Litoměřice – Písek 4:0 (kon.) | Chrudim – Vrchlabí 4:3 (po s.n.) | Benátky n/J – Třebíč 2:3 (po pr.)
Havlíčkův Brod – Znojmo 8:3 (kon.) | Olomouc – Ústí n/L 5:2 (kon.) | Beroun – Chomutov 2:3 (kon.)
Tábor – Kadaň 4:3 (po s.n.) | Hr. Králové – Jihlava 1:6 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
8:3 (3:2, 3:0, 2:1)
HC LERAM Orli Znojmo
Sobota 05.02.2011, 17:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:53
    Za katr je vykázán na 2 minuty za podražení Endál (HBR).
     
    58:43
    Vošmik (HBR) si vyšlápl poblíž havlíčkobrodské střídačky na protihráče a obdržel 2 minuty za hrubost.
     
    57:20
    Další potyčka se strhla po odpískání v blízkosti havlíčkobrodské branky. Na lavici hanby současně míří za hrubost Jarůšek (ZNO) a Šenkeřík (HBR).
     
    56:05
    Po souboji v levém kruhu havlíčkobrodského pásma vyfasovali dvouminutové tresty za hrubost Lev (ZNO) a Vošmik (HBR).
     
    55:22
    Osobní trest na 10 minut za nesportovní chování obdržel Morava (HBR).
     
    55:02
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Havlíčkův Brod znovu odskakuje Moravanům na pětibrankový rozdíl. V útočném pásmu se chopil puku VÁCLAV MEIDL, který využil své urostlé postavy a dlouhých rukou, když se natlačil z pravého kruhu až těsně před brankoviště a po ledě obstřelil pravý Pancův beton! Asistence: Lukáš Endál, Vojtěch Němec.
     
    54:08
    Lattner (ZNO) se provinil proti hokejovým pravidlům sekáním.
     
    52:16
    Orli právě vstřelili branku!

    Orlí letka nakonec početní převahu využívá ve svůj prospěch a střílí svůj třetí gól. Lubomír Štach našel přesnou nahrávkou napříč předbrankovým prostorem VLADIMÍRA ŘÍHU, který si sám v mírném úhlu na levé straně počkal na Slipčenkův pohyb a přesnou ranou do horního růžku skórovál! Asistence: Lubiomír Štach.
     
    51:30
    Tak to je nepříjemná situace pro Rebely a naopak skvělá šance pro Znojmo zkorigovat nepříznivý stav. Za nedovolení bránění udělil rozhodčí dvouminutový trest brankáři Slipčenkovi (HBR). Trest za něj odpyká Meidl (HBR).
     
    51:15
    Stromko (HBR) vyfasoval dvouminutový trest za nedovolené bránění.
     
    50:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A také gólman Panec nakonec kapituluje. po přiťuknutí Vojtěcha Němce vypálil na vrcholu levého kruhu JAN PAVLÍK a tvrdou ranou, jíž brankář Panec přes zakrytý výhled nejspíše špatně viděl, rozechvěl síťku znojemské branky! Asistence: Vojtěch Němec.
     
    49:22
    Meidlovo bekhendové nahození z vrcholu kruhů si zpracoval mezi kruhy tísněný Endál a zkoušel se obtočit kolem Novák (ZNO), který ho fauloval a dostal 2 minuty za sekání.
     
    46:52
    Zohorna na vrcholu levého kruhu naznačil střelu a poslal utěšenou přihrávku do předbrankového prostoru na Švaňhala, jehož rána z mírného úhlu na pravé straně minula vzdálenější Pancovu tyčku!
     
    46:27
    Havlíčkobrodský útočný výpad zastavilo Znojmo jen za cenu nedovoleného zákroku. Dvouminuvý trest vyfasoval Novák (ZNO) za hákování.
     
    43:45
    Na trestnou lavici usedá za hákování Morava (HBR).
     
    35:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové odrazili znojemský útok a po zisku kotouče založili rychlý protiútok, při němž v přečíslení 3 na 2 adresoval Holec z mezikruží pas na ROMANA VONDRÁČKA, jenž se nerozpakoval a tvrdou ranou po ledě prostřelil gólmana Kacetla! Asistence: Miroslav Holec, Daniel Krejčí.
     
    34:03
    Morava podklouzl u puku v rohu pásma, na což se dostal ke kotouči Podešva a adresoval přesnou a hodně povedenou nahrávku do předbrankového prostoru na tozjetého Lva, který sám zblízka nastřelil jen hruď dobře postaveného gólmana Slipčenka, který následně zalehl puk!
     
    31:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Bojovníci z Kotliny si již vypracovali tříbrankové vedení. U pravého mantinelu útočného pásma prodloužil puk vpádu Jan Knotek na volného HYNKA ZOHORNU, který si sjel do předbrankového prostoru a se zkušeností ostříleného mazáka si položil na zem gólmana Kacetla, po čemž skóroval bekhendem nad jeho pravý beton! Asistence: Jan Knotek, Lukáš Endál.
     
    28:32
    Havlíčkův Brod se tlačil po vyražené střele k dorážkám v předbrankovém prostoru a vznikla z toho poměrně bujará strkanice, po níž se vylučuje. Na trestnou lavici současně usedají Pláněk (ZNO) a Zohorna (HBR), oba za hrubost. Hraje se 4 na 4.
     
    25:45
    Havlíčkův Brod naplno rozvinul v útočných pozicích svou kombinaci a po souboji v rohu pásma si vynutil faul. Na lavici hanby putuje Říha (ZNO) za podražení, ale i Endál (HBR) za nafilmovaný pád.
     
