Č. Lípa – Strakonice 2:3 (kon.) | Chotěboř – Kadaň 5:4 (po pr.) | Uničov – Šternberk 2:3 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
5:3 (1:0, 2:3, 2:0)
HC Oceláři Třinec
Středa 09.03.2011, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Generali play off Tipsport extraligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:41
    Litvínov právě vstřelil branku!
    FRANTIŠEK LUKEŠ své sólo dotáhl až do zakončení do prázdné branky! Asistence: Michal Trávníček.
     
    49:49
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Neskutečná mela před Hamerlíkem! Po střele KARLA KUBÁTA se puk prapodivným způsobem , ae dostal za brankovou čáru! Rozhodčí nejprve gól neuznali, ale sám videorozhodčí zavolal a konzultoval s rohodčími, kteří musí chladit emoce u hráčů Třince, Nejvíce nazlobený je asi trenér Pavel Marek, ale s verdiktem už nic nezmůže.
     
    39:28
    Třinec právě vstřelil branku!
    Polanský přihrál za branou na Kvetoň který mezi kruhy našel najíždějícího MARTINA RŮŽIČKU, který hrál falešného beka! Asistence: David Květoň a Jiří Polanský.
     
    35:31
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí opět vedou! Viktor Hübl si najel až k brance, vystřelil a jeho střelu ještě tečoval drždalem hole MARTIN JENÁČEK! Gól nejdříve nahlášen Hüblovi, který ale dojel za rohodčím aby opravil jejich verdikt, jasné fair play gesto. Asistence: Viktro Hübl.
     
    30:48
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné co se teď děje na stadionu Ivana Hlinky! Je opět vyrovnáno! V signalizované výhodě se prasazují Oceláři a to konkrétně LUKÁŠ ZÍB po tvrdé ráně z kruhů. Asistence: Jan Peterek, Ladislav Kohn.
     
    30:23
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A vyrovnaný stav nevydržel dlouho! Domácí posílá v přesilovce po přihrávce Hübla do vedení FRANTIŠEK LUKEŠ! Asistence: Viktro Hübl.
     
    29:46
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí vyrovnávají v oslabení! STANISLAV HUDEC si nabruslil od modré až před bránu a překonává Volkeho, který se položil na led! Asistence: Ladislav Kohn a Jan Peterek.
     
    8:44
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí dávají gól v oslabení! Jareš rychle rozehrál našel ve středním pásmu VIKTORA HÜBLA, který puk přvzal a mířil na Hamerlíka. Oránci Třince čekali nahrávku, jenže domácí forward vystřelil na zadní tyčku! Asistence: Richard Jareš.

    Jakub Vais

    Branky a nahrávky: 9. Hübl (Jareš), 31. Lukeš (Hübl), 36. Jenáček (Hübl), 50. Kubát, 60. Lukeš (Trávníček) - 30. Hudec (Kohn, Peterek), 31. Zíb (Peterek, Kohn), 40. Růžička (Kvetoň, Polanský)


    HC VERVA Litvínov: Volke (J. Hübl) – Kubát, Černošek, Jareš, Stříteský, Skuhrovec, Martinka - Kubinčák, V. Hübl, Lukeš, Vopat, Trávníček - Jenáček, Heinisch, Zíma, Majdan, Kracík, Gerhát, Bojer.
    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Vojtek) - Richter, Hudec, Zíb, Lojek, Seman, Krajíček, Hrabal - Peterek, Bonk, Kohn, Koudelka, Zagrapan, Polanský, Polák, Růžička, Orsava, Varaďa, McGregor, Květoň, Hrňa.

    Rozhodčí: Hodek, Homola - Bádal, Pouzar

    Diváci: 6 215
    bahis siteleri