K. Vary – Slavia 3:2 (po s.n.) | Vítkovice – Kladno 2:1 (po s.n.) | Liberec – Kometa Brno 5:2 (kon.)
Sparta – Mladá Boleslav 4:2 (kon.) | Motor ČB – Třinec 4:1 (kon.) | Plzeň – Pardubice 3:2 (kon.)
Litvínov – Zlín 3:1 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
3:2 (0:2, 1:0, 2:0)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 30.01.2011, 17:30 • ČEZ Aréna Plzeň • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:30
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Z klinické smrti do stavu nirvány se nyní dostal plzeňský tým. Heřman při protiútoku přenechal puk RADKU DUDOVI, který jednoduchou střelou chladnokrevně překonal Růžičku. Asistence: Martin Heřman.
     
    41:03
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Jeřábek nahodil do rohu kluziště puk, pro který si sjel Svačina. Plzeňský útočník obkroužil branku a vystřelil na Růžičku, který puk jen vyrazil. K dorážce se dostal JAROSLAV MODRÝ a srovnal stav utkání na 2:2. Asistence: Vladimír Svačina.
     
    33:04
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Duda vybojoval puk v rohu a vykoledoval si faul. K odraženému puku se při výhodě dostal Dvořák, který nahrál před branku, kam si sjel JAN DRESLER a překonal dosud neprůstřelného Růžičku. Asistence: Michal Dvořák, Radek Duda.
     
    16:37
    Pardubice právě vstřelily branku!
    JAKUB NAKLÁDAL se dostal do brejku. V útočném pásmu potom objel Modrého, jako by tam plzeňský bek ani nebyl. Pardubický útočník následnou střelou překonal Horčičku. Asistence: Petr Koukal.
     
    02:47
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Kousal přihrál od zadního mantinelu před branku, kde stál DANIEL RÁKOS a překonal Horčičku. Asistence: Robert Kousal.
    Marken.cz

    Otto Slabý

    Branky a nahrávky: 34. Dresler (Dvořák, Duda), 42. Modrý (Svačina), 57. Duda (Heřman) - 3. Rákos (Kousal), 17. Nakládal (Koukal)


    HC Škoda Plzeň: Horčička - Benák, Jiří Hanzlík, Jeřábek, Modrý, Dresler, Frolo, St. Pierre - Vostřák, Vlasák, Svačina - Duda, Straka, Dvořák - Lammers, M. Heřman, Johnson - T. Rachůnek, Haman, Plášek - Stránský.
    HC Dynamo Pardubice: Růžička – Kolář II, Kaberle, Píša, Kočí, Mezei, Nakládal, Jillson. Drtina – Kolář I, Koukal, Starý – Kůrka, Bartek, Buchtele – Zohorna, Špirko, Pineault – Kousal, Nahodil, Rákos.

    Rozhodčí: Minář, Mikola - Poruba, Vengřín

    Diváci: 8236 (vyprodáno)
    bahis siteleri