Vítkovice – Zlín 1:3 (kon.) | Ústí n/L – Chomutov 5:2 (kon.) | HC Litvínov – Jihlava 3:1 (kon.)
K. Vary – Plzeň 3:0 (kon.) | Opava – Motor ČB 1:2 (po pr.) | Znojmo – Slavia 1:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Olomouc 2:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:3 (1:0, 0:1, 1:2)
HC Olomouc
Čtvrtek 27.01.2011, 18:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    Havlíčkův Brod i přes závěrečný tlak nedokázal vyrovnat a Olomouc si domů na Hanou odváží cenný tříbodový zisk za těsné vítězství 3:2. Děkuji vám za pozornost, z Kotliny se s vámi loučím a přeji vám hezký zbytek čtvrtečního večera. (20:00:09)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Na lavici hanby je za krosček vyloučen Heža (OLO).
     
    59:35
    Novotný při závaru před gólmanem Kúdelou napřáhl ke střele, jenže nakonec poslal puk na Zohornu, jehož střela bez přípravy z levého kruhu skončila v Kúdelově náruči u bližší tyčky.
     
    59:21
    Po obdržení nahrávky pálil z bezprostřední blízkosti bez přípravy Zohorna, jenže z ideální pozice na vyrovnání nepropálil připravené betony gólmana Kúdely. Rebelové si po přerušení hry vyžádali oddechový čas.
     
    58:41
    Při obrovském tlaku Rebelů nejdříve netrefil od modré čáry branku J. Milfait a záhy střílel ze stejného prostoru Novotný, jehož dělovku vyrazil gólman Kúdela betonem kousek od své levé tyčky!
     
    57:56
    Po přerušení hry si hosté vyžádali oddechový čas a Rebelové se vracejí zpět na led bez gólmana Dolejše, ale s šesti hráči v poli. Zkoušejí štěstí při power-play.
     
    57:31
    Dvě obrovské šance Rebelů. Nejdříve vyslal prakticky z nulového úhlu překvapivou ránu Zohorna, jíž trefil Kúdelovy betony u bližší tyčky, na což se puk odrazil mezi kruhy k volnému Pecnovi, jehož lehce tečovaná dělovka o kousek minula pravou tyčku. Po odpískání dostal 2 minuty Wasserbauer (HBR) za vysokou hůl.
     
    57:10
    Hostům se podařilo po vyhraném vhazování před gólmanem Kúdelovou vyhodit kotouč až do hájemství gólmana Dolejše. Rebelové se ale rychle nastěhovali zpět a obléhají olomouckou bránu.
     
    56:45
    Domácí hokejisté mají k dispozici přesilovku, v níž mají skvělu šanci vyrovnat. Na trestnou lavici usedl Ustrnul (OLO) za podražení.
     
    56:09
    Rebelové uchopili otěže zápasu ještě pevněji do svých rukou, jenže ze své útočné snahy si zatím nevytvořili slibnější palebnou pozici, z níž by mohli pomýšlet na vyrovnání.
     
    55:09
    Olomouc právě vstřelila branku!

    A Olomouc se ujímá důležitého vedení. Po odražené ráně od zadního mantinelu se chopil puku za brankou Ondřej Mareček, který si vybruslil k tyčce a zblízka nastřelil jen Dolejšovy betony, od nichž se ale puk odrazil k osamocenému RADIMU HAASOVI, jenž měl sám před odkrytou bránou lehký úkol! Asistence: Ondřej Mareček.
     
    54:00
    Zohorna obdržel nahrávku a z bezprostřední blízkosti razantní střelou zápěstím jen zazvonil na pravou tyčku ležícího brankáře Kúdely!
     
    53:20
    Po zakázaném uvolnění se Rebelové probili do útočných pozic, odkud záhy střílel mezi kruhy Račanský, jenže betony brankáře Kúdely čekaly uptrostřed brankoviště na zásah puku včas.
     
    52:00
    Domácí si proklestili cestu zpět do přesilovkového postavení, ze kterého pálil v mezikruží volný Ondráček, jenže svou střelou netrefil v dobré palebné pozici Kúdelovu branku. Do zakončení se tlačili vzápětí i jeho spoluhráči, ale olomoucká obrana prokázala velkou obětavost a puk nepustila na svou svatyni.
     
