Žilina – Poprad 1:7 (kon.) | Banská Bystrica – Martin 4:3 (po s.n.) | Skalica – Trenčín 4:2 (kon.)
Košice – Nitra 7:1 (kon.) | HC Slovan – Zvolen 6:1 (kon.)
konec
HC Košice
7:1 (1:1, 4:0, 2:0)
HK Nitra
sk Neděle 30.01.2011, 17:30Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (19:31:05)
     
    58:02
    Hlásateľ na štadióne ohlásil posledné dve minúty riadneho hracieho času, Košice sú však stále pri chuti a snažia sa zlepšiť skóre dnešného zápasu aj napriek vysokému vedeniu.
     
    57:27
    Július Hudáček sa teraz pochlapil pekným zákrokom, keď krátko po buly na jeho bránu vyslal puk jeden z hráčov Nitry, Hudáček však reflexívne vytasil lapačku a potešil oko košického diváka v Steel aréne.
     
    56:02
    Michal Šeda prudko vypálil smerom na bránu, Ján Laco však stihol na tento prudký pokus košického hráča zareagovať a nemusel tak po 8x vyťahovať puk zo svojej siete.
     
    54:07
    Posledný 5 minút pred koncom riadneho hracieho času oslavujú diváci v Steel aréne ďalšie vítazstvo svojich miláčikov, dnes si pripíšu domáci hokejisti už 119 bod v sezóne.
     
    52:32
    Ján Tabaček mal na hokejku aj druhý gól, tentoraz po prudkej strele od modrej čiare, chýbali však centimetre.
     
    50:51
    Košice dali gól! Nádherný gól v podaní JÁNA TABAČEKA, ktorý sa nádherne spoza brány dostal až pred Laca, ktorý nestihol zareagovať na rýchle kľučky košického obranu, veľmi pekný gól.
     
    50:32
    Steel arénou sa už valia prvé mexické vlny.
     
    50:10
    Mám pocit, že posledných 10 minút tohto zápasu to už bude len exibícia domáceho tímu, ktorý v poslednej tretine má všetko vo svojich rukách a hostia budú dnes ešte radi ak nedostanú ďalšiu nádielku.
     
    48:07
    Košičania sa usadili v útočnom pásme a obrana Nitry má momentálne čo robiť s tlakom domáceho tímu.
     
    47:28
    Vylúčenie hostí, na trestnú lavicu si odchádza sadnúť hráč s číslom 27 Michal Novák za krošček.
     
    46:43
    Frolík mal na dosah ďalší domáci gól, pred bránou však už nestihol zachytiť puk a doklepnúť ho tak od odkytej brány nitrianskeho brankára, ktorý má na dnes už určite dosť.
     
    44:34
    Košice v tretej tretine kontrolujú priebeh stretnutia, hostia sa len veľmi ťažko dostávajú k puku a mám pocit, že v tejto tretine ešte ani len nevystrelili smerom na Hudáčka.
     
    42:45
    Opäť zmätok pred bránou hostí, Ján Laco sa tentoraz stihol zareagovať a skryl puk do svojej lapačky.
     
    41:56
    Košice dali gól! Šiesty gól Košíc v tomto zápase pridáva pozorný JAROSLAV KRISTEK, ktorý správne zareagoval pred bránou a doklepul puk pod padajúceho nitrianskeho brankára.
     
    40:32
    Dúfajme, že tretia tretina už nebude len dohrávacia pasáž, o víťazovi dnešného stretnutia je už prakticky rozhodnuté, neverím, že Nitra v momentálne forme dokáže streliť rozbehnutým Košiciach behom 19tich minút aspoň 4 góly na prípadné predĺženie.,
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    39:02
    Košice v závere druhej tretiny držia puk v útočnom pásme, domáci hokejisti si poistili doterajšie vedenie dvoma pohotovými gólmi v početnej nevýhode a v tretej časti môžu pokojne nastúpiť s náskokom štyroch gólov.
     
    37:12
    Košice dali gól! Domácim hokejistom sa podarili vo vlastnom oslabení streliť dokonca dva góly, keď po priam tak istej akcii ako pred chvíľou Bartoš s Draveckým zaúradovali Ján Tabaček, ktorý pred bránou našiel STANISLAVA GRONA a ten sa taktiež nemýlil.
     
    35:52
    Košice dali gól! Domácim hokejistom sa podarilo streliť gól vo vlastnom oslabení, keď po pravej strane prešiel s pukom pred bránu Peter Bartoš, ktorý opäť našiel pred Lacom svojho spoluhráča VLADIMÍRA DRAVECKÉHO a ten behom dvoch minút strelil svoj druhý gól v zápase.
     
