B. Bystrica – Trnava 1:2 (kon.) | Slovan Bratislava – Prešov 4:0 (kon.) | Žilina – Dubnica 0:0 (kon.)
Košice – Dunajská Streda 1:0 (kon.) | Zlaté Moravce – Ružomberok 3:0 (kon.)
konec
MŠK Žilina
0:0 (0:0)
FK Dubnica
sk Sobota 05.03.2011, 15:30Niké liga
     
    74
    Obzvlášť v druhom polčase sa rozbehol aj hlavný rozhodca Pavol Chmura, predovšetkým čo sa týka rozdávania žltých kariet. Tentokrát ju udeľuje pre hráča domácich, ktorým je ďalší hráč čiernej pleti v žltozelenom drese Ernest Mabouka, ktorý tak nasleduje spoluhráča Babatounde Bella a obaja si budú musieť v záverečných minútach dávať pozor.
     
    69
    Tentokrát po prieniku Bella už rozhodca ale správne píska. Za nedovolený zákrok si navyše hosťujúci Tomáš Bruško vyslúžil žltú kartu. Keďže to nebolo v pokutovom území, nasledoval priamy kop približne zo vzdialenosti 20 metrov. Loptu si postavil Patrik Mráz a hoci ju dobre mieril ponad múr, veľmi tesne minul ľavú žrď Kováčovej brány.
     
    57
    Žilinčania teraz po krátkej odmlke získali loptu a snažili sa ju opäť výraznejšie vyviesť na polovicu súpera. S loptou prenikal popri pravej postrannej čiare Pavol Poliaček. Príliš agresívne ho ale napádal Andrej Porázik, ktorý ho sklzom poslal k zemi. Rozhodca po tretíkrát v stretnutí siahal do kapsičky a hráčovi Dubnice vyťahuje žltú kartu.
     
    50
    Po piatich minútach druhého polčasu sme svedkami ďalšieho žltého napomenutia. Po tom prvom, ktoré inkasoval hosťujúci hráč Ján Trousil, ho tentokrát obdržal futbalista Žiliny. Je ním Babatounde Issiaka Bello, ktorý si počínal príliš tvrdo v jednom zo súbojov. Behavý záložník čiernej pleti si tak vo zvyšku duelu bude musieť dávať pozor.
     
    14
    Žilinčania opäť s loptou na kopačkách, ale vo veľkej vzdialenosti od Kováčovej brány. Z ľavej strany sa pokúšal o prienik cez hráča súpera Babatounde Bello. Pri tomto pokuse ho však nedovolene zozadu zastavil obranca Dubnice Jan Trousil. Rozhodca odpískal faul a navyše siahol do svojej kapsičky a ukázal českému legionárovi žltú kartu.

    Andrej Kuzmány

    Branky:

    Karty:   50. Bello (ZIL), 74. Mabouka (ZIL) - 14. Trousil (DUB), 57. Porázik (DUB), 69. Bruško (DUB)


    MŠK Žilina: Martin Dúbravka - Ernest Mabouka, Ľubomír Guldan, Ondřej Šourek, Patrik Mráz - Zdeno Štrba (K) - Róbert Pich, Babatounde Issiaka Bello, Pavol Poliaček, Tomáš Majtán - Momodou Ceesay
    FK Dubnica: Pavel Kováč - Matej Ižvolt, Ján Trousil, Martin Nosek, Lukáš Beňo - Juraj Vavrík - Marek Kuzma, Tomáš Polách, Tomáš Bruško, Peter Šulek - Andrej Porázik (K)

    Rozhodčí: Pavol Chmura - Erik Weiss, Gabriel Ádám

    Diváci: 3232
    bahis siteleri