Vítkovice – Zlín 1:3 (kon.) | Ústí n/L – Chomutov 5:2 (kon.) | HC Litvínov – Jihlava 3:1 (kon.)
K. Vary – Plzeň 3:0 (kon.) | Opava – Motor ČB 1:2 (po pr.) | Znojmo – Slavia 1:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Olomouc 2:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:3 (1:0, 0:1, 1:2)
HC Olomouc
Čtvrtek 27.01.2011, 18:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    59:45
    Na lavici hanby je za krosček vyloučen Heža (OLO).
     
    58:41
    Při obrovském tlaku Rebelů nejdříve netrefil od modré čáry branku J. Milfait a záhy střílel ze stejného prostoru Novotný, jehož dělovku vyrazil gólman Kúdela betonem kousek od své levé tyčky!
     
    57:56
    Po přerušení hry si hosté vyžádali oddechový čas a Rebelové se vracejí zpět na led bez gólmana Dolejše, ale s šesti hráči v poli. Zkoušejí štěstí při power-play.
     
    57:31
    Dvě obrovské šance Rebelů. Nejdříve vyslal prakticky z nulového úhlu překvapivou ránu Zohorna, jíž trefil Kúdelovy betony u bližší tyčky, na což se puk odrazil mezi kruhy k volnému Pecnovi, jehož lehce tečovaná dělovka o kousek minula pravou tyčku. Po odpískání dostal 2 minuty Wasserbauer (HBR) za vysokou hůl.
     
    56:45
    Domácí hokejisté mají k dispozici přesilovku, v níž mají skvělu šanci vyrovnat. Na trestnou lavici usedl Ustrnul (OLO) za podražení.
     
    55:09
    Olomouc právě vstřelila branku!

    A Olomouc se ujímá důležitého vedení. Po odražené ráně od zadního mantinelu se chopil puku za brankou Ondřej Mareček, který si vybruslil k tyčce a zblízka nastřelil jen Dolejšovy betony, od nichž se ale puk odrazil k osamocenému RADIMU HAASOVI, jenž měl sám před odkrytou bránou lehký úkol! Asistence: Ondřej Mareček.
     
    54:00
    Zohorna obdržel nahrávku a z bezprostřední blízkosti razantní střelou zápěstím jen zazvonil na pravou tyčku ležícího brankáře Kúdely!
     
    50:50
    Vytříbenou hokejovou techniu teď předvedl Zdražil, jenž se na modré čáře chopil puku a jako mezi kužely prokličkoval při odvážném průniku kolem olomouckých beků, kteří ho nakonec zastavili v předbrankovém prostoru nedovoleně. Za hákování vyfasoval 2 minuty Schejbal (OLO).
     
    47:40
    Za hrubost jsou vyloučeni Zdražil (HBR) a Ustrnul (OLO). hraje se 4 na 4.
     
    46:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A je znovu vyrovnáno. Rebelové se probili do útočného pásma a z prostoru mezi kruhy postupně několikrát zahrozili, přičemž odražený puk od gólmana Kúdely dojel v tomto prostoru volný DAVID KOZLÍK a pohotovou ranou trefil odkrytý kout olomoucké brány! Asistence: Jan Wasserbauer.
     
    40:47
    Olomouc právě vstřelila branku!

    A hosté se ujímají těsného vedení. Odražený puk od zadního mantinelu získal ROMAN RÁC, který bleskově obkroužil branku a u bližší tyčky nad Dolejšovým betonem propasíroval puk do sítě! Asistence: Radim Haas.
     
    35:50
    Na opačné straně kluziště zahrozil téměř úplně volný Hadrava, který v úniku hledal svou střelou místo mezi Kúdelovými betony marně, protože strážce olomoucké svatyně tento prostor uzavřel a vyrazil puk do bezpečí!
     
    32:46
    Olomouc má k dispozici další přesilovou hru. Ve středním pásmu si pomohl za hranicí pravidel Novotný (HBR), který vyfasoval dvouminutový trest za hákování.
     
    30:00
    Ten se opět zaskvěl ve svém brankovišti, když na něj olomoučtí forvardi vyvinuli enormní tlak, ale maskovaný muž Rebelů se roztáhl v mohutném rozkleku ve svém brankovišti a s nepříjemnými dorážkami zblízka si znovu podadil!
     
    25:55
    Gólman Dolejš teď vytáhl ze svého arzenálu sérii skvělých zákroků, když musel postupně likvidovat tři nebezpečné dorážky hostů z bezprostřední blízkosti. Aktivní v této činnosti byl zejména Haas, ale stejně jako jeho parťáci z útoku si vylámal zuby na betonech mladého brankáře!
     
    25:10
    Rebelové se nedostali v rámci svého útočného výpadu k zakončení a slibně se rozvíjející útok hostů zastavil obránce Musil (HBR) prostřednictvím nedovoleného bránění.
     
    20:59
    Olomouc právě vstřelila branku!

    Také Hanáci se radují z vyrovnání v početní nevýhodě. Jiří Jergl našel svou přihrávkou z obranného pásma úplně volného RADIMA HAASE, jenž si v samostatném úniku položil gólmana Dolejše pohotovým blafákem na led a přízemní střelou zasunul puk bekhendem do sítě! Asistence: Jiří Jergl.
     
    19:25
    Při obléhání olomoucké branky se tlačil do zakončení zblízka důrazný útočník Havel a byl nedovoleně zastaven. Dvouminutový trest si odnesl Schejbal (OLO) za pád pod nohy.
     
    15:33
    Na trestnou lavici usedl Račanský (HBR), který se provinil držením protihráče.
     
    09:30
    Obrovská šance Rebelů. V prostoru levého kruhu z mohutného nápřahu vypálil rozjetý Ondráček a gólman Kúdela vyrazil jeho ránu jen do prostoru před sebou, odkud dorážel do betonů olomouckého muže s maskou dojíždějicí Hadrava!
     
    05:55
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové jdou po rychlém protiútoku ve vlastním oslabení do vedení. Po zblokované ráně od modré čáry, jíž Michal Zdražil kuriózně vyvezl z pásma ve svých chráničích, se ocitl v samostatném úniku MARTIN HADARAVA a po povedeném blafáku do bekhendu skóroval podél Kúdelova boku! Asistence: Michal Zdražil.
     
    04:55
    Zohorna poté ještě střílel z ostrého úhlu na pravé straně, ale našel u bližší tyčky jen připravenou Kúdelovu náruč. Po odpískání putuje na lavici hanby Kulhánek (HBR) za nedovolené bránění.
     
    03:50
    Ve skvělé šanci se ocitl Zohorna, který obdržel nahrávku do předbrankového prostoru a zblízka střelou zápěstím nastřelil vymrštěné betony ležícího gólmana Kúdely, který zabránil jisté pohromě!

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 6. Hadrava (Zdražil), 47. Kozlík (Wasserbauer) - 21. Haas (Jergl), 41. Rác (Haas), 56. Haas (Mareček)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    HC Olomouc:
    bahis siteleri