Poprad – Banská Bystrica 4:3 (po pr.)
po prodl.
HK Poprad
4:3 (2:3, 0:0, 1:0)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Úterý 22.03.2011, 18:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    65:38
    Poprad dal gól!
    PATRIK SVITANA prevzal prihrávku od Petra Kloudu na pravej strane, jeho prvá strela po sťahovačke síce nevyšla, no obrancovia si na jeho aktivitu nedali pozor a popradský útočník tak rozhoduje o celom stretnutí dorážkou ponad vyrážačku Miroslava Šimonoviča. Asistencia: Peter Klouda.
     
    63:35
    Banská Bystrica mohla rozhodnúť. Tománek sa prepracoval k strele z pravej strany a o pár sekúnd po ňom sa otvorila scenéria Kubkovi, Melicherčík mal čo robiť aby puky odsledoval.
     
    Do bránky Banskej Bystrice nastupuje na predĺženie Miroslav Šimonovič!
     
    56:40
    Škovirov druhý vyšší trest v dnešnom zápase (automaticky odchádza pod sprchy), desať minút za nešportové správanie dostal za protesty pri ďalšom skorom prerušení hry.
     
    42:20
    Wanvig v obrovskej šanci. Prihrávku čakal, hokejku pred poloprázdnou bránkou nastavil, no puk trafil iba do bočnej konštrukcie.
     
    42:56
    Poprad dal gól!
    Prácu Kylea Wanviga dotiahol do úspešného konca PATRIK SVITANA, keď strelu Samuela Mlynaroviča z bezpečnej blízkosti dorazil za rozhodeného Ivana Fedora.
     
    37:48
    Lundberg v útočnom pásme vylúčený za seknutie.
     
    36:00
    Z pier popradských divákov znie neurčitá vďaka, že domáci nedostali počas presilovky o dvoch hráčov gól, dve Kuľhove parádne delovky naopak Fedorove reflexy poriadne preverili.
     
    34:11
    Biro síce mal na Krotákovi hokejku dosť dlho na odpískané nedovolené bránenie, no popradský kapitán vložil do pádu veľa hereckého umenia.
     
    33:30
    Lažov háčik na Škoviru neušiel pozornosti hlavného rozhodcu, popradský útočník si však odsedí osobný desaťminútový trest za filmovanie pádu.
     
    33:01
    Mlynarovič pri snahe o navrátenie puku posiela jedného z hostí na ľad v obrannom pásme Banskej Bystrice a prekvapený odchádza na trestnú lavicu za krošček.
     
    31:34
    Rapáč s Kloudom sa dostali do rýchleho protiútoku. Nepresnou prihrávkou sa o výbornú príležitosť pripravili a Rapáč bol pri pokuse o zakončenie spoza bránky tiesnený.
     
    21:39
    Šechného útok si vypracoval nebezpečné pozície, naznačené strely a hlavne dorážka Šechného Melicherčíka poriadne vystrašili.
     
    20:42
    Rapáč si nedal pozor na svoju hokejku a za nedovolenú vysokú hru s ňou si odpyká dve minúty.
     
    17:26
    Banská Bystrica dala gól!
    V úvode dvojnásobnej presilovky skúšal od modrej prestreliť Miroslava Lipovského MIROSLAV LAŽO švihom, vyšlo mu to až o pol minútky neskôr, keď puk napálil domácemu brankárovi pomedzi betóny. Asistencie: Michal Hudec, Richard Šechný. Do bránky Popradu nastupuje Marcel Melicherčík a v oboch svätyniach tak máme náhradných gólmanov.
     
    16:54
    Škovira nechal pri forčekingu na Hvilovi hokejku, odsedieť si pôjde trest za hákovanie.
     
    15:23
    Ján Brejčák si pri súbojoch pri mantineli počínal nedovolene - vylúčený bude za držanie hokejky.
     