    35:12
    Vylúčenie hráčskej lavice domáceho tímu za porušenie pravidla pri striedaní.
     
    33:51
    Košice dali gól! Tretí gól domáceho tímu prichádza po akcii na ktorej začiatku bol Stanislav Gron, ten sa pekne natlačil pred bránu kde našiel ešte lepšie postaveného VLADIMÍRA DRAVECKÉHO a jeho zakončenie z bezprostrednej vzdialenosti nemohlo dopadnúť inak ako gólom.
     
    32:21
    Hrá sa prevažne v strednom pásme, domáci hokejisti majú stále menšiu hernú prevahu no stále to nieje to pravé orechové na aké sme zvyknutý v centre východného Slovenska.
     
    30:28
    Krátko po vhadzovaní Košíc v útočnom pásme sa dostal k strele od modrej Michal Šeda, jeho prudký pokus zastavila až konštrukcia brány, o pár sekúnd neskôr si tento hráč nerozumel s Hudáčkom v bráne a mohol z toho byť vlastný gól domáceho tímu.
     
    30:03
    Zakázané uvoľnenie Košíc, hra sa vráti na vhadzovanie pred Hudáčka.
     
    29:28
    Dva svetlé momenty na strane hostí, Július Hudáček však dobre zareagoval a zmaril dva strelecké pokusy útočníkov HK Nitra.
     
    27:32
    Domácich hokejistov ich druhý gól opäť prebudil ale stále to nestačí v útočnom pásme na jasnejšie vedenie v zápase, hostia sa v polovici zápasu opäť musia popasovať s faktom, že prehrávajú o jeden gól a určite sa pokúsia čo najrýchlejšie vyrovnať.
     
    26:13
    Košice dali gól! Po dlhom čase zvládnutá presilová hra oceliarov, keď sa po odraze od zadného mantinelu dostal puk priamo na hokejku MICHALA GRMANA a ten prudkou strelou prestrelil všetko čo mu stálo v ceste.
     
    25:12
    Obraz hry je od začiatku druhej časti stretnutia podobný, miernu aktivitu majú domáci hokejisti, ktorí si navyše po faule Ladislava Gabriša môžu zahrať v početnej výhode.
     
    23:58
    Hrá sa momentálne z jednej strany na druhú, ani jeden tím si nevie vypracovať stálejší tlak, diváci v Steel aréne tak naďalej čakajú na ďalší presný zásah ich miláčikov.
     
    23:09
    Dnešné stretnutie sleduje 5265 platiacich divákov.
     
    21:30
    Domácim hokejistom sa zatiaľ v početnej výhode nedarí dostať na dlhšie puku a ohroziť súperovho brankára, ktorý od začiatku tejto tretiny prakticky nesiahol na puk.
     
    20:15
    Vylúčenie hostí, na trestnú lavicu si odchádza sadnúť Tomáš Hrnka na dve minúty za seknutie.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    18:23
    Posledné minúty sa hrá prevažne v strednom pásme, domáci hokejisti majú miernu hernú prevahu ale nedarí sa im tento fakt zúžitkovať vo väčší tlak.
     
    17:04
    Košice hrajú v plnom počte, domáci hokejisti zvládli túto početnú nevýhodu veľmi dobre a svojho súpera nepustili počas dvoch minút prakticky pred bránu.
     
    16:02
    Nitra stále nevie nič vymyslieť počas tejto presilovej hry, Hudáček ešte nemusel zasahovať a paradoxne momentálne viac držia puk vo svojej moci domáci hokejisti.
     
    15:12
    Nitra hrá už 30 sekúnd presilovú hru a prakticky sa hostia ešte len nedostali z obranného pásma, Nitra by mala pridať ak chce počas tejto početnej výhody streliť gól.
     
    14:38
    Vylúčenie domáceho tímu, na trestnú lavicu si odchádza sadnúť Marcel Baláž, ktorý sa v obrannom pásme previnil podľa hlavného rozhodcu hákovaním.
     
    14:11
    Šanca Košíc na ktorej konci bol Peter Fabuš, jeho pokusu však chýbalo pár centimetrov aby bol úspešný, hra sa navyše dostala do stredného pásma.
     
    13:19
    Hra je momentálne vyrovnaná, Nitra sa síce prevažne musí brániť ale v posledných fázach stretnutia to nerobí zverencom Branislava Okuliara väčšie problémy.
     
    12:23
    Košičania ešte po návrate vylúčeného Salijiho držali puk v útočnom pásme, hostia sa však nakoniec dokázali sformovať, získať puk a momentálne ho Nitra drží v útočnom pásme, bohužiaľ pre hostí bez streleckého pokusu.
     
    11:23
    Ďalší úspešný zákrok nitrianskeho brankára, ktorý tentoraz zlikvidoval pokus Radka Deyla od modrej čiary, pokus košického útočníka nebol natoľko presný ani rýchly aby prekvapil pozorného Laca, na trestnej lavici sa už pripravuje Samir Saliji, ktorý o 4 sekundy bude môcť nastúpiť na ľadovú plochu.
     
    11:12
    Už len 15 sekúnd bude Samir Saliji na trestnej lavici, domáci hokejisti sa teraz musia pokúsiť vyhrať vhadzovanie v útočnom pásme a ešte sa pokúsiť niečo vymyslieť.
     
    10:19
    Hostia sa po tvrdom ale nepresnom pokus Jána Tabačeka dostali k puku a podarilo sa im ho vyhodiť až k Hudáčkovi, domáci hokejisti sa tak musia rýchlo stiahnuť a založiť tak ďalší útočný výpad smerom na Laca.
     
    10:01
    Košičania sa usadili v útočnom pásme.
     
    9:27
    16 sekúnd pred návratom Draveckého na ľadovú plochu si na trestnú lavicu odchádza sadnúť autor úvodného gólu Nitranov, Samir Saliji za hákovanie.
     
    9:12
    Košičania zatiaľ hrajú toto oslabenie veľmi dobre, darí sa im eliminovať svojho súpera, ktorý sa prakticky v tejto presilovej hre nedostal ku strele.
     
    7:43
    Vylúčenie domáceho tímu, na trestnú lavicu si za napadnutie odchádza sadnúť Vladimír Dravecký, ktorý na dve minúty oslabí svojich spoluhráčov v poli.
     
    6:55
    Nitra sa vrátila do zápasu rýchlym a prekvapivým gólom o ktorý sa postaral Samir Saliji, hostí možno práve tento gól psychicky posilní a budú vyrovnanejším súperom Košíc v tomto zápase, lebo okrem jedného gólu zatiaľ Nitra nepredviedla veľmi oslnivý výkon.
     
    6:14
    Nitra dala gól! SAMIR SALIJI sa teraz ako blesk z jasného neba objavil po presnej prihrávke v útočnom pásme, útočník hosťujúceho tímu pred bránou nezaváhal, vypálil to medzi betóny košického brankára a ten musel po 1x vyťahovať puk zo svojej siete v tomto zápase.
     
    5:51
    Nitra sa momentálne len ťažko dostáva do hernej pohody, hostia sa väčšinu zápasu len bránia a len veľmi veľmi ťažko sa dostávajú k puku už v strednom pásme.
     
    4:56
    Hrá sa pomerne často bez prerušenia hry, rozhodcovia nechávajú hre voľnejší priebeh, spokojnejší zatiaľ môžu byť len domáci hokejisti, ktorí sa od úvodu vrhli na svojho súpera a zatiaľ dobrým tempom hry bavia divákov na štadióne.
     
    4:12
    Opäť náznak šance na domácej strane, keď Huba hľadal z otočky pred bránou nikým nebráneného Fabuša, ten sa však k puku nedostal a domáci hokejisti sa tak musia "vypratať" do stredného pásma.
     
    3:42
    Steel aréne je dnes zaplnená tradične na túto sezónu, odhadom tak 5500 divákov.
     
    3:07
    Košice dali gól! Domáci hokejisti sa nakoniec presadili v útočnom pásme, keď na modrej čiare prebral puk MARTIN FROLÍK, ktorý aj s dávkou šťastia nakoniec prestrelil momentálne smutného nitrianskeho brankára.
     
    2:45
    Prepáčte menší výpadok internetového spojenia, počas tohto obdobia sa dokázali presadiť hlavne domáci hokejisti, ktorí si vypracovali pred bránou svojho súpera peknú šancu, Ján Laco však reflexívne zachytil túto strelu do bezpečia.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.

    Rastislav Supik

    Branky a nahrávky: 4. Frolík, 27. Grman, 34. Dravecký (Gron), 36. Dravecký (Bartoš), 38. Gron (Tabaček), 42. Kristek, 51. Tabaček - 7. Saliji


    HC Košice:
    HK Nitra:
    bahis siteleri