    51:35
    Domácí soubor rozvinul v útočném pásmu svou kombinaci, ale v rozestavení velkého obdélníku si neporozuměl a po nepřesné přihrávce obránce Pozděny bekhendovým obloučkem vyhnal Rebely do Dolejšova hájemství.
     
    50:50
    Vytříbenou hokejovou techniu teď předvedl Zdražil, jenž se na modré čáře chopil puku a jako mezi kužely prokličkoval při odvážném průniku kolem olomouckých beků, kteří ho nakonec zastavili v předbrankovém prostoru nedovoleně. Za hákování vyfasoval 2 minuty Schejbal (OLO).
     
    49:55
    J. Doležal zkusil ihned po vhazování štěstí střelou z levého kruhu, jenže u bližší tyčky narazil na připraveného gólmana Kúdelu, který letící puk schoval do lapačky.
     
    49:45
    Po obkroužení brány střílel k bližší tyčce Hadrava a brankář Kúdela jeho ránu vyrazil betony, na což se tlačil k dorážce zblízka ještě Wasserbauer, jenže strážce olomoucké svatyně ukryl včas puk pod lapačkou a přerušil hru.
     
    49:32
    Havlíčkův Brod je momentálně o něco lepším týmem, když drží hru v útočném pásmu a ze všech možných střeleckých pozic ostřelují gólmana Kúdelu, který náporu na svou osobu zatím odolává.
     
    48:50
    Z prostoru pravého kruhu prověřil Dolejšovu pozornost Machala, jehož ránu maskovaný muž vyrazil od bližší tyčky betony. Na druhé straně pálil po rychlým brejku zblízka tísněný J. Milfait a gólman Kúdela vyrazil puk do prostoru před sebou, kde se probíjel k dorážce ještě Ondráček, ale přes dojíždějícího olomouckého beka to měl hodně těžké.
     
    47:40
    Za hrubost jsou vyloučeni Zdražil (HBR) a Ustrnul (OLO). hraje se 4 na 4.
     
    47:40
    Při obléhání olomoucké svatyně napřáhl na pravé straně ve velkém úhlu k jedovaté ráně J. Milfait, jehož razantní projektil gólman Kúdela lapil u bližší tyčky do nastavené lapačky.
     
    46:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A je znovu vyrovnáno. Rebelové se probili do útočného pásma a z prostoru mezi kruhy postupně několikrát zahrozili, přičemž odražený puk od gólmana Kúdely dojel v tomto prostoru volný DAVID KOZLÍK a pohotovou ranou trefil odkrytý kout olomoucké brány! Asistence: Jan Wasserbauer.
     
    45:55
    Děj hry se nám střídavě odvíjí po celé délce ledového kolbiště. Chvíli dobývají soupeřovu obranu Rebeolvé, jindy pro změnu hosté z Olomouce.
     
    44:55
    Na druhé straně kluziště se prezentoval nepříjemným střeleckým pokusem z prostoru pravého kruhu Vaněk, jenže vylámal si zuby na Dolejšově připravené lapačce, jež zaúřadovala poblíž bližší tyčky.
     
    44:30
    Odvážným průnikem se prezentoval Wasserbauer, který se chopil puku ve středním pásmu, nabral rychlost a odvážnou kličkou se chtěl prosmýknout kolem olomouckého beka, jenže ten mu nastavil do cesty svá záda a čistě ho zastavil.
     
    43:45
    Nápor Hanáků vyústil v nepříjemnou střelu z prostoru mezi kruhy, jíž měl na svědomí Sedlář. Gólman Dolejš byl ale uprostřed brankoviště připravený a rychle letící kotouč schoval ve své náruči.
     
    42:40
    Olomouc v těchto okamžicích diktuje tempo hry, jenže zatím naráží na havlíčkobrodskou obranu, jež je ve svém pásmu zkonsolidovaná, jako na pevnou zeď. Ve své útočné snaze však trpělivě pokračuje.
     
    41:59
    Havlíčkův Brod dokázal odrazit rychlý útok svého soupeře a okamžitě se nadýchl k bleskovému brejku, na jehož konci pálil z pravého kruhu Ondráček, jehož rána skončila u bližší tyčky v Kúdelově náruči.
     
