Žilina – Poprad 1:7 (kon.) | Banská Bystrica – Martin 4:3 (po s.n.) | Skalica – Trenčín 4:2 (kon.)
Košice – Nitra 7:1 (kon.) | HC Slovan – Zvolen 6:1 (kon.)
konec
HC Košice
7:1 (1:1, 4:0, 2:0)
HK Nitra
sk Neděle 30.01.2011, 17:30Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (19:31:05)
     
    58:02
    Hlásateľ na štadióne ohlásil posledné dve minúty riadneho hracieho času, Košice sú však stále pri chuti a snažia sa zlepšiť skóre dnešného zápasu aj napriek vysokému vedeniu.
     
    57:27
    Július Hudáček sa teraz pochlapil pekným zákrokom, keď krátko po buly na jeho bránu vyslal puk jeden z hráčov Nitry, Hudáček však reflexívne vytasil lapačku a potešil oko košického diváka v Steel aréne.
     
    56:02
    Michal Šeda prudko vypálil smerom na bránu, Ján Laco však stihol na tento prudký pokus košického hráča zareagovať a nemusel tak po 8x vyťahovať puk zo svojej siete.
     
    54:07
    Posledný 5 minút pred koncom riadneho hracieho času oslavujú diváci v Steel aréne ďalšie vítazstvo svojich miláčikov, dnes si pripíšu domáci hokejisti už 119 bod v sezóne.
     
    52:32
    Ján Tabaček mal na hokejku aj druhý gól, tentoraz po prudkej strele od modrej čiare, chýbali však centimetre.
     
    50:51
    Košice dali gól! Nádherný gól v podaní JÁNA TABAČEKA, ktorý sa nádherne spoza brány dostal až pred Laca, ktorý nestihol zareagovať na rýchle kľučky košického obranu, veľmi pekný gól.
     
    50:32
    Steel arénou sa už valia prvé mexické vlny.
     
    50:10
    Mám pocit, že posledných 10 minút tohto zápasu to už bude len exibícia domáceho tímu, ktorý v poslednej tretine má všetko vo svojich rukách a hostia budú dnes ešte radi ak nedostanú ďalšiu nádielku.
     
    48:07
    Košičania sa usadili v útočnom pásme a obrana Nitry má momentálne čo robiť s tlakom domáceho tímu.
     
    47:28
    Vylúčenie hostí, na trestnú lavicu si odchádza sadnúť hráč s číslom 27 Michal Novák za krošček.
     
    46:43
    Frolík mal na dosah ďalší domáci gól, pred bránou však už nestihol zachytiť puk a doklepnúť ho tak od odkytej brány nitrianskeho brankára, ktorý má na dnes už určite dosť.
     
    44:34
    Košice v tretej tretine kontrolujú priebeh stretnutia, hostia sa len veľmi ťažko dostávajú k puku a mám pocit, že v tejto tretine ešte ani len nevystrelili smerom na Hudáčka.
     
    42:45
    Opäť zmätok pred bránou hostí, Ján Laco sa tentoraz stihol zareagovať a skryl puk do svojej lapačky.
     
    41:56
    Košice dali gól! Šiesty gól Košíc v tomto zápase pridáva pozorný JAROSLAV KRISTEK, ktorý správne zareagoval pred bránou a doklepul puk pod padajúceho nitrianskeho brankára.
     
    40:32
    Dúfajme, že tretia tretina už nebude len dohrávacia pasáž, o víťazovi dnešného stretnutia je už prakticky rozhodnuté, neverím, že Nitra v momentálne forme dokáže streliť rozbehnutým Košiciach behom 19tich minút aspoň 4 góly na prípadné predĺženie.,
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    39:02
    Košice v závere druhej tretiny držia puk v útočnom pásme, domáci hokejisti si poistili doterajšie vedenie dvoma pohotovými gólmi v početnej nevýhode a v tretej časti môžu pokojne nastúpiť s náskokom štyroch gólov.
     
    37:12
    Košice dali gól! Domácim hokejistom sa podarili vo vlastnom oslabení streliť dokonca dva góly, keď po priam tak istej akcii ako pred chvíľou Bartoš s Draveckým zaúradovali Ján Tabaček, ktorý pred bránou našiel STANISLAVA GRONA a ten sa taktiež nemýlil.

    Rastislav Supik

    Branky a nahrávky: 4. Frolík, 27. Grman, 34. Dravecký (Gron), 36. Dravecký (Bartoš), 38. Gron (Tabaček), 42. Kristek, 51. Tabaček - 7. Saliji


    HC Košice:
    HK Nitra:
    thejrc.org