Barcelona – Arsenal 3:1 (kon.) | Šachtar – AS Řím 3:0 (kon.)
konec
FK Šachtar Doněck
3:0 (1:0)
AS Řím
Úterý 08.03.2011, 20:45 • Donbass Arena, Doněck • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    87
    Šachtar Doněck právě vstřelil branku!
    Hráč AS Řím Rosi udělal ve vlastním vápně velkou chybu, když poslal špatnou malou domů jen na kopačky EDUARDA DA SILVY, který Doniho elegantně překonal přízemní střelou na přední tyč z levé strany malého vápna. Řím si vypije kalich hořkosti až do dna.
     
    58
    Šachtar Doněck právě vstřelil branku!
    Tak to byla krásná střela. Přetažený roh nakonec spadl na nohu WILLIANA, který si míč na levém rohu velkého vápna nejprve zpracoval a následně jej z voleje krásným obloučkem poslal do levé šibenice. Doni se mohl jen dívat, jak se římský sen v podobě postupu v Lize mistrů rozpadá.
     
    18
    Šachtar Doněck právě vstřelil branku!
    Český reprezentant TOMÁŠ HÜBSCHMAN otevírá skóre utkání! Willian zamotal obráncům hlavy na levé straně a nastřelil míč do vápna, kde jej těsně před brankářem Donim zády k brance tečoval patičkou právě Hübschman. Překvapenému Donimu pomalu skákající míč propadl kolem rukou ke vzdálenější tyči. Možná to bylo bez teči, ale gól je připsán právě českému hráči.

    Tomáš Čekal

    Branky: 18. Hübschman, 58. Willian, 87. Da Silva

    Karty:   28. Michtarjan (SAC), 45+5. Srna (SAC) - 24. Mexés (ASR), 65. Perrotta (ASR), 82. John Arne Riise (ASR)   41. Mexés (ASR)


    FK Šachtar Doněck: Pjatov – Rat, Rakickij, Čigrinskij, Srna – Michtarjan, Hübschman – Willian, Jadson, Douglas Costa – Luiz Adriano • trenér: Lucesku, rozestavení: 4 - 2 - 3 - 1
    AS Řím: Doni – John Arne Riise, Mexés, Juan, N. Burdisso – Perrotta, De Rossi, Pizarro, Taddei – Vučinič, Borriello • trenér: Montella, rozestavení: 4 - 4 - 2

    Rozhodčí: Webb – Mullarkey, Peter Kirkup
    bahis siteleri