    40:47
    Olomouc právě vstřelila branku!

    A hosté se ujímají těsného vedení. Odražený puk od zadního mantinelu získal ROMAN RÁC, který bleskově obkroužil branku a u bližší tyčky nad Dolejšovým betonem propasíroval puk do sítě! Asistence: Radim Haas.
     
    40:31
    Oba týmy se pokusily hned v úvodu závěrečného dějství zaskočit svého soupeře rychlým protiútokem, ale v obou případech neúspěšně.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Prostřední část sedla o něco více hostům z Olomouce, kteří stejně jako jejich soupeř z Vysočiny skórovali v oslabení. Přesnou trefou srovnal stav utkání ze samostatného úniku Radim Haas. Před závěrečným dějstvím, které začne zhruba v 19:26, platí v Kotlině nerozhodný stav 1:1.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:45
    Sedlář byl tísněný v útočném pásmu havlíčkobrodským zadákem, přesto ale stihl zakončit, když tvrdou ranou po ledě mířil k pravé tyčce brodské brány, kde však čekal na svou šanci Dolejšův vystrčený beton.
     
    39:24
    Oba tábory si v těchto chvílích vyměňují puk. Chvíli dobývají útočné pozice Rebelové, jindy pro změnu hosté z Olomouce. Oba brankáři mají v těchto chvílích minimum práce.
     
    38:23
    Rebelové opět svírali hokejisté z města syrečků pod tlak, jenže obránce Musil pod tlakem neudržel puk v pásmu. Za modru čarou ale nepustil olomouckého forvarda dobrým pokrytím tělem do útoku.
     
    37:20
    Oba soupeři bojovali o puk v prostoru středního pásma, přičemž vítězně z něj vzešli hosté, jenže neobešlo se to bez přihrávky rukou, jež neunikla pozornosti rozhodčích.
     
    36:40
    Havlíčkův Brod si proklestil přes houževnatou a hodně bruslící defenzívu Olomouce cestu do útočného pásma, kde se snaží rozvinout svou kombinaci, jenže proti aktivním hostům se mu to zatím příliš nedaří.
     
    35:50
    Na opačné straně kluziště zahrozil téměř úplně volný Hadrava, který v úniku hledal svou střelou místo mezi Kúdelovými betony marně, protože strážce olomoucké svatyně tento prostor uzavřel a vyrazil puk do bezpečí!
     
    35:10
    Hanáci stále důvěřují své osvědčené taktice, důrazu v předbrankovém prostoru. Gólman Dolejš znovu musel zasahovat ve svém brankovišti proti dorážejícím střelcům Olomouce, které nedokázala brodská obrana úplně odstavit od puku.
     
    34:46
    Havlíčkův Brod je v plném počtu, když oslabení sehrál výtečně a svého soka do vážnějšího zakončení z nebezpečné pozice nepustil. Pokračuje se ve hře 5 na 5.
     
    34:30
    Olomouc si neporozuměla při přechodu do útočného pásma a vyhodila puk přes všechny čáry jen na zakázané uvolnění, po němž se bude vhazovat v jejím pásmu.
     
    34:00
    Moravané se znovu nastěhovali do útočných pozic, jenže odsud je Rebelové hodně rychle vystrnadili, když vystihli jejich úmysl při kombinaci a dokázali se osvobodit.
     
    33:04
    Ostrou ránu vyslal z vrcholu kruhů obránce Axman, jenže gólman Dolejš i přes zakrytý bvýhled zasáhl betony a vyrazil puk do bezpečí. Poté ještě musel řešit střelu Pozděny z vrcholu pravého kruhu, jíž ztlumil betony a ukryl puk pod lapačkou.
     
    32:46
    Olomouc má k dispozici další přesilovou hru. Ve středním pásmu si pomohl za hranicí pravidel Novotný (HBR), který vyfasoval dvouminutový trest za hákování.
     
    32:13
    Nahozený puk od modré čáry se odrazil od zadního mantinelu a gólman Kúdela si trochu povyjel ze svého brankoviště, na což u bližší tyčky raději přikryl puk pod lapačkou před dojíždějícími útočníky domácích.
     
