Vítkovice – Zlín 1:3 (kon.) | Ústí n/L – Chomutov 5:2 (kon.) | HC Litvínov – Jihlava 3:1 (kon.)
K. Vary – Plzeň 3:0 (kon.) | Opava – Motor ČB 1:2 (po pr.) | Znojmo – Slavia 1:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Olomouc 2:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:3 (1:0, 0:1, 1:2)
HC Olomouc
Čtvrtek 27.01.2011, 18:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    55:09
    Olomouc právě vstřelila branku!

    A Olomouc se ujímá důležitého vedení. Po odražené ráně od zadního mantinelu se chopil puku za brankou Ondřej Mareček, který si vybruslil k tyčce a zblízka nastřelil jen Dolejšovy betony, od nichž se ale puk odrazil k osamocenému RADIMU HAASOVI, jenž měl sám před odkrytou bránou lehký úkol! Asistence: Ondřej Mareček.
     
    46:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A je znovu vyrovnáno. Rebelové se probili do útočného pásma a z prostoru mezi kruhy postupně několikrát zahrozili, přičemž odražený puk od gólmana Kúdely dojel v tomto prostoru volný DAVID KOZLÍK a pohotovou ranou trefil odkrytý kout olomoucké brány! Asistence: Jan Wasserbauer.
     
    40:47
    Olomouc právě vstřelila branku!

    A hosté se ujímají těsného vedení. Odražený puk od zadního mantinelu získal ROMAN RÁC, který bleskově obkroužil branku a u bližší tyčky nad Dolejšovým betonem propasíroval puk do sítě! Asistence: Radim Haas.
     
    20:59
    Olomouc právě vstřelila branku!

    Také Hanáci se radují z vyrovnání v početní nevýhodě. Jiří Jergl našel svou přihrávkou z obranného pásma úplně volného RADIMA HAASE, jenž si v samostatném úniku položil gólmana Dolejše pohotovým blafákem na led a přízemní střelou zasunul puk bekhendem do sítě! Asistence: Jiří Jergl.
     
    05:55
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové jdou po rychlém protiútoku ve vlastním oslabení do vedení. Po zblokované ráně od modré čáry, jíž Michal Zdražil kuriózně vyvezl z pásma ve svých chráničích, se ocitl v samostatném úniku MARTIN HADARAVA a po povedeném blafáku do bekhendu skóroval podél Kúdelova boku! Asistence: Michal Zdražil.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 6. Hadrava (Zdražil), 47. Kozlík (Wasserbauer) - 21. Haas (Jergl), 41. Rác (Haas), 56. Haas (Mareček)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    HC Olomouc:
    bahis siteleri