Poruba 2011 – PZ Kladno 5:3 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
5:3 (0:1, 3:1, 2:1)
PZ Kladno
Neděle 20.03.2011, 13:30Kvalifikace o extraligu staršího dorostu
Partner:
     
    59:48
    Poruba právě vstřelila branku!
    Do prázdné kladenské klece se pohodlně po vypíchnutí kotouče trefuje DAVID MAČEK a definitivně tím rozhoduje o domácím vítězství. Asistence: Ondřej Zuščík.
     
    53:34
    Poruba právě vstřelila branku!
    Opět propuká pořádná vlna radosti na porubském Zimním stadiónu. Domácím dnes skutečně excelentně vycházejí přesilovkové střely z větší vzdálenosti. Tentokrát se do kotouče pořádně opřel DAVID MAČEK a propálil vše, co mu stálo v cestě. Bez asistence.
     
    41:13
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Také hosté se prosazují v přesilové hře. PETR VESELÝ vyjel zpoza branky a rychlou střelou z úhlu překvapil brankáře Hlavinu, který nemůže mít úplně čisté svědomí. Asistence: David Vopravil.
     
    37:41
    Poruba právě vstřelila branku!
    Vrána poslal výborně na útočnou modrou do samostatného úniku TOMÁŠE KRÁLE, který byl podražen. Ruka sudího Škacha vylétla okamžitě nahoru a pravděpodobně by následovalo trestné střílení, jenže domácí forvard dokázal i v leže zasunout kotouč za brankovou čáru. Asistence: Radim Vrána.
     
    29:36
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Odpověď Kladna přišla bleskurychle. Naprosto totožná situace jako při první kladenské trefě. Pokus Tomáše Krále ještě Hlavina stačil vytěsnit, ale dorážející MARTIN TOLKNER měl příliš prostoru a času, který využil ke snadnému zasunutí touše za brankovou čáru. Asistence: Tomáš Král.
     
    29:03
    Poruba právě vstřelila branku!
    Domácí měli v přesilové hře mohutný nápor, který korunují druhou brankou a otáčí tak během necelých tří minut skóre. Kaleta poslal puk na TOMÁŠE HERMANA a ten jako obránce další nechytatelnou střelou skóroval. Asistence: Jakub Kaleta.
     
    26:19
    Poruba právě vstřelila branku!
    Na porubském zimáku propuká obrovská vlna radosti. V přesilové hře si vyměnil na modré kotouč Soukal s ONDŘEJEM ZUŠČÍKEM a ten nádhernou nechytatelnou střelou do růžku branky nedal Čičmancovi žádnou šanci. Asistence: Dalibor Soukal.
     
    06:32
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Středočeši se dostávají po nenápadné akci do vedení. Střelecký pokus Tomáše Krále Hlavina pouze vyrazil a do poloprázdné klece tak jednoduše skóroval MARTIN TOLKNER. Domácí brankář se právem zlobí na své spoluhráče. Asistence: Tomáš Král.

    Adam Bagar

    Branky a nahrávky: 27. Zuščík (Soukal), 30. Herman (Kaleta), 38. Král (Vrána), 54. Maček, 60. Maček (Zuščík) - 7. Tolkner (Král), 30. Tolkner (Král), 42. Veselý (Vopravil)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Hlavina (Maček) - Šrubař, Hradil, Baca, Soukal, Herman, Franek, Vrána, Zuščík - Kaleta, Palkovič, Maček - Rosypka, Újezdský, Král - Rataj, Pěnčík, Mihal - Pobuta, Formánek, Vícha.
    PZ Kladno: Čičmanec (Frolík) - Voráček, Větrovec, Rajter, Raclavský, Krpelán, Dolgoš, Dorociak, Řebík, Vopravil, Král, Martinec, Kadlec, Veselý, Vodička, Pípal, Hovsep, Tolkner, Procházka.

    Rozhodčí: Škach - Adamec, Štěpán
    bahis siteleri