    31:36
    Pozorujeme velmi vyrovnanou partii. Oba týmy se teď pravidelně střídají v útočení, jenže obě obrany jsou důsledné a nepouštějí útočníky do nebezpečnější šance.
     
    30:00
    Ten se opět zaskvěl ve svém brankovišti, když na něj olomoučtí forvardi vyvinuli enormní tlak, ale maskovaný muž Rebelů se roztáhl v mohutném rozkleku ve svém brankovišti a s nepříjemnými dorážkami zblízka si znovu podadil!
     
    29:47
    Pomyslné misky vah se v tuto chvíli překlopily na stranu Hanáků, kteří mají mírně navrch a dobývají havlíčkobrodský obranný val v čele s gólmanem Dolejšem.
     
    28:40
    Slibné příležitosti na obou stranách hřiště. Nejdříve si šteloval puk k neebzpečnému zakončení mezi kruhy Mareček, jenže byl zablokován. Jeho roli však nahradil přijíždějíci Voznica, jehož ránu likvidoval brankář Dolejš betony. Na druhé straně se ocitl za olomouckou obranou rozjetý Kozlík, jenže puk mu utekl z hole na poslední chvíli.
     
    27:10
    Havlíčkův Brod je kompletní a je nutné podotknout, že až na jednu obrovskou šanci svého soupeře k ničemu nepustil. Pokračuje se ve hře 5 na 5.
     
    26:30
    Rebelům se daří držet hru daleko od svého gólmana Dolejše, přičemž hosté se často dostávají při dobývání útočného pásma do postavení mimo hru.
     
    25:55
    Gólman Dolejš teď vytáhl ze svého arzenálu sérii skvělých zákroků, když musel postupně likvidovat tři nebezpečné dorážky hostů z bezprostřední blízkosti. Aktivní v této činnosti byl zejména Haas, ale stejně jako jeho parťáci z útoku si vylámal zuby na betonech mladého brankáře!
     
    25:36
    Kohouti vyhráli vhazování a okamžitě se seskupili do postavení velkého obdélníku kolem gólmana Dolejše, jenže aktivní obrana Rebelů je vyhnala s pukem až do středního pásma, po čemž se píská postavení mimo hru hostů.
     
    25:10
    Rebelové se nedostali v rámci svého útočného výpadu k zakončení a slibně se rozvíjející útok hostů zastavil obránce Musil (HBR) prostřednictvím nedovoleného bránění.
     
    24:30
    Po dobytí útočného pásma se dostal při olomoucké kombinaci k puku Vaněk a svou ranou z prostoru levého kruhu donutil gólmana Dolejše k zásahu, když maskovaný muž vyrážel u bližší tyčky jeho projektil betony.
     
    23:50
    Havlíčkobrodské družině nevyšel po zachycení olomouckého útočného výpadu rychlý protiútok, po němž si hosté znovu klestí cestu postupnými krůčky na dostřel brankáře Dolejše.
     
    22:40
    Hra se nám rychle přesunula na druhou stranu, teď tahají za delší konec pomyslného provazu Hanáci, kteří drží puk v blízkosti gólmana Dolejše.
     
    21:55
    Hosté jsou již kompletní, když oslabení ustáli bez úhony a navíc dokázali vyrovnat. Rebelové však vytrvávají v útočné aktivitě a trpělivě tlučou do jejich obranného bloku.
     
    20:59
    Olomouc právě vstřelila branku!

    Také Hanáci se radují z vyrovnání v početní nevýhodě. Jiří Jergl našel svou přihrávkou z obranného pásma úplně volného RADIMA HAASE, jenž si v samostatném úniku položil gólmana Dolejše pohotovým blafákem na led a přízemní střelou zasunul puk bekhendem do sítě! Asistence: Jiří Jergl.
     
    20:35
    Krásná akce Rebelů. Novotný posunul puk do středního pásma na Hadrava, který z první při´tukl puk do jízdy Zohornovi, jehož ránu z mezikruží vyrazil gólman Kúdela betony do bezpečí. Rebelové ale zůstávají u puku a tlačí na olomouckou obranu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Úvodní dvacetiminutovka vyzněla příznivěji pro domácí Rebely, kteří se při vlastním oslabení dostali do vedení zásluhou přesné trefy z hole Martina Hadravy. Před 2. třetinou, jež začne zhruba v 18:46, vede Havlíčkův Brod nad Olomoucí 1:0.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:37
    Hosté dokázali vytěsnit hru po vystižení havlíčkobrodské kombinace do středního pásma, kde se hnal do útoku rozjetý Vaněk, ale před brodskými beky mu utekl puk na poslední chvíli z hole.
     
