Česko – Itálie 3:0 (kon.)
konec
Česko
3:0 (2:0, 0:0, 1:0)
Itálie
Čtvrtek 17.02.2011, 17:00 • Niphallen • Mistrovství Evropy ve sledge hokeji
Partner:
     
    44:07
    Za nedovolené bránění obdržel menší trest Jiří Berger.
     
    40:17
    Jiří Raul je vyloučen za nedovolené bránění, a tak mají Italové ještě šanci zkorigovat stav.
     
    38:37
    Florian Planker neudržel svůj alpský temperament na uzdě a za nevhodný komentář a hození hokejky si vysloužil desetiminutový osobní trest. Na led už se dnes nepodívá.
     
    38:37
    Česko právě vstřelilo branku!
    Další z pohledných akcí už končí gólem v italské síti. Prudká rána MICHALA GEIERA z levého kruhu pod horní tyč jen zasvištěla Stillitanovi v uších. Precizní přihrávku vyslal Zdeněk Šafránek.
     
    34:48
    Po faulu loktem na Šafránka je vyloučen Leperdi a Češi si zahrají přesilovku. Nedovolenému zákroku předcházela pěkná Šafránkova přihrávka na volného Fojtíka, který ale netrefil puk z voleje dobře.
     
    34:00
    Chiarotti proti Vápenkovi a vítězem je český brankář! Italský kapitán se ocitl zcela sám na hranici brankoviště, pokusil se o dlouhou kličku podobně jako Hábl na opačné straně ve druhé třetině. Vápenka ale záměr přečetl.
     
    28:50
    Krásnou akci vymysleli Geier a Hábl, po klasickém překřížení byl druhý jmenovaný sám před gólmanem. Najel si z úhlu na dlouhou kličku, ale za roztaženého Stillitana už puk nezvládl zasunout.
     
    28:09
    Nicméně Paláta za italskou brankou fauloval Cavaliere a je vyloučen za T.
     
    26:16
    Do brejku se dostal Florian Planker, projel mezi vracející se českou trojicí a šel sám proti Vápenkovi. V rozhodující chvíli ale přestřelil branku.
     
    24:38
    Jenže teď si Itálie zahraje třetí přesilovku v řadě, David Palát je vyloučen za nedovolené bránění.
     
    18:13
    Důrazný Florian Planker se prodíral středem hřiště až do Vápenkovy blízkosti. Zahákoval ho Kvoch a Italové si zopakují dvouminutovou přesilovou hru.
     
    14:12
    Česko právě vstřelilo branku!
    Italské problémy s přesilovkou vyústily až v inkasovaný gól! Hábl ustál ve středním pásmu osobní souboj a vyhrál puk pro MICHALA GEIERA, který měl spoustu času na provedení samostatného nájezdu. Přiblížil se z pravé strany ke Stillitanovi a pak přesnou střelou nad rameno zvýšil na 2:0. Asistence: Zdeněk Hábl.
     
    13:07
    A vzápětí je Šafránek vyloučen za seknutí při snaze vypíchnout soupeři puk.
     
    6:50
    Šafránek se rozjel po pravém křídle a byl rychlejší než Balosetti, který najel do kolínského útočníka pod pravým úhlem a je prvním vyloučeným zápasu.
     
    3:51
    Česko právě vstřelilo branku!
    Spolupráce někdejších karlovarských "dvojčat" slaví úspěch. Po Geierově přihrávce prostřelil vše před sebou z prostoru mezi kruhy JIŘÍ BERGER. Asistence: Michal Geier.

    Jan Chlubna

    Branky a nahrávky: 4. Berger (Geier), 15. Geier (Hábl), 39. Geier (Šafránek)


    Česko: Vápenka (Matoušek) - Krupička, Šafránek, Kubeš, Geier, Kvoch, Hrbek, Berger, Klíma, Fojtík, Palát, Hábl, Raul
    Itálie: Stillitano (Araudo) - Rosa, Planker, Cavaliere, Winkler, Radice, Balosetti, Chiarotti, Macri, Stella, Condello, Leperdi

    Rozhodčí: Edenborg - Hetlman, Orava

    Diváci: 15
    bahis siteleri