Poruba 2011 – PZ Kladno 5:3 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
5:3 (0:1, 3:1, 2:1)
PZ Kladno
Neděle 20.03.2011, 13:30Kvalifikace o extraligu staršího dorostu
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z porubského zimáku vše, já se s vámi loučím a již ve středu, kdy do Poruby zavítá Třebíč, zase na počtenou. (15:43:11)
     
    Poruba krásný duel, kterému nechybělo prakticky nic, s PZ Kladnem zvládla a po vítězství 5:3 je stále ve hře o vysněný postup do baráže. O vítězství nakonec rozhodl dvěma brankami ve třetí tercii David Maček.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:48
    Poruba právě vstřelila branku!
    Do prázdné kladenské klece se pohodlně po vypíchnutí kotouče trefuje DAVID MAČEK a definitivně tím rozhoduje o domácím vítězství. Asistence: Ondřej Zuščík.
     
    59:36
    Kladenští si berou oddechový čas, vhazuje se po levici Dominika Hlaviny! Posledních 24 vteřin třetí třetiny.
     
    59:28
    Brankář Čičmanec odjíždí na střídačku, Kladno to zkouší v šesti!
     
    54:33
    Hosté mají dobrou možnost vyrovnat. Na lavici hanby totiž odchází obránce Michal Franek - 2 min. za faul loktem.
     
    53:34
    Poruba právě vstřelila branku!
    Opět propuká pořádná vlna radosti na porubském Zimním stadiónu. Domácím dnes skutečně excelentně vycházejí přesilovkové střely z větší vzdálenosti. Tentokrát se do kotouče pořádně opřel DAVID MAČEK a propálil vše, co mu stálo v cestě. Bez asistence.
     
    52:29
    Jakub Pípal nyní zbytečně oslabuje svůj tým, když v obranném pásmu chytil do rukavice kotouč a hodil jej do teritoria středního. Následovaly samozřejmě dvě minuty. Přesilovka pro RT TORAX.
     
    41:13
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Také hosté se prosazují v přesilové hře. PETR VESELÝ vyjel zpoza branky a rychlou střelou z úhlu překvapil brankáře Hlavinu, který nemůže mít úplně čisté svědomí. Asistence: David Vopravil.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ještě jedna malá poznámka. Pokud se vám zdá, že jméno Tomáš Král vidíte u obou celků, pak je to skutečně tak. Jak Poruba, tak i Kladno, mají ve svém kádru hráče se jménem Tomáš Král.
     
    Ve druhé třetině jsme viděli snad ještě lepší podívanou než v části první. Poruba dokázala vývoj skóre zaslouženě obrátit, a to především díky obráncům. Trefili se Ondřej Zuščík, Tomáš Herman a na třetí branku Krále výborně přihrával Radim Vrána. Za hosty skóroval Tolkner, a tak RT TORAX vede 3:2 a do třetí tercie je stále vše otevřené.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:33
    Porubským je při dalších útočných choutkách odpískáno příliš mnoho hráčů. Přesilovka pro PZ.
     
    37:41
    Poruba právě vstřelila branku!
    Vrána poslal výborně na útočnou modrou do samostatného úniku TOMÁŠE KRÁLE, který byl podražen. Ruka sudího Škacha vylétla okamžitě nahoru a pravděpodobně by následovalo trestné střílení, jenže domácí forvard dokázal i v leže zasunout kotouč za brankovou čáru. Asistence: Radim Vrána.
     
    35:19
    Porubský Tomáš Král míří za katr - 2 min. za hákování. Přesilovku si zahrají opět hosté.
     
    32:25
    Kladenští to opět přehánějí se svým důrazem. Petr Rajter dostává dvě minuty za faul loktem. Hraje se 4 na 4.
     
    31:06
    David Maček potrestán dvěma minutami za hákování. Přesilovka pro Kladno.
     
    29:36
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Odpověď Kladna přišla bleskurychle. Naprosto totožná situace jako při první kladenské trefě. Pokus Tomáše Krále ještě Hlavina stačil vytěsnit, ale dorážející MARTIN TOLKNER měl příliš prostoru a času, který využil ke snadnému zasunutí touše za brankovou čáru. Asistence: Tomáš Král.

    Adam Bagar

    Branky a nahrávky: 27. Zuščík (Soukal), 30. Herman (Kaleta), 38. Král (Vrána), 54. Maček, 60. Maček (Zuščík) - 7. Tolkner (Král), 30. Tolkner (Král), 42. Veselý (Vopravil)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Hlavina (Maček) - Šrubař, Hradil, Baca, Soukal, Herman, Franek, Vrána, Zuščík - Kaleta, Palkovič, Maček - Rosypka, Újezdský, Král - Rataj, Pěnčík, Mihal - Pobuta, Formánek, Vícha.
    PZ Kladno: Čičmanec (Frolík) - Voráček, Větrovec, Rajter, Raclavský, Krpelán, Dolgoš, Dorociak, Řebík, Vopravil, Král, Martinec, Kadlec, Veselý, Vodička, Pípal, Hovsep, Tolkner, Procházka.

    Rozhodčí: Škach - Adamec, Štěpán
    bahis siteleri