    19:25
    Při obléhání olomoucké branky se tlačil do zakončení zblízka důrazný útočník Havel a byl nedovoleně zastaven. Dvouminutový trest si odnesl Schejbal (OLO) za pád pod nohy.
     
    18:42
    Hosté odolali územní převaze bojovníků z Kotliny a dostali puk do středního pásma, kde dlouhý a urputný souboj u mantinelu přerušil až hvizd hlavního sudího. Buly proběhne ve středním pásmu.
     
    17:33
    Havlíčkův Brod oslabení ustál bez úhony, nyní je již v plném počtu a okamžitě pošilhává po gólmanovi Kúdelovi, kolem kterého teď kombinuje.
     
    17:00
    Sedlář si povyjel z rohu pásma a střílel z úhlu na levé straně, gólman Dolejš jeho projektil vyrazil a ukryl puk pod lapačkou dříve, než mohl zblízka dorážet dojíždějící Mareček.
     
    16:33
    Pozděnův projektil z vrcholu kruhů gólmana Dolejše neohrozil, protože ho brodská obrana vytlačil jen do ochranné sítě. Rebelům se zanedlouho podařilo vyhodit puk ze svého pásma, když vystihli olomouckou rozehrávku.
     
    15:50
    Z prostoru levého kruhu zahrozil svižnou střelou zápěstím Voznica, jenže našel v prostoru u bližší tyčky jen připravenou Dolejšovu náruč. Buly proběhne v brodském pásmu.
     
    15:33
    Na trestnou lavici usedl Račanský (HBR), který se provinil držením protihráče.
     
    14:40
    Zakončení na obou stranách hřiště. Nejdříve si poradil s ranou z prostoru mezi kruhy gólnan Dolejš, který ukryl puk do náruče. Poté se zaskvěl i jeho protějšek Kúdela, jenž si poradil s Kozlíkovou ranou z mírného úhlu na levé straně a následně vyrazil betony i Pecnův projektil od modré čáry.
     
    13:53
    Brankář kúdela se vydal na dlouhý výlet ze svého brankoviště, když se vydal vstříc nahozenému puku až do rohu olomouckého pásma a zde ho ukryl pod lapačkou před dojíždějícími útočníky, kteří by se ocitli v dobré pozici ped otevřenou obranou.
     
    13:20
    Mareček zkoušel štěstí střelou od pravého mantinelu, jenže brankáře Dolejše, který ukryl ktoouč u bližší tyčky pod lapačkou, svým projektilem nepřekvapil. Havlíčkův Brod následně dobývá olomoucké obranné pozice, zatím bez úspěchu.
     
    12:20
    Se svou troškou do mlýna přispěchal na druhé straně kluziště také obránce Novotný, jehož rána neprošla skrumáží těl v prostoru levého kruhu.
     
    11:30
    Nahozený puk z vrcholu levého kruhu ještě zkoušel tečovat v předbrankovém prostoru dobře postavený Haas, ale gólman Dolejš měl poměrně dobrý výhled a puk vyrazil betony do bezpečí.
     
    10:50
    Ostrou ránu z prostoru mezi kruhy měl na svědomí Zdražil, od kterého letící puk zamířil jen do připravené náruče gólmana Kúdely, který lapil puk do nastavené náruče.
     
    10:22
    Oba soupeři se pokusili o založení postupné kombinace, jenže ta skončila na obou stranách barikády neúspěchem. Obě mužstva vzápětí rychle vystřídala.
     
    09:30
    Obrovská šance Rebelů. V prostoru levého kruhu z mohutného nápřahu vypálil rozjetý Ondráček a gólman Kúdela vyrazil jeho ránu jen do prostoru před sebou, odkud dorážel do betonů olomouckého muže s maskou dojíždějicí Hadrava!
     
