Ufa – Magnitogorsk 4:3 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
4:3 (-:-, -:-, -:-)
Metallurg Magnitogorsk
Čtvrtek 24.03.2011, 15:00 • Ufa Aréna • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:27
    A to je konec hostujících šancí, trest za příliš mnoho hráčů na ledě dostane lavička Metallurgu.
     
    54:12
    Bude se vylučovat na straně Ufy. Za katr si jde sednout za nedovolené bránění Patrik Thoresen. To je obrovská šance pro Magnitogorsk, který dnes zatím zužitkoval všechny přesilovky.
     
    40:00
    V závěru třetiny se ještě bude vylučovat. Na trestnou lavici usedne na začátku třetí části Alexandr Svitov (UFA) za podražení. Mettalurg tedy bude mít šanci se vrátit do zápasu, protože zatím své dvě početní výhody v zápase využil.
     
    37:35
    Navíc komplikace pro hosty. Platonov (MET) půjde na lavici hanby za hákování.
     
    20:12
    Ufa začala tlakem a vynutila si vyloučení. K časoměřičům za hákování usedá hráč Magnitogorsku Sergej Fjodorov (MET). Je to první přesilová hra pro domácí celek v semifinále.
     
    11:43
    A svou aktivní hrou si vynutili další faul. Na trestnou lavici si může jít odpočinout za podražení Kirill Kolcov (UFA).
     
    07:33
    Mettalurg dostane šanci vyrovnat. Za podražení si na trestnou lavici sedl Petr Sčastlivij (UFA).

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 1. Grigorjenko (Kolcov Kir., Thoresen), 17. Sčastlivij (Kozlov Vik.), 37. Thoresen, 39. Blaťák (Grigorjenko) - 9. Fjodorov (Aťjušov, Varlamov), 14. Klimenko (Aťjušov, Kontiola), 41. Varlamov (Čistov, Fjodorov)


    Salavat Julajev Ufa: Ersberg (Kolesnik) – Kolcov Kir., Blaťák, Kondratěv, Proškin, Kutějkin, Grigorjev, Pankov – Thoresen, Grigorjenko, Radulov – Kozlov Vja., Zinovjev, Antipov – Nilsson, Sčastlivij, Kozlov Vik. - Saprykin, Svitov, Taraťuchin
    Metallurg Magnitogorsk: Gelašvili (Lisutin) - Aťušov, Varlamov, Birjiukov, Mišarin, Malenkich, Niskala, Potěchin, Čurlajev - Fedorov, Čistov, Chlystov - Kontiola, Aaltonen, Klimenko - Lisin, Kajgorodov, Platonov - Kvaša, Zdunov, Abdullin

    Rozhodčí: Antonov, Semjonov - Sivov, Šeljanin

    Diváci: 7950
    bahis siteleri