USA – Finsko 7:4 (kon.) | Česko – Rusko 4:3 (kon.)
konec
USA
7:4 (2:2, 3:1, 2:1)
Finsko
Neděle 13.02.2011, 13:00Turnaj pěti (U18)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:30
    Další trefu do černého mohl ještě přidat Pietila, který jel tváří v tvář na Perhonena, ale tentokrát na něj lék nenašel.
     
    58:59
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Přeci jen se Finové dočkali! Nicméně to již zřejmě nebude znamenat nic jiného, než čestný úspěch. Pohledná akce Finů končí brankou! Wilenius si vyměnil puk s MIREM AALTONENEM, který poslal puk do klece. Asistence: Tomi Wilenius.
     
    56:36
    Bardreau s Haggertym jeli sami na jediného finského zadáka, přičemž první jmenovaný elegantně předložil puk Haggertymu, na kterého zívala zcela odkrytá branka, on však chvíli váhal a nechal tak vyniknout Perhonena, když jeho střelu finský gólman brilantně chytnul lapačkou. Americký forvard se teď může pouze držet za hlavu, že si nevylepšil osobní statistiky, když už má jeho tým jisté vítězství v turnaji.
     
    51:05
    Finové budou mít možnost dát alespoň kontaktní gól, když k trestoměřičům putuje Blake Pietila za sekání.
     
    50:19
    USA právě vstřelilo branku!
    A o vítězí tohoto zápasu je nejspíše rozhodnuto. J.T.Miller přihrál REIDU BOUCHEROVI, který přízemní střelou našel skulinku mezi betony Perhonena. Asistence: J.T. Miller.
     
    48:40
    Sledujeme neuvěřitelný tlak Spojených států, jedna střela za druhou se valí na Perhonena, ten zatím odolává.
     
    47:59
    Teď se Finsko bude muset ještě bránit. Za katr putuje Olli Määttä za držení hole.
     
    45:16
    USA právě vstřelilo branku!
    Spojené státy již odskakují na rozdíl tří branek! Na pravé straně inkasoval přihrávku od Millera REID BOUCHER a tentokrát volil místo kličky střelu mezi betony. Asistence: J.T. Miller, Joe Fiala.
     
    44:57
    Reid Boucher obral ve středním pásmu jednoho z Finů a řítil se úplně sám na finského muže v masce, v této konfrontaci byl úspěšnější Samu Perhonen.
     
    43:01
    Kerdiles dotíral před brankou, ale zamířil mimo!
     
    40:22
    Biggs si najel z levé strany a předložil puk Boydovi, který málem přidal další branku, ale Perhonen dobře zasáhl.
     
    37:45
    USA právě vstřelilo branku!
    Poprvé v dnešním utkání utíká Amerika o dvě branky! Z rohu útočného pásma poslal puk před branku Adam Reid. Před Perhonenem se nacházel TRAVIS BOYD, který jen lehce doklepl puk za záda finského gólmana. Asistence: Travis Boyd, Michael Paliotta.
     
    33:39
    Jak již jsem naznačoval, bude se vylučovat. Finský Robert Leino se provinil podražením a dostává tak dvě minuty.
     
    33:32
    V signalizované výhodě vypálil v mezikruží Connor Murphy těsně vedle!
     
    30:31
    Ville Pokka z levé strany vyslal nebezpečný projektil, který pořádně zaměstnal McNeelyho.
     
    27:13
    USA právě vstřelilo branku!
    Ale Američané opět odskakují! Po návratu z trestné lavice Lamberga se Pietila dostal k puku a naservíroval přihrávku COLU BARDREAUOVI, ten zamířil přesně do sítě. Asistence: Blake Pietila.
     
    25:05
    Teď si Amerika zahraje početní výhodu. Zchladit hlavu na trestnou lavici půjde právě zmiňovaný Matti Lamberg, který následně v obranném pásmu sekal jednoho z protihráčů.
     