    08:24
    Domácí po zisku kotouče založili bleskový útok, jenže při přechodu přes útočnou modrou čáru se provinili postavením mimo hru. Vhazování zvládli lépe hosté a dostali se na dostřel branky, jenže v kruhu nesedla vůbec střela Marečkovi, od níž puk vyletěl hodně pomalu a stal se pro brankáře Dolejše snadnou kořistí.
     
    07:44
    Bojovníci z Kotliny drží hru v útočných pozicích, kde se jim daří kombinovat, jenže Kohouti k nim hodně rychle přistupují a uzavírají jim prostor k vytvoření nebezpečnější nahrávky nebo nepříjemné střely.
     
    06:55
    Rebelům se pdoařilo vyvézt puk do útočnéhio pásma a poté dokázali odrazit olomoucký útočný nálet, po němž přesunuli hru do blízkosti gólmana Kúdely.
     
    05:55
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové jdou po rychlém protiútoku ve vlastním oslabení do vedení. Po zblokované ráně od modré čáry, jíž Michal Zdražil kuriózně vyvezl z pásma ve svých chráničích, se ocitl v samostatném úniku MARTIN HADARAVA a po povedeném blafáku do bekhendu skóroval podél Kúdelova boku! Asistence: Michal Zdražil.
     
    05:39
    Havlíčkův Brod vyvezl puk do útočného pásma a v tomto prostoru na chvilku zdržel hru, což mu v oslabeném počtu náramně hraje do karet. Olomouc se už ale hrne zpět do přesilovkových pozic.
     
    04:55
    Zohorna poté ještě střílel z ostrého úhlu na pravé straně, ale našel u bližší tyčky jen připravenou Kúdelovu náruč. Po odpískání putuje na lavici hanby Kulhánek (HBR) za nedovolené bránění.
     
    03:50
    Ve skvělé šanci se ocitl Zohorna, který obdržel nahrávku do předbrankového prostoru a zblízka střelou zápěstím nastřelil vymrštěné betony ležícího gólmana Kúdely, který zabránil jisté pohromě!
     
    03:20
    Do ofenzívy také Hanáci okamžitě vyrazili, jenže na brodskou obranu nenašli účinný recept a gólman Dolejš zasahovat vůbec nemusel. Naopak jeho protějšek Kúdela musel ukrýt pod lapačkou nahozený puk před dojíždějícími útočníky.
     
    02:55
    Havlíčkův Brod založil rychlý útok a rozvinul v útočném pásmu svou kombinaci, jenže záhy o kotouč přišel a hrát mohou hosté, kteří se zmocnili puku za svou bránou.
     
    01:55
    Vhazování v útočném pásmu vyhrála Olomouc a okamžitě zakončila, když se o to ranou od modré čáry postaral Ustrnul, jehož projektil vyrazil gólman Dolejš svými betony do bezpečí.
     
    01:34
    Havlíčkův Brod drží hru v útočném pásmu, kde aktivně a neúnavně napadá olomouckou rozehrávku hned v jejím zárodku. Hanákům to činí očividně potíže, ale pod tlakem zatím žádnou chybu nevyrobili.
     
    00:45
    Hra hned ve svém úvodu vypadala jako přesýpací hodiny, když se puk rychle stěhoval po ledové ploše a měnil svého majitele. Nakonec hledal J. Milfait ze středního pásma dlouhou nahrávkou na útočnou modrou Wasserbauera, jenže ten byl v postavení mimo hru.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Dolejš (Pešek) - Pecen, Bancíř, Ambrož, Šíma, Kulhánek, Musil, Novotný "C" - Wasserbauer, Obdráček, Zdražil, Račanský, Havel, Zohorna "A", J. Milfait "A", J. Doležal, O. Doležal, Kozlík, Hadrava.

    HC Olomouc:
    Kúdela (Motáň) - Ustrnul "C", Schejbal, Haas, Vaněk, Kvapil, Ogrizek, Jergl, Voznica, Kreisel, Králík, Mareček, Pozděna, Fryč, Axman, Lehečka, Machala, Rác "A", Heža "A", Sedlář.

    Rozhodčí:
    A. Chlaň - J. Čížek, J. Padevět.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 6. Hadrava (Zdražil), 47. Kozlík (Wasserbauer) - 21. Haas (Jergl), 41. Rác (Haas), 56. Haas (Mareček)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    HC Olomouc:
    bahis siteleri