Trenčín – Košice 1:5 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
1:5 (1:2, 0:3, 0:0)
HC Košice
sk Pátek 18.03.2011, 18:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    38:59
    Košice dali gól!
    Ďalšia využitá presilovka, MIKLÍK sa konečne trafil v tutovke po Zálešákovej prihrávke z bránkovej čiary cez bránkovisko na ľavý kruh.
     
    28:21
    Košice dali gól!
    Kováč po 4.góle odchádza na striedačku, keď ho VOREL prekonal spomedzi kruhov po prihrávke od bránkovej čiary strelou od žrdky.
     
    21:44
    Košice dali gól!
    Prvú veľkú šancu v druhej časti nevyužil kristek, ked nepremenil samostatný nájazd po perfektnej Homérovej prihrávke na útočnú modrú, dlhú presilovku však hostia využívajú, keď Tabačkov puk z ľavj modrej nahodený na teč tak aj pochopil aj ZÁLEŠÁK, jemný teč prešiel Kováčovi pomedzi nohy.
     
    11:57
    Košice dali gól!
    Brutálna a fatálna chyba domácich v obrannom pásme, konkrétne Melichárka, ktorý sa na ľavom kruhu točil a hačkoval s pukom ako osa na bonbóne, stratil ho a GRON už nemohol nedať vo vyloženej pozícii, Kováč na bránkovej čiare, strela povedľa pravého betonu.
     
    09:45
    Trenčín dal gól!
    Domáci sprvoti s problémami so založením útoku napokon jednoducho od obrancu za bránou cez Blatného, ktorý vyviezol na červenú, napravo poslal do jazdy Sekerášovi, ten po krídle do pásma, presná prihrávka medzi kruhy MELICHÁRKOVI, ktorý z prvej po ľade poslal nie prudký puk na bránu, ktorý Hudáčkovi popod beton preklzol do brány.
     
    01:15
    Košice dali gól!
    Skvelý úvod pre hostí, pokračujúc v započatom tempe včerajšieho zápasu dávajú náhodný gól, keď GRONOVA jednoduchá strela spoza modrej bola tečovaná domácim hráčom a nachytala Kováča na hruškách

    Rasťo Ušiak

    Branky a nahrávky: 10. Melichárek (Sekeráš, Blatný) - 2. Gron, 12. Gron, 22. Zálešák, 29. Vorel (Zálešák, KristekVorel), 39. Miklík (Zálešák, Kristek)


    HK DUKLA Trenčín:
    HC Košice:

    Rozhodčí: Baluška - Gašparík

    Diváci: 6.150
    bahis siteleri