USA – Finsko 7:4 (kon.) | Česko – Rusko 4:3 (kon.)
konec
USA
7:4 (2:2, 3:1, 2:1)
Finsko
Neděle 13.02.2011, 13:00Turnaj pěti (U18)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:59
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Přeci jen se Finové dočkali! Nicméně to již zřejmě nebude znamenat nic jiného, než čestný úspěch. Pohledná akce Finů končí brankou! Wilenius si vyměnil puk s MIREM AALTONENEM, který poslal puk do klece. Asistence: Tomi Wilenius.
     
    50:19
    USA právě vstřelilo branku!
    A o vítězí tohoto zápasu je nejspíše rozhodnuto. J.T.Miller přihrál REIDU BOUCHEROVI, který přízemní střelou našel skulinku mezi betony Perhonena. Asistence: J.T. Miller.
     
    45:16
    USA právě vstřelilo branku!
    Spojené státy již odskakují na rozdíl tří branek! Na pravé straně inkasoval přihrávku od Millera REID BOUCHER a tentokrát volil místo kličky střelu mezi betony. Asistence: J.T. Miller, Joe Fiala.
     
    37:45
    USA právě vstřelilo branku!
    Poprvé v dnešním utkání utíká Amerika o dvě branky! Z rohu útočného pásma poslal puk před branku Adam Reid. Před Perhonenem se nacházel TRAVIS BOYD, který jen lehce doklepl puk za záda finského gólmana. Asistence: Travis Boyd, Michael Paliotta.
     
    27:13
    USA právě vstřelilo branku!
    Ale Američané opět odskakují! Po návratu z trestné lavice Lamberga se Pietila dostal k puku a naservíroval přihrávku COLU BARDREAUOVI, ten zamířil přesně do sítě. Asistence: Blake Pietila.
     
    22:48
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Ale Spojené státy americké si vedení neužily dlouho, jelikož Finsko bleskově odpovídá! V přečíslení si vyměnil puk Ville Pokka s VILLE JÄRVELÄINENEM a ten překonal bezmocného Matta McNeelyho. Asistence: Ville Pokka.
     
    21:18
    USA právě vstřelilo branku!
    Amerika zasazuje další tvrdý úder! Rocco Grimaldi předložil puk REIDU BOUCHEROVI, ten na nic nečekal a přímo zamířil do klece finského celku. Asistence: Rocco Grimaldi.
     
    19:26
    USA právě vstřelilo branku!
    Spojené státy americké se přeci jen dočkali a vyrovnávají stav zápasu. Finy to bude určitě mrzet, že dostali branku do kabiny. Bardreau našel zpoza branky BLAKEA PIETILU, který střelou z první překonal Perhonena a zaznamenává tak už druhý gól v tomto zápase. Asistence: Cole Bardreau, Ryan Haggerty.
     
    10:36
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A Finové jdou opět do vedení. Puk, který směřoval na amerického beka perfektně zastavil TONI KALLELA a v cestě na McNeelyho už mu nestálo nic. Samostatný nájezd proměnil na jedničku, když se prezentoval střelou pod lapačku amerického brankáře. Bez asistence.
     
    07:31
    USA právě vstřelilo branku!
    Ve vlastním oslabení se Americe podařilo vyrovnat stav utkání. Zásluhu na tom má BLAKE PIETILA, který v útočném pásmu obral jednoho z Finů o kotouč a postupoval na Perhonena. Napoprvé ho ještě nepřekonal, nicméně z následné dorážky již rozvlněl finskou síť. Bez asistence.
     
    01:46
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A finský kádr jde hned v úvodu utkání do vedení! Aleksi Rekonen skvěle našel MARKUSE HÄNNIKÄINENA, který pouze zamířil do odkryté branky a zajišťuje tak vedení svého týmu. Asistence: Aleksi Rekonen, Olli Määttä.

    Sanny Muharem

    Branky a nahrávky: 8. Pietila, 20. Pietila (Bardreau, Haggerty), 22. Boucher (Grimaldi), 28. Bardreau (Pietila), 38. Boyd (Reid, Paliotta), 46. Boucher (Miller, Fiala), 51. Boucher (Miller) - 2. Hännikäinen (Rekonen, Määttä), 11. Kallela, 23. Järveläinen (Pokka), 59. Aaltonen (Wilenius)


    USA: McNeely (Gibson) - Murphy, Russo, Paliotta, McCabe, Fiala, Kaib, Ryan, Van Voorhis - Larraza, Biggs "C", Boyd - Miller, Boucher, Grimaldi - Pietila, Bardreau, Haggerty - Reid, Carlson, Kerdiles.
    Finsko: Perhonen (Kekki) - Auvinen, Tommila, Määtä, Pokka, Ristolainen, Valkonen, Lindbohm, Leino - Järveläinen, Granlund "C", Kallela - Aaltonen, Wilenius, Kossila - Hännikäinen, Rekonen, Henritius - Liedes, Lamberg, Harjama.

    Rozhodčí: Fraňo, Mikula - Gebauer, Lederer
    bahis siteleri