B. Bystrica – Trnava 1:2 (kon.) | Slovan Bratislava – Prešov 4:0 (kon.) | Žilina – Dubnica 0:0 (kon.)
Košice – Dunajská Streda 1:0 (kon.) | Zlaté Moravce – Ružomberok 3:0 (kon.)
konec
MŠK Žilina
0:0 (0:0)
FK Dubnica
sk Sobota 05.03.2011, 15:30Niké liga
     
    78
    Zlé, zlé, zlé. Nič iné sa nedá povedať na momentálny útočný prístup žilinských futbalistov. Čas sa kráti a líder tabuľky hrá i naďalej s posledným tímom nerozhodne 0:0. Navyše smerom dopredu to nevyzerá, že by chceli s výsledkom niečo urobiť. Dubničania k tomu využívajú posledné striedanie a posielajú čerstvé sily v podobe Srdana Grabeža, ktorý nahradí Tomáša Bruška.
     
    76
    Výborná príležitosť žilinských futbalistov, keď sa po prihrávke od svojho spoluhráča dostal do šance Tomáš Majtán, ktorého pokus skončil len tesne vedľa pravej žrde Kováčovej brány. A práve Majtán následne odchádza z trávniku a do zvyšku duelu už nezasiahne. Tréner Pavel Hapal na záverečnú štvrťhodinu posiela na trávnik Stanislava Angeloviča.
     
    61
    V dnešnom zápase máme za sebou niečo viac ako hodinu a obaja tréneri siahajú k výmene jedného zo svojich hráčov. Peter Gergely sťahuje z hry svojho kapitána Andreja Porázika, na ktorého miesto nastupuje Ján Zápotoka. Pavel Hapal zasa posiela na trávnik robustného útočníka Ivana Lietavu, ktorý vystriedal Pavla Poliačka.
     
    46
    Cez polčasovú prestávku došlo v domácom mužstve k jednému striedaniu. Tréner Pavel Hapal sa pomerne prekvapujúco rozhodol stiahnuť z hry behavého Róberta Picha. Ten sa dnes síce výraznejšie nepresadil, ale to sa nepodarilo prakticky nikomu od Žilinčanov. Na jeho miesto ešte prekvapujúcejšie nastupuje mladý záložník Michal Škvarka.

    Andrej Kuzmány

    Branky:

    Karty:   50. Bello (ZIL), 74. Mabouka (ZIL) - 14. Trousil (DUB), 57. Porázik (DUB), 69. Bruško (DUB)


    MŠK Žilina: Martin Dúbravka - Ernest Mabouka, Ľubomír Guldan, Ondřej Šourek, Patrik Mráz - Zdeno Štrba (K) - Róbert Pich, Babatounde Issiaka Bello, Pavol Poliaček, Tomáš Majtán - Momodou Ceesay
    FK Dubnica: Pavel Kováč - Matej Ižvolt, Ján Trousil, Martin Nosek, Lukáš Beňo - Juraj Vavrík - Marek Kuzma, Tomáš Polách, Tomáš Bruško, Peter Šulek - Andrej Porázik (K)

    Rozhodčí: Pavol Chmura - Erik Weiss, Gabriel Ádám

    Diváci: 3232
    bahis siteleri