    13:26
    Banská Bystrica dala gól!
    Barani sa na súpera rozbehli s veľkou chuťou, strieľajú rýchly druhý gól, keď strelu Lukáša Bambúcha Miroslav Lipovský neudržal a dorážka LUKÁŠA HVILU si po skrumáži našla cestu cez rozvalené betóny domáceho brankára. Asistencie: Lukáš Bambúch, Roman Tománek.
     
    12:02
    Banská Bystrica dala gól!
    Hostia znižujú po chybe v rozohrávke Poprade, Juraj Cebák našiel rozbehnutého MICHALA HUDECA a ten s pokojom vytiahol Miroslava Lipovského z bránky a zasunul do jej "hladnej" časti. Asistencia: Juraj Cebák.
     
    11:30
    Sily na ľade sa po štyridsiatich sekundách vyrovnajú, zlého muža hostí Bambúcha poslal k zemi hrubosťou Kuľha.
     
    10:52
    Hlinka vehementne protestuje proti verdiktu, ktorý mu nadelil hlavný rozhodca, dve minúty si bude musieť posedieť za faul lakťom. Mlynarovič nahodil puk Svitanovi na teč, Fedor mal otvorený výhľad a puk podržal.
     
    08:35
    Prenikajúceho Rapáča zastavil na popradskej útočnej modrej Češík - nedovolené bránenie, Kolba za priveľké protesty dostáva osobný trest za nešportové správanie.
     
    08:09
    Poprad dal gól!
    Miroslava Šimonoviča strieda už v deviatej minúte Ivan Fedor, zapríčinila to strela MARTINA KUĽHU od modrej čiary, ktorá bola možno ešte tečovaná jedným z klbka hráčov pred hosťujúcou bránkou, puk rozvlnil sieť nad brankárovou vyrážačkou. Asistencie: Radoslav Suchý, Miroslav Škovira.
     
    07:44
    Kloudova formácia si vytvorila tlak i šance, hlavne Rapáč sa takmer dostal k dorážke pri ležiacom Šimonovičovi a práve na tohto popradského útočníka sa dopustil Češík hákovania.
     
    04:59
    Poprad dal gól!
    JÁN BREJČÁK patrí medzi málo použiteľných obrancov, ktorých má Poprad k dispozícii, napriek tomu sa rozhodol minúť svoje sily v útoku, po prihrávke Radoslava Suchého sa predral cez troch brániacich hráčov a Miroslava Šimonoviča prekvapil strelou po ľade k ľavej žŕdke. Asistencie: Radoslav Suchý, Miroslav Škovira.
     
    04:28
    Šechný vylúčený za seknutie, zbytočne tak oslabuje svoj tím po zákroku v útočnom pásme.

    Marián Handzuš

    Branky a nahrávky: 5. Brejčák J. (Suchý, Škovira), 9. Kuľha (Suchý, Škovira), 43. Svitana (Mlynarovič, Wanvig), 66. Svitana (Klouda) - 13. Hudec (Cebák), 14. Hvila (Tománek, Bambúch), 18. Lažo (Hudec, Šechný)


    HK Poprad: Lipovský (Melicherčík) – J. Brejčák, Suchý, Jasečko, D. Brejčák, Kramár, Takáč, Malina, Reitmayer - Kuľha, Ludnberg, Škovira – Kroták, Klouda, Rapáč – Kopecký, Svitana, Wanvig - Vandas, Mlynarovič, Paločko. Tréner - Jaško Ján, asistent - Spišák Róbert.
    HC´ 05 Banská Bystrica: Šimonovič (Fedor) – Cebák, Cuník, Biro, Kolba, Kubka, Bambúch, Vantroba, Bendík – Lažo, Hudec, Weissman – Tománek, Hlinka, Hvila - Paľov, Šechný, Sýkora – Rumpel, Češík, Kútny. Tréner – Staš Milan, asistenti trénera – Chudý Miroslav, Orzságh Vladimír.

    Rozhodčí: J. Konc, P. Grečko - M. Novák, Stano

    Diváci: 4404
    bahis siteleri