Ufa – Magnitogorsk 4:3 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
4:3 (-:-, -:-, -:-)
Metallurg Magnitogorsk
Čtvrtek 24.03.2011, 15:00 • Ufa Aréna • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:27
    A to je konec hostujících šancí, trest za příliš mnoho hráčů na ledě dostane lavička Metallurgu.
     
    59:05
    Hosté se nemohou dostat k žádnému tlaku, Gelašvili míří na střídačku!
     
    55:21
    Ale i to jim stačí k velké šanci! Pumelici Aťjušova kryje Ersberg!
     
    54:12
    Bude se vylučovat na straně Ufy. Za katr si jde sednout za nedovolené bránění Patrik Thoresen. To je obrovská šance pro Magnitogorsk, který dnes zatím zužitkoval všechny přesilovky.
     
    53:28
    Denis Platonov měl na holi vyrovnání, jenže skvělým reflexem se blýskl Ersberg!
     
    45:17
    Kvaša dostal puk na prostor mezikruží, ale jeho střelu i dorážku skvěle kryje Ersberg!
     
    42:06
    Nahození Lisina tečuje Platonov, vše zachránil Ersbergův beton!
     
    40:53
    Metallurg právě vstřelil branku!
    A je tu hattrick využitých přesilových her v dnešním zápase! Šťastná branka JEVGENIJE VARLAMOVA znamená snížení na 4:3! Nahození od modré čáry tohoto borce k údivu všech skončilo v síťce. Asistence: Stanislav Čistov a Sergej Fjodorov.
     
    40:00
    V závěru třetiny se ještě bude vylučovat. Na trestnou lavici usedne na začátku třetí části Alexandr Svitov (UFA) za podražení. Mettalurg tedy bude mít šanci se vrátit do zápasu, protože zatím své dvě početní výhody v zápase využil.
     
    38:48
    Ufa právě vstřelila branku!
    A Ufa přesilovku bez okolků využívá! Chvilku domácí pětice svíralal hosty v pásmu, poté se puk dostal na modrou, kde ho český reprezentant MIROSLAV BLAŤÁK napálil na branku a mohl se radovat - 4:2! Asistence: Igor Grigorjenko.
     
    37:35
    Navíc komplikace pro hosty. Platonov (MET) půjde na lavici hanby za hákování.
     
    36:55
    Ufa právě vstřelila branku!
    A branka platí! Nechci sahat do svědomí videorozhodčímu, ale podle mého názoru puk byl jasně v držení brankáře Gelašviliho. No ale na to se nehraje, branka byla uznána! Gól připsán PATRIKU THORESENOVI. Bez asistence.
     
    36:55
    Tak pozor, hrubice jednoho z beků nabídla Radulovovi možnost mířit sám na branku hostí. Toho vychytal Gelašvili. Jenže poté se sthla na brankovišti mela, po které končí puk v brance! Rozhodčí se jde radit s videorozhodčím!
     
    34:24
    Nádherná kombinace Salavatu na jeden dotek končí střelou Radulova, která lízla levou tyč branky Magnitogorsku!
     
    33:39
    Obránci hostujícího týmu si nyní dávali přednost, z čehož se vyklubala velká šance Grigorjeva. Ten ze vzduchu napálil puk na klec Matallurgu, ale těsně ji minul!
     
    29:52
    Tak teď měli domácí na mále! Ersberg vyrazil Lisinovu střelu jen nad sebe, puk padal do branky, ale lvím skokem se ukázal jako dobrý brankář Miroslav Blaťák, který vyhodil puk z brankové čáry ven. Stav tedy zůstává stejný!
     
    27:18
    Kutějkinova střela ihned po buly zaplula mezi betony Gelašviliho! Ten je stihl však sklapnout všas!
     
    Dnešnímu utkání přihlíží 7950 diváků!
     
    21:10
    Radulov nahazoval před branku, kde ještě kooperoval Thoresen. Gelašvili svoji branku ale uhájil!
     
    20:12
    Ufa začala tlakem a vynutila si vyloučení. K časoměřičům za hákování usedá hráč Magnitogorsku Sergej Fjodorov (MET). Je to první přesilová hra pro domácí celek v semifinále.
     
    19:16
    Lisin v další tutové šanci. Nyní se tento útočník Metallurgu ocitl sám před Ersbergem, ale nedokázal puk přesně umístit!
     
    17:39
    Fjodorovovu střelu s vypjetím všech sil dokázal Ersberg vyškrábnout koncem hole!
     
    16:43
    Ufa právě vstřelila branku!
    Ufa srovnává stav zápasu! PETR SČASTLIVIJ si našel osamocený puk a přesnou střelou do růžku opět vyrovnal stav vah v dnešním zápase. Asistence: Viktor Kozlov.
     
    13:33
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hosté využívají i svou druhou přesilovou hru v zápase! Ersberg střelu z bezprostřední blízkosti neviděl, puk mu ležel mezi betony, kam hrábl hokejkou GLEB KLIMENKO a poslal tím hosty do vedení - 1:2! Asistence: Vitalij Aťjušov a Petri Kontiola.
     
    11:43
    A svou aktivní hrou si vynutili další faul. Na trestnou lavici si může jít odpočinout za podražení Kirill Kolcov (UFA).
     
    08:44
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Ale to již neplatí! Do třetice všeho dobrého! To si nyní mohl říci SERGEJ FJODOROV, který se dostal k odraženému puku a z první puk napálil přesně do šibenice Ersbergovy branky - 1:1! Asistence: Vitalij Aťjušov a Jevgenij Varlamov.
     
    07:33
    Mettalurg dostane šanci vyrovnat. Za podražení si na trestnou lavici sedl Petr Sčastlivij (UFA).
     
    00:30
    Ufa právě vstřelila branku!
    Tak to je začátek! Střelu Kolcova vyrazil Gelašvili pouze před sebe, kde si vzal puk IGOR GRIGORJENKO a zasunul do sítě. Asistence: Domácí Ufa tedy vede 1:0!

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 1. Grigorjenko (Kolcov Kir., Thoresen), 17. Sčastlivij (Kozlov Vik.), 37. Thoresen, 39. Blaťák (Grigorjenko) - 9. Fjodorov (Aťjušov, Varlamov), 14. Klimenko (Aťjušov, Kontiola), 41. Varlamov (Čistov, Fjodorov)


    Salavat Julajev Ufa: Ersberg (Kolesnik) – Kolcov Kir., Blaťák, Kondratěv, Proškin, Kutějkin, Grigorjev, Pankov – Thoresen, Grigorjenko, Radulov – Kozlov Vja., Zinovjev, Antipov – Nilsson, Sčastlivij, Kozlov Vik. - Saprykin, Svitov, Taraťuchin
    Metallurg Magnitogorsk: Gelašvili (Lisutin) - Aťušov, Varlamov, Birjiukov, Mišarin, Malenkich, Niskala, Potěchin, Čurlajev - Fedorov, Čistov, Chlystov - Kontiola, Aaltonen, Klimenko - Lisin, Kajgorodov, Platonov - Kvaša, Zdunov, Abdullin

    Rozhodčí: Antonov, Semjonov - Sivov, Šeljanin

    Diváci: 7950
    bahis siteleri