    21:34
    Hosté si ještě v závěru početní převahy vynutili územní převahu, při níž kombinovali na dostřel gólmana Slipčenka, kterého se jim také podařilo ohrozit. Brodský muž s maskou zlikvidoval nepříjemnou střelu zblízka, jíž ztlumil betony a následně ji ukryl pod lapačkou!
     
    20:47
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové vlétli do prostřední části jako uragán a rychle navýšili svůj hubený náskok. Miroslav Holec zavezl puk do útočného pásma, kde byl faulován a při signalizované výhodě domácí vydatně ostřelovali znojemské pozice. Nakonec poslal Jan Knotek puk na vrchol kruhů k JANU PAVLÍKOVI, jehož tvrdá rána z mohutného nápřahu po ledě propálila vše, co jí stálo v cestě! Asistence: Jan Knotek.
     
    19:18
    Dvouminutový trest dostal Endál (HBR) za sekání.
     
    19:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    a Rebelové se ujímají poprvé těsného vedení. Po nahrávcve Miroslava Holce se dostali Rebelové do přečíslení 2 na 1, v němž Roman Vondráček poslal z pravého kruhu prozíravý pas před branku na najíždějícího JANA KNOTKA, který okamžitě poslal puk jemnou tečí pod horní tyčku! Asistence: Roman Vondráček, Miroslav Holec.
     
    16:00
    Mezi kruhy měl dostatek času a prostoru ke střele Endál, ale znojemští zadáci před ním rychle zhustili prostor, na což brodský forvard nezpanikařil a poslal kotouč vedle sebe číhajícímu Zábranskému, jehož ostrou ránu z mezikruží schoval gólman Kacetl do vymrštěné lapačky!
     
    14:42
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno. Na vrcholu kruhů přiťukl Marian Morava puk LUKÁŠI ENDÁLOVI, který z mohutného nápřahu a bez přípravy propálil tvrdou ranou, jež letěla kousek nad ledem, gólmana Kacetla! Asistence: Marian Morava, Roman Vondráček.
     
    13:52
    Na lavici hanby rozhodčí vykázal Rangl (ZNO), kterému uděli 2 minuty za podražení. Rebelové budou hrát 51 sekund proti třem bruslařům v poli.
     
    12:43
    Trojan (ZNO) dostal dvouminutový trest za napadení.
     
    10:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové snižují a důležitým gólem se dostávají na dostřel Znojma. Po přiťuknutí Romana Vondráčka napřáhl na vrcholu kruhů MIROSLAV HOLEC, který tvrdou a přesnou ranou doslova propálil gólmana Kacetla! Asistence: Roman Vondráček.
     
    09:51
    Havlíčkobrodská přesilovka měla doslova jepičí život. Ve středním pásmu se provinil nedovoleným zákrokem Morava (HBR), jenž dostal 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    09:41
    Endál se elegantní kličkou na levém křídle zbavil poblíž kruhu protihráče, naznačil střelu a rychle obkroužil bránu, po čemž se snažil neúspěšně protlačit puk k bližší tyčce přes Kacetlův připravený beton. Po odpískání ale dostává Znojmo dvouminutový trest za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Kovalský (ZNO).
     
    05:39
    Orli právě vstřelili branku!

    A Orli se ujímají dvoubrankového vedení. Do samostatného úniku se tlačil Jakub Lev, který byl faulován v předbrankovém prostoru, ale ležící puk před brankovištěm rychle dojel MARTIN PODEŠVA a zblízka ho po nepřehledné situaci poslal za brankovou čáru! Asistence: Jakub Lev, Jan Lattner.
     
    04:22
    Orli právě vstřelili branku!

    Orlí letka sevřela Rebely do pevného objetí a ze značné územní převahy, v níž ostřelovala brodskou branku, se ujímá těsného vedení. Od modré čáry nahodil František Pospíšil puk do skrumáže před brankou, kde se nejrychleji zorientoval TOMÁŠ KOMÍNEK a jemnou tečí z bezprostřední blízkosti usměrnil kotouč k pravé Slipčenkově tyčce! Asistence: František Komínek, Tomáš Klimeš.
     
    00:19
    Obránce Šenkeříka při rozehrávce hodně důrazně napadal Vyletelka (ZNO) a dostal dvouminutový trest za sekání.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 11. Holec (Vondráček), 15. Endál (Morava, Vondráček), 20. Knotek (Vondráček, Holec), 21. Pavlík (Knotek), 32. Zohorna (Knotek, Endál), 36. Vondráček (Holec, Krejčí), 51. Pavlík (Voj. Němec), 56. Meidl (Endál, Voj. Němec) - 5. Komínek (Pospíšil, Klimeš), 6. Podešva (Lev, Lattner), 53. Říha (Štach)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Slipčenko (Opršal) - Šenkeřík, Morava (C), Zítka, Sova, Krejčí, Vošmik, Pavlík - Zábranský, Holec, Knotek, Stromko, Švaňhal, Vondráček, Zohorna, Endál, Štěpánek, Fiedler, Voj. Němec, Meidl.
    HC LERAM Orli Znojmo: Kacetl (Panec) - Rangl, Pospíšil, Pláněk, Novák, Štach, Klimeš, Kolafa, Lattner - Říha (C), Komínek, Podešva, Rajnoha, Vyletelka, Lev, Trojan, Kovalský, Jarůšek.

    Rozhodčí: Zbyněk Kubičík - Pavel Dřínovský, Jiří Chocholouš
    bahis siteleri