podražení.
     
    56:09
    Rebelové uchopili otěže zápasu ještě pevněji do svých rukou, jenže ze své útočné snahy si zatím nevytvořili slibnější palebnou pozici, z níž by mohli pomýšlet na vyrovnání.
     
    55:09
    Olomouc právě vstřelila branku!

    A Olomouc se ujímá důležitého vedení. Po odražené ráně od zadního mantinelu se chopil puku za brankou Ondřej Mareček, který si vybruslil k tyčce a zblízka nastřelil jen Dolejšovy betony, od nichž se ale puk odrazil k osamocenému RADIMU HAASOVI, jenž měl sám před odkrytou bránou lehký úkol! Asistence: Ondřej Mareček.
     
    54:00
    Zohorna obdržel nahrávku a z bezprostřední blízkosti razantní střelou zápěstím jen zazvonil na pravou tyčku ležícího brankáře Kúdely!
     
    53:20
    Po zakázaném uvolnění se Rebelové probili do útočných pozic, odkud záhy střílel mezi kruhy Račanský, jenže betony brankáře Kúdely čekaly uptrostřed brankoviště na zásah puku včas.
     
    52:00
    Domácí si proklestili cestu zpět do přesilovkového postavení, ze kterého pálil v mezikruží volný Ondráček, jenže svou střelou netrefil v dobré palebné pozici Kúdelovu branku. Do zakončení se tlačili vzápětí i jeho spoluhráči, ale olomoucká obrana prokázala velkou obětavost a puk nepustila na svou svatyni.
     
    51:35
    Domácí soubor rozvinul v útočném pásmu svou kombinaci, ale v rozestavení velkého obdélníku si neporozuměl a po nepřesné přihrávce obránce Pozděny bekhendovým obloučkem vyhnal Rebely do Dolejšova hájemství.
     
    50:50
    Vytříbenou hokejovou techniu teď předvedl Zdražil, jenž se na modré čáře chopil puku a jako mezi kužely prokličkoval při odvážném průniku kolem olomouckých beků, kteří ho nakonec zastavili v předbrankovém prostoru nedovoleně. Za hákování vyfasoval 2 minuty Schejbal (OLO).
     
    49:55
    J. Doležal zkusil ihned po vhazování štěstí střelou z levého kruhu, jenže u bližší tyčky narazil na připraveného gólmana Kúdelu, který letící puk schoval do lapačky.
     
    49:45
    Po obkroužení brány střílel k bližší tyčce Hadrava a brankář Kúdela jeho ránu vyrazil betony, na což se tlačil k dorážce zblízka ještě Wasserbauer, jenže strážce olomoucké svatyně ukryl včas puk pod lapačkou a přerušil hru.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 6. Hadrava (Zdražil), 47. Kozlík (Wasserbauer) - 21. Haas (Jergl), 41. Rác (Haas), 56. Haas (Mareček)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    HC Olomouc:
    bahis siteleri