Poprad – Banská Bystrica 4:3 (po pr.)
po s.n.
HC Oceláři Třinec
2:3 (0:1, 1:0, 1:1 - 0:0)
HC Slavia Praha
Úterý 22.03.2011, 18:10 • Werk aréna • Generali play off Tipsport extraligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    70:00
    Slavia právě vstřelila branku!
    Nájezdy tedy vyhráli hosté zásluhou TOMÁŠE POSPÍŠILA!
     
    59:35
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři vyrovnávají! Velký kolotoč v pásmu hostů předvedla speciální formace! Kotouč se přes Bonka a Růžičku dostal až k JOSEFU HRABALOVI, který střelou do odkryté klece vyrovnal na 2:2! Asistence: Martin Růžička, Radek Bonk.
     
    48:12
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté jdou opět do vedení! Po buly v pásmu Třince se kotouč dostal k JIŘÍMU DOLEŽALOVI, který přesnou ranou do horního rohu Hamerlíkovy branky posílá svůj tým do vedení! Asistence: Petr Jelínek.
     
    20:30
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři srovnávají krok! Ke střele od modré se dostal LADISLAV KOHN, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Josef Hrabal, Martin Růžička.
     
    00:44
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hostům se podařilo dostat puk ze třetiny a založit rychlý protiútok. Po kombinaci po ose Vondrka - Třetina - Pospíšil se puk dostal k zakončujícímu TOMÁŠI POSPÍŠILOVI, jenž otevřel gólový účet zápasu! Asistence: Michal Vondrka, Miroslav Třetina.

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 21. Kohn (Hrabal, Růžička), 60. Hrabal (Růžička, Bonk) - 1. Pospíšil (Vondrka, Třetina), 49. Doležal (Jelínek), 70. Pospíšil


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Vojtek) - Richter, Hudec, Zíb, Lojek, Seman, Krajíček,Hrabal - Růžička, Bonk, Varaďa - Květoň, Polanský, Polák - Adamský, Peterek, Kohn - Hrňa, McGregor, Orsava.
    HC Slavia Praha: Kopřiva (Furch) - Žižka, Kadlec, Kuboš, Roth, Vašíček, Krejčík, Kolařík - Tomica, Svoboda, Vondrka, Jelínek, Jaškin, Pospíšil, Krenželok, Poletín, Micka, Doležal, Endál, Třetina, Sklenář

    Rozhodčí: Šindler, Fraňo - Pešek, Jelínek

    Diváci: 4961
    bahis siteleri