    24:44
    Obrovovská šance Finska! Finský tým se mohl dostat opět do vedení. McNeely byl rozhozený a ležel ve svém brankovišti, když se v mezikruží dostal ke střele Matti Lamberg. Tomu však rána nesedla a puk skákal kousek vedle tyčky amerického celku!
     
    22:48
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Ale Spojené státy americké si vedení neužily dlouho, jelikož Finsko bleskově odpovídá! V přečíslení si vyměnil puk Ville Pokka s VILLE JÄRVELÄINENEM a ten překonal bezmocného Matta McNeelyho. Asistence: Ville Pokka.
     
    21:18
    USA právě vstřelilo branku!
    Amerika zasazuje další tvrdý úder! Rocco Grimaldi předložil puk REIDU BOUCHEROVI, ten na nic nečekal a přímo zamířil do klece finského celku. Asistence: Rocco Grimaldi.
     
    19:26
    USA právě vstřelilo branku!
    Spojené státy americké se přeci jen dočkali a vyrovnávají stav zápasu. Finy to bude určitě mrzet, že dostali branku do kabiny. Bardreau našel zpoza branky BLAKEA PIETILU, který střelou z první překonal Perhonena a zaznamenává tak už druhý gól v tomto zápase. Asistence: Cole Bardreau, Ryan Haggerty.
     
    17:25
    Zrovna při návratu Američana z trestné lavice přihrával Boucher ze středního pásma opět aktivnímu Grimaldimu, který bekhendovou střelou jen o kousek přestřelil branku!
     
    15:25
    Po chvilce, kde se nedělo nic zajímavého se teď bude vylučovat. Finsko si zahraje další početní výhodu. Zac Larraza fauloval kolenem a půjde si sednout na dvě minuty.
     
    10:36
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A Finové jdou opět do vedení. Puk, který směřoval na amerického beka perfektně zastavil TONI KALLELA a v cestě na McNeelyho už mu nestálo nic. Samostatný nájezd proměnil na jedničku, když se prezentoval střelou pod lapačku amerického brankáře. Bez asistence.
     
    07:31
    USA právě vstřelilo branku!
    Ve vlastním oslabení se Americe podařilo vyrovnat stav utkání. Zásluhu na tom má BLAKE PIETILA, který v útočném pásmu obral jednoho z Finů o kotouč a postupoval na Perhonena. Napoprvé ho ještě nepřekonal, nicméně z následné dorážky již rozvlněl finskou síť. Bez asistence.
     
    06:00
    Bude se vylučovat. Finové si zahrají přesilovou hru. Na trestnou lavici již usedá Robbie Russo, který se provinil podražením.
     
    01:46
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A finský kádr jde hned v úvodu utkání do vedení! Aleksi Rekonen skvěle našel MARKUSE HÄNNIKÄINENA, který pouze zamířil do odkryté branky a zajišťuje tak vedení svého týmu. Asistence: Aleksi Rekonen, Olli Määttä.

    Sanny Muharem

    Branky a nahrávky: 8. Pietila, 20. Pietila (Bardreau, Haggerty), 22. Boucher (Grimaldi), 28. Bardreau (Pietila), 38. Boyd (Reid, Paliotta), 46. Boucher (Miller, Fiala), 51. Boucher (Miller) - 2. Hännikäinen (Rekonen, Määttä), 11. Kallela, 23. Järveläinen (Pokka), 59. Aaltonen (Wilenius)


    USA: McNeely (Gibson) - Murphy, Russo, Paliotta, McCabe, Fiala, Kaib, Ryan, Van Voorhis - Larraza, Biggs "C", Boyd - Miller, Boucher, Grimaldi - Pietila, Bardreau, Haggerty - Reid, Carlson, Kerdiles.
    Finsko: Perhonen (Kekki) - Auvinen, Tommila, Määtä, Pokka, Ristolainen, Valkonen, Lindbohm, Leino - Järveläinen, Granlund "C", Kallela - Aaltonen, Wilenius, Kossila - Hännikäinen, Rekonen, Henritius - Liedes, Lamberg, Harjama.

    Rozhodčí: Fraňo, Mikula - Gebauer, Lederer
    